Активовував 19 і 20 квітня на різних акаунтах - пакети підключались на 2 міс, все як годиться.POLISTV
2 місяці Сімейний пакет. Термін активації не відомо
за промокодом KHARKIV для жителів Харкова та області надаємо 1 місяць доступу до Київстар ТБ з пакетом «Преміум HD» без додаткової плати.Промо KHARKIV до 31.05
Як КС узнает область ?Харкова та області
Дивне запитання у 21 столітті. А як працюють спец пропозиції регіональні?Як КС узнает область ?Харкова та області
Вчора активував у Львівській області, і робитьДивне запитання у 21 столітті. А як працюють спец пропозиції регіональні?Як КС узнает область ?Харкова та області
Щодо промокода - гадаю спрацює в будь якій
Невже планують за місяць відремонтувати?за промокодом KHARKIV для жителів Харкова та області надаємо 1 місяць доступу до Київстар ТБ з пакетом «Преміум HD» без додаткової плати.Промо KHARKIV до 31.05
Доступ до платформи можливий для абонентів усіх мобільних операторів та інтернет-провайдерів!
Поки що кажуть, що ремонт після перемоги буде.Невже планують за місяць відремонтувати?за промокодом KHARKIV для жителів Харкова та області надаємо 1 місяць доступу до Київстар ТБ з пакетом «Преміум HD» без додаткової плати.Промо KHARKIV до 31.05
Доступ до платформи можливий для абонентів усіх мобільних операторів та інтернет-провайдерів!
Київстар ТБ у своїй рекламі згадує про серіали від Amazon. не підкажете, шановні, які саме амазонські шоу пропонує операторрр?
Мх-7 вже навіть повернули в ефірНевже планують за місяць відремонтувати?за промокодом KHARKIV для жителів Харкова та області надаємо 1 місяць доступу до Київстар ТБ з пакетом «Преміум HD» без додаткової плати.Промо KHARKIV до 31.05
Ви змогли розібратися у ситуації?Хлопці, дуже дякую за відповіді, але справа всеж в чомусь іншому.
Стосовно параметрів виводу на ТВ у мене все норм, і з роздільною, і з кольором, і з субдискретизацією, і з виводом HDR, i фрейм рейтом, і фрейм бафером. Повірте на слово. Тут суть в роботі додатку (я так думаю). Поясню більш розлого. Те що в кс є розділ з каналами 4к я це бачив уже кілька місяців як, але ну не працювало воно. в сенсі тицяєш на канал і відео працює, але в настройках якості каналу максимум 1080. потім з'явився розділ фільми 4к, тицяєш на фільм і він стартує, але в настройках якості фільму максимум 1080. І тут з'явилась ця опція, на смарт телевізорі, от там і на каналах і в фільмах можна поставити якість 2160. А на ugus максимум 1080. Пробую один і той самий фільм, з одного акаунта.
Іще помітив що смарт телевізорі "острів проклятих" 2160 доступно тільки якщо вибрати російську звукову доріжку, з українською доступно лише 1080, тобто воно поки що криво працює.
Потім стробував на двох різних телефонах і на обох доступно 2160. Ставлю цей же додаток на ugos (для телефону), логінюсь з того ж номеру, вмикаю той же фільм і доступно 720 і 1080 а 2160 відсутнє. КС ТБ точно щось не подобається. Завтра стробую іще на іншому девайсі тоді стане ясніше.
До прикладу ютьюб на цьому ugos в 2160 (в тому числі hdr) працює в трьох різних додатках...
По-перше, є 4к канали, наприклад, КС ТБ - Земля.Fanatik,
В Київстар ТБ, фільми в якості 4К знаходяться в окремому розділі. Каналів 4К нема.
Ну так щоб "розібратись" то ні, але зібрати більше інформації то так.Ви змогли розібратися у ситуації?Хлопці, дуже дякую за відповіді, але справа всеж в чомусь іншому.
Стосовно параметрів виводу на ТВ у мене все норм, і з роздільною, і з кольором, і з субдискретизацією, і з виводом HDR, i фрейм рейтом, і фрейм бафером. Повірте на слово. Тут суть в роботі додатку (я так думаю). Поясню більш розлого. Те що в кс є розділ з каналами 4к я це бачив уже кілька місяців як, але ну не працювало воно. в сенсі тицяєш на канал і відео працює, але в настройках якості каналу максимум 1080. потім з'явився розділ фільми 4к, тицяєш на фільм і він стартує, але в настройках якості фільму максимум 1080. І тут з'явилась ця опція, на смарт телевізорі, от там і на каналах і в фільмах можна поставити якість 2160. А на ugus максимум 1080. Пробую один і той самий фільм, з одного акаунта.
Іще помітив що смарт телевізорі "острів проклятих" 2160 доступно тільки якщо вибрати російську звукову доріжку, з українською доступно лише 1080, тобто воно поки що криво працює.
Потім стробував на двох різних телефонах і на обох доступно 2160. Ставлю цей же додаток на ugos (для телефону), логінюсь з того ж номеру, вмикаю той же фільм і доступно 720 і 1080 а 2160 відсутнє. КС ТБ точно щось не подобається. Завтра стробую іще на іншому девайсі тоді стане ясніше.
До прикладу ютьюб на цьому ugos в 2160 (в тому числі hdr) працює в трьох різних додатках...