Ну так і не знімають. Але можуть враховувати у трафік, після якого вводиться шейп. По аналогії із "безкоштовним" Ютубом.ми не знімаємо гігабайти з вашого тарифу
Ну так і не знімають. Але можуть враховувати у трафік, після якого вводиться шейп. По аналогії із "безкоштовним" Ютубом.ми не знімаємо гігабайти з вашого тарифу
Не пишить дурниць. Трафік КсТБ ніде не має рахуватися та на щось впливати...Ну так і не знімають. Але можуть враховувати у трафік, після якого вводиться шейп. По аналогії із "безкоштовним" Ютубом.ми не знімаємо гігабайти з вашого тарифу
Бо зі свого телефона також робив тест - відімкнувся від wifi підключив Київстар ТБ, встановив додаток і весь вечер крутив якесь кіно, то по в додатку Мій Київстар трафік не використало зовсім.
Щось нове))Учора зателефонувала операторка і попросила зайти на "Київстар ТБ" і що небуть переглянути. Прислала смску з особовим рахунком та паролем.
А потім люди пишуть: Київстар кидала, нарахували 150 грн за ТБ, а ми не дивились, а сім картка у дитини в годиннику стоїть, а я не пам'ятаю як воно тойво...Учора зателефонувала операторка і попросила зайти на "Київстар ТБ" і що небуть переглянути
Якщо не заходиш, не дивишся нічого давно, то вони дзвонять, просять, хоч щось, хоч фоном включити. Таке враження, що вони перед партнером обов'язково мають забезпечити якусь кількість переглядів ТБ.Учора зателефонувала операторка і попросила зайти на "Київстар ТБ" і що небуть переглянути. Прислала смску з особовим рахунком та паролем.
Швидкість гарна за 25грн.місяцьНіби тут писали, що рушій сервіса на базі Г+Г медіа. Яка назва, така якакость.
Та я б так не сказав. Вже стали занадто а*******ми, минулого літа тільки підвищили тариф на 50 грн, потім в грудні ще +50. Нічого в тариф не додали, забрали 100 хвилин на інші мережі й тепер хочуть, щоб платив замість 250 вже 300. Забив болт й вже місяць нічого не оплачую. Вони тіко смсками гадять мені, пропонуючи нікому не потрібні дорожчі тарифи де ще гірше по наповненню, або пропонують знижку 20% на 3 оплати. Нехай йдуть за кораблем. Накидають лайна й заставляють платити більше. Де ще в світі є такий оператор, котрий пропихує нікому не потрібні гігабайти в роумінгу, знаючи, що людей з країни не випускають? Напевно Україна перша в світі, де така чухня існує. Там млять 70% мотлоху з тарифу прибрати або зменшити, й вже оплата буде не 300, а десь 120-130 грн максимум. Я ЩЕ РОЗУМІЮ, ЯКШО Б ДАВАЛИ ТУ ПРЕМІУМ ПІДПИСКУ ЗА ДОДАТКОВІ +50 ГРН ( ЯК МЕНІ ПРОПОНУВАЛИ В ДОДАТОК ДО МОЄЇ СУПЕРСИЛИ ), ТАК НІ, ЗЛЯМЗИЛИ МЕНІ НЕ ПОТРІБНІ ХВИЛИНИ Й ХОЧУТЬ ЩЕ +50 ГРН. Не здивуюсь, що ці гади десь в черві ще захочуть підвищити тарифи. P.S. не треба мені писати про якісь тарифи котрі вони пропонують в додатку, там найдешевший тариф йде з контрактом на 250 грн ( далі 300 ), де дають рази в 2-3 гірше ніж в мене, а далі тарифи рекомендуються аж до 350 грн, де все так само лайно. Й це як казав мені їх недалекий оператор " КРАЩА СИСТЕМА АВТОМАТИЧНОГО ПІДБОРУ ТАРИФУ ", майже АНАЛОГОВНЄТТа ні, у Київстар тариф хороший, гріх скаржитися,за 350 - зв'язок, домашній інтернет, телебачення. Сьогодні передзвонила та сама операторка та дуже просила більше переглядати Київстар ТБ. Мабуть якісь у них там плани. А я зараз не вдома то й не завжди вдається.
Де ти ті 25 грн на місяць знайшов? Там навіть мертві прон канали за 50 йдуть.Швидкість гарна за 25грн.місяцьНіби тут писали, що рушій сервіса на базі Г+Г медіа. Яка назва, така якакость.
А ось мегого піарити не треба, вони успішно на болотах бізнес собі робили до 22 року ( а можливо все ще й роблять, бо дають доступ до казахів, а там як відомо до рашняков рукою подати ). Доречі, в казахів ще й хрюзкіє фільми дає мегого. НУ ШО, ФАЙНИЙ СЕРВІС В УКРАЇНІ? Й сам лінк на це лайно казахське де мегого гроші береВ кінці року постійно роблять акцію. Щоб взяти участь і виграти щось, треба щось подивитись на КС ТБ. Потім пишуть прес-релізи, що у них дуже популярний сервіс і багато дивляться.
Але сам сервіс поганий, якість зображення погана, канали, які в 1080p йдуть в конкурентів, тут в sd якості. Глянув пізнавальні канали, вони жахливі, контент там не цікавий і переклад російською. Багато каналів дублюються. Фільми подивитись, то щось старе і якщо він входить в підписку, а не додатково купувати. Може то мені так здалось, але на Мегого та СвітТВ якість зображення краща.
За 7 діб схавати 100 гб трафику на тб? Навіть 24\7 перегляд чогось у високій якості до такого довести не зможе. Курвостар напевно сам кудись їх й витратив. Можете подивитись скільки гігов йшло кудись в їх додатку на смартфоні. Я он помітив, що в мого батька вчора знялась оплата за тариф, а перед цим зняли 1 гривню тупо за шось ( за якусь млять їхню помилку ). Тобто зняли 1 гривню й майже одразу гроші за тариф, тепер на рахунку на 1 гривню менше від тієї суми котра лишалась. Тепер ми ще й будемо платити за їх помилки. ХОЧА, НЕ ЗАЗДРЮ ТИМ, ХТО БУДЕ ПЛАТИТИ ЗА ЇХ КУПІЛЮ СЕРВІСА ТАКСІ, ЦІНИ ПІДНІМУТЬ ЩЕ БІЛЬШЕ, ТОЖ ЗАПАСАЄМОСЬ ПОПКОРНОМ, НА ПРОТЯЗІ 6 МІСЯЦІВ БУДЕ ДУЖЕ СПЕКОТНЕНЬКОВітаю! А ні в кого немає проблем з тарифікацією трафіка послуги Київстар ТБ? А то збільшили вартість тарифу ("ТВІЙ Максимум 2023"), думаю спробую обрати суперсилою Київстар ТБ та покористуватись. 17 січня знялась нова абонплата, надали 100Гб трафіку, почали дивитись Київстар ТБ по вечорах на телефоні через офіційний додаток. Вже 23 січня приходить СМС, що трафік весь з'їли і інтернет тепер на швидкості 0,8Мбіт. Дзвоню в тех. підтримку, розповідаю за ситуацію, називаю проміжки часу, коли дивився Київстар ТБ і оператор формує заявку на перевірку, за результатами якої буде смска. Через 10 хвилин отримую повідомлення такого змісту: "Шановний абоненте! У вказаний період тарифікація WEB відбувалася з причини сесії на сторонні ресурси, які відносяться до тарифікованих. Детально ознайомитися з умовами Ви маєте змогу на офіційному сайті Компанії. З повагою, Київстар". Передзвонюю оператору - намагаюсь зрозуміти, як тоді правильно дивитись Київстар ТБ, щоб не з сторонніх ресурсів, на що мене запевняють, що я дивився не Київстар ТБ, а щось інше. Перечитав останні 5 сторінок теми і в мене питання - це в мене одного такі проблеми з переглядом Київстар ТБ?
Ну якшо вони знімають кошти з рахунку самовільно підключаючи послуги, то тут нічому дивуватися. В мене у 2020 році така проблема була, почали як раз тб свій крутити, ну я забив болт, кому воно тре, там проблем до дупці було... Потім через кілька місяців гляжу, а в СМС приходить, шо мені підключили той ТБ якогось буя, зняли 75 грн за це й все. А в мене як раз оплата за тариф була скоро, а вони гроші забрали, ну я поповнив й чекав кілька днів оплату за тарифний пакет. а тут бац, ще одна СМС та сама, грошей знову нема. Вони тільки тоді, через років 7 їхнього користування від мене почули всі слова котрі я про них думаю. З матами повернули тільки половину, тобто перші 75, на інші 75 зробили заявку й сказали чекати. Ось вже 2025 рік почався, я все ще чекаю, попутньо ловлячи тарифи з кінським прайсом. Й ДОРЕЧІ, СУДЯЧИ З КОМЕНТАРІВ ЛЮДЕЙ НА РІЗНИХ ПЛАТФОРМАХ ДЕ Є ТЕМАТИКА ПО ЦЬОМУ ОПЕРАТОРУ, БАГАТО ЛЮДЕЙ ПОПАЛИ НА ТАКИЙ Ж ГАЧОК, ДЕ ГРОШІ З РАХУНКУ СПИСАЛИ, ПІДКЛЮЧИЛИ НЕПОТРІБНІ ПОСЛУГИ Й ГРОШІ АБО НЕ ПОВЕРНУЛИ, АБО ПОВЕРНУЛИ ЧАСТКОВО. Я й після цього більше ніколи не тримав ( до 2025 року ) гроші на рахунку поповняючи рахунок майже одразу й чекаючи зняття коштів, кожного місяця ( вірніше як в **** кожні 28 днів ), а поповняв тільки за день до списання по тарифу, бо невідомо коли ця " файна контора " ще захоче мені щось підключили за додаткову оплату.А потім люди пишуть: Київстар кидала, нарахували 150 грн за ТБ, а ми не дивились, а сім картка у дитини в годиннику стоїть, а я не пам'ятаю як воно тойво...Учора зателефонувала операторка і попросила зайти на "Київстар ТБ" і що небуть переглянути
Та ладно, битрейт потокового видео 1080р (большинство телеканалов) 8-12 Мбит/с, видео 4К на порядок больше.За 7 діб схавати 100 гб трафику на тб? Навіть 24\7 перегляд чогось у високій якості до такого довести не зможе.
Це курвостар, там бітрейт завжди в канаві. Скільки раніше дивився 1080р їх канали, ніколи навіть 1.5 гб не було кожного разу десь 1.3-1.4 за годину. Та й 4к контенту на тб там нема наче, якшо не рахувати нікому не потрібні відосики з палаючою мацквою або шось таке. Тож, там 100 гб за тиждень не вийде.Та ладно, битрейт потокового видео 1080р (большинство телеканалов) 8-12 Мбит/с, видео 4К на порядок больше.За 7 діб схавати 100 гб трафику на тб? Навіть 24\7 перегляд чогось у високій якості до такого довести не зможе.
Т. е.обычное fullhd 1080p жрет примерно 3 ГБ трафика в час