Послуга «Київстар ТБ»

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
На проекторі з Андроїд-ТБ (можна назвати його тв-бокс, бо той самий принцип) були підлагування іноді, в той самий час, на тому ж інтернет-каналі / вайфай на додатку на iPad все йшло норм.

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 40
в мене на GX1 на гігабітному каналі були мікрофрізи та лаги звука

Останнє редагування:
Місто
Київ
Ну тепер хто кидає промо сюди, будь ласка під хайд, а так любий користувач прочитає
Тоді новорєги в особисті писатимуть табунами, я на тому тижні вже відчув)

не дивно,бо ця тема в топ10 Гугла по запиту "промокод київстар тб" та аналогічних

Morino

Користувач
Місто
Львів
Ну тепер хто кидає промо сюди, будь ласка під хайд, а так любий користувач прочитає
Тоді новорєги в особисті писатимуть табунами, я на тому тижні вже відчув)

не дивно,бо ця тема в топ10 Гугла по запиту "промокод київстар тб" та аналогічних
Ігноруйте

Місто
Odessa
У кого как было ?
Знаю про багато жалоб на Київстар полилось в тому ж тредсі, які по промокодам хто встиг взяти, то з-за кордону купували підписку, в там не працює воно. Особисто у мене на ноутбуці було нормально окрім того, що звук спочатку йшов швидше за відео в 18:00, пізніше разів 5 звук почав барахлити, але на телевізорі зі звуком все було ок. Якість я поставив 1080, щоб не пригало і днс 1.1.1.1 стоїть. Ще на телевізорі пару разів зупинялось відео і само не прогружалось, через вихід знову все працювало. Але знаю що у людей з акаунтів вибивало, якісь по 240 пікселей можливо через те що там авто щоразу стоїть і т.д.

Ті хто заплатив за підписку хочуть повернути гроші, але я впевнений, що їм не повернуть їх. Вони купували підписку на місяць, в не на один матч і наступні 29 днів можуть подивитися і запис боксу і інший контент, якби це була підписка на один бокс тоді повинні були б повернути

Місто
Вишгород
Про балаболів, які вихваляються?
Не зрозумів про кого ви.
Post automatically merged:

selsdd, мені на бій чесно пофіг було.
Доречі на момент початку трансляції у мене був введений промокод але при заході на трансляцію писало що доступно тільки після оплати а не по коду. Вимкнув і пішов спати.

А так телебачення і фільми дивився.
Моєї пачки могло вистачити ще на 2-3 місяці перегляду. +за цей час нових тут на форумі полюбому б накидали.
А тепер просто чекати. Зараз взагалі без доступу сиджу👍

Останнє редагування:
Місто
Вишгород
D.A.V, никто не нервничал. Вас обидело то что я обозвал монпольную святыню киевстара? Извините. не подумал что они наверное как лучше хотели, из благих намерений, для людей старались.

А че вы не говорите 1.41 грн в день? А в минуту? А за год давайте посчитаем?

В любом случае мне с 2023 года до сейчас получалось смотреть то что нравилось за 0 грн.

Місто
Київ
Телефон
POCO X8 Pro Max
Вас обидело то что я обозвал монпольную святыню киевстара?
Меня удивило, что Вы очень нервничали из-за плохой работы "КС ТВ", альтернатив которому хватает.
А че вы не говорите 1.41 грн в день?
Потому и не говорю, что оплачиваю не на день, а на месяц.
мне с 2023 года до сейчас получалось смотреть то что нравилось за 0 грн
Ну тогда, Ваше негодование, по поводу плохой работы сервиса, вообще мне непонятно... это как про медицину: "лечиться бесплатно - это лечиться даром".

Місто
Вишгород
D.A.V, вы помоему не знаете значение слова нервничать.
На моем android 6.0 телевизоре КСТБ одно из очень не многих приложений которые досихпор запускается (Причём старая версия) и нормально работает.
Ни в одном браузере уже даже фильмы не даёт посмотреть т к устарел.

вообще мне непонятно
Вот такой вот вы у нас "непонятливый" .
Все существующие промокоды, которые сам киевстар же и раздавал, в один день перестали работать.
Что тут может быть не ясного
оплачиваю не на день, а на месяц.
Это прекрасно, что вы решили поделиться тем, где ещё можно потратить денег на форуме в теме по шерингу бесплатных промокодов

Місто
Львів
У мене по родичах і в гаражі є кілька тббоксів на Андроїд 5.1.1.
Усюди працює все, КСТБ, додатки хдрезка, філмікс, lazymedia deluxe, lampa з torrserve, IPTV через aceserve, SmartTube, а також Kodi Omega, де встановлені усілякі lostfilm-и та elementum-и.

Браузер хромоподібний вбудований там вмикається вкрай рідко, хіба щоб щось скачати, а працездатність його реалізовується перезаписом сертифікатів від А15 під рутом.

Зверху