Тарифна підписка
lifecell⭐ Оператор вільно мобільного спілкування. ✅Офіційний сайт мобільного оператора lifecell.👍📞 Підключай майбутнє⚡
Гроші перетворюються на бонуси, діють вони рік та знімаються на оплату за тарифом.Я так понимаю, если тарифная подписка активна, и ее еще осталось 11 месяцев, то отменить и перейти на другой тариф, сохранив при этом средства будет не реально?
Навряд чи...А з тих бонусів не можна оформити наступну тарифну підписку вже за новим тарифом?
Майже таке ж і в мене. За останній рік дуже впала швидкість. В бенди не вмію. Але було вдень більш-менш стабільно 30...50Мbps в обидві сторони. А зараз 2...15/0,7...2. Також маю резервну КС. Тут часто навпаки -- 1/10...15 Mbps.Тарифна підписка звичайно послуга хороша та зручна
а ви не думайте за оператора. а залишайте скарги. Ви перевірили, що все добре? ок, а в мене не все добре, тому створіть нову заявку на погану швидкість. Рекомендую звертатись через чат. щоб могли надати скріншоти. Додатково зробіть скріншот якості покриття з нетмонітору, де видно номер БС та її рівень сигналуDarth Vader, Думаю навряд. Колись пробував, ми перевірили, все добре.
Тарифна підписка:Підкажіть, до якої дати діє акція на тридцятивідсоткову знижку за півроку тарифної підписки?
Небачені ціни:*вигода до 30 % доступна на умовах акції «Небачені ціни на Тарифну підписку» для обмеженого кола користувачів.
Для Учасників Акції, які підключились в період з 18.07.2023 по 30.11.2023 є можливість зберегти Акційну ціну, підключивши Тарифну підписку до 31.01.2024 року.
Для Учасників Акції, які підключились в період з 1.12.2023 по 31.03.2023 є можливість зберегти Акційну ціну, підключивши Тарифну підписку до 30.04.2024 року.