Тарифна підписка
lifecell⭐ Оператор вільно мобільного спілкування. ✅Офіційний сайт мобільного оператора lifecell.👍📞 Підключай майбутнє⚡
Все сподобалось! Так, зрозуміла механіку зняття і нарахування пакетів.Нічого не зрозумів. Щось не подобається чи навпаки - похвала? Завтра спишеться перший пакет з тарифної підписки.
МабутьInn@, ТП сім'я?
В мене кнопка хл є, далі не знаю, не планую підключати покіщо.В мене одного пропала через додаток можливість підключити послугу на рік (XL)? Тільки 6 місяців доступно (L).
Відмова від тарифної підписки повертає гроші як бонуси на якийсь період. Про це десь точно є на сайті. Пошукайте.Як повернути гроші за невикористані пакети тарифної підписки?
Це перехід на інший тариф повертає гроші за невикористані пакети на бонусний рахунок.Відмова від тарифної підписки повертає гроші як бонуси на якийсь період. Про це десь точно є на сайті. Пошукайте.Як повернути гроші за невикористані пакети тарифної підписки?
Повертаються на бонусний рахунок, діють рік.Як повернути гроші за невикористані пакети тарифної підписки?
А за бонусы можно тариф оплатить ?Повертаються на бонусний рахунок, діють рік.Як повернути гроші за невикористані пакети тарифної підписки?
можно.за бонусы можно тариф оплатить ?
Дні не пропадуть.Якщо замовити послугу за три дні до зняття абонки, строк її дії продовжиться? Чи ці три дні пропадуть?
ПродовжитьсяЯкщо замовити послугу за три дні до зняття абонки, строк її дії продовжиться? Чи ці три дні пропадуть?
А тариф який?залишився 1 пакет Тарифної підписки - замовити нові 6/12 не дає.
після використання цього пакету оплатити тариф на місяць і тільки тоді дасть замовити 6/12, все правильно?
бо зараз і гроші на рахунку, і кнопка є, і тариф в переліку Тарифної підписки є - а замовити зась.
Можливо, проблема у цьому:залишився 1 пакет Тарифної підписки - замовити нові 6/12 не дає.
після використання цього пакету оплатити тариф на місяць і тільки тоді дасть замовити 6/12, все правильно?
бо зараз і гроші на рахунку, і кнопка є, і тариф в переліку Тарифної підписки є - а замовити зась.
Ні, можна вже замовитизалишився 1 пакет Тарифної підписки - замовити нові 6/12 не дає.
Тожlifecell сказав(ла):Якщо період дії послуги завершується, ви можете підключити її ще раз при умові, що залишилися невикористаними не більше двох пакетів послуг, отриманих з попереднього замовлення.
тариф який?