Тарифна підписка
lifecell⭐ Оператор вільно мобільного спілкування. ✅Офіційний сайт мобільного оператора lifecell.👍📞 Підключай майбутнє⚡
Ні, лише тарифам з вільний лайф і платинум лайф з приставкою 2020.Може хтось в курсі, для тарифу "Вільний Лайф" або "Platinum Лайф" буде доступна послуга "Тарифна підписка"?
Якщо номер перенести по MNP, тоді дуже було б цікаво з цими тарифами!
Сейчас нет. Возможно в будущем добавят тарифы, в которых Тарифная подписка будет.Може хтось в курсі, для тарифу "Вільний Лайф" або "Platinum Лайф" буде доступна послуга "Тарифна підписка"?
Привет. Это же копейки, подумала я, заплатив счёт за месяц в сети европейского оператора.З одного боку - 72.25 за пакет проти 85 або 110 грн., з іншого - заморожувати гроші на майже рік наперед.
Я так и сделал, стоит 408 грн. В свете грядущего подорожания - нормально.Оце думаю чи не кинути простий 2020 мнп на "річну" підписку про всяк випадок...
З іншого боку за потреби - 200 хв біпаут коштують 25 грн, а не 250 - 34грн.Оце думаю чи не кинути простий 2020 мнп на "річну" підписку про всяк випадок...
А як вона може помінятися, якщо вже все сплачено і ЛС зобов’язується надати 12 пакетів?swaart, це ще питання чи не поміняється. Але тримаємо кулаки!
Vodafone Light+@swaart, от не пам'ятаю, чи це стосується лайфу, але хтось із операторів перевзувавсь на ходу. На приклад, можуть змінити наповнення вже оплачених пакетів тощо...
Гба инет от киевстара подключили, оплатили, потом получили шейпне пам'ятаю, чи це стосується лайфу, але хтось із операторів перевзувавсь на ходу.
Слабо верится, что пойдут на такое.можуть змінити наповнення вже оплачених пакетів
Никак. Подключается при оплаченном текущем пакете. Такие условия.А хтось дізнавався? як її оплатити без оплати поточного пакету?
Лайф, акційний тариф, майже 5 років назадне пам'ятаю, чи це стосується лайфу, але хтось із операторів перевзувавсь на ходу. На приклад, можуть змінити наповнення вже оплачених пакетів тощо...