Послуга «Тарифна пiдписка»

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro

Місто
Каменское
Это информация поддержки, причем не одного сотрудника. Через оплату тарифа выгоднее, будет по сути 13 оплат.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Это информация поддержки, причем не одного сотрудника. Через оплату тарифа выгоднее, будет по сути 13 оплат.
Оплата тарифа идёт без скидки. В сумме выходит 560грн за 13 оплат, если по самой низкой цене. Если тарифную подписку подключать без абонплаты, то она сама идёт по той же цене - 510грн. Но для меня всё равно удивительно, как это может быть, если прописаны условия подключения на официальном сайте. Как можно их нарушать?

Місто
Каменское
Нет, не вникал в подробности. Я писал, что лучше убежать на 13 оплат от скорого подорожания. Объясняли, что если через их оплату на сайте делать можно сразу заказать 12 (6) оплат и комбинацию конечно вводить.

Місто
Чернигов
В самой услуге изменения не грядут? Суета в теме, из-за повышения стоимости некоторых тарифов?

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
Лайфхак контракт
Оплатив ще на рік
Було два пакети просумувались
8ECFFD1F-5668-4E2D-9EF6-B87676E2F69F.jpeg

Місто
RO
Замовити в додатку при наявності двох пакетів мені не вдалося. Помилка типу «у вас два або більше пакети». Через USSD завелося з першого разу.

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Замовити в додатку при наявності двох пакетів мені не вдалося. Помилка типу «у вас два або більше пакети»
У дружини Зручний, зараз діє підписка на 12 пакетів, 4.08 закінчиться 10й пакет, залишається ще 2. Поповнив на 408 грн і тут https://pc.lifecell.ua/pc/perClick?...ERVICE&signature=fEYn+gK7IYP4mmNgxIHGpySM9+E= замовив ще на 12. Все пройшло успішно, тепер у додатку показує, що залишилось 14 пакетів.

Місто
Odesa
А кто в курсе, если осталось 4 пакета - не даст заказать или 2 лишних сгорают?
Не нашел нигде информации (

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
Київ
Телефон
POCO X6 PRO
Цікаво, це дійсно так працює як і написано, чи були у практиці ЛС випадки, коли оплатив на умовний рік, а через 8 місяців починають мантру про "здорожчання обслуговування обладнання"? Сам хочу проплатити просто на півроку, тому й питаю.

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
чи були у практиці ЛС випадки, коли оплатив на умовний рік, а через 8 місяців
Сам хочу проплатити просто на півроку
треба визначитись (хоча б для себе), щоб не було оцього хаосу в голові. Навіщо озадачувати форумчан питанням про 8 і 12 місяців, якщо сам думаєш тільки про 6? Я у минулому році оплатив дружині на рік і у цьому теж (повезло, що до кінця підписки залишилось 2 пакети). Тим більше, що тарифні плани подорожчають з серпня.

Місто
Київ
Телефон
POCO X6 PRO
monter, а яка різниця?
Тому перезадам питання - якщо проплатив на 6 місяців а через 2 подорожчання - я щось буду винен ЛС чи ні аж до кінця строку?

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
TaDesLok нічого не будеш винен. Ти купив пакет по діючій ціні, в тебе вже нараховіні пакети, а не гроші
Я минулої осені буквально за тиждень до подорожчання на рік затарився. Зараж теж чекаю 1.08, щоб списався черговий і залишилося 2 пакети, щоб купити ще рік - до породожчання, що насувається.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Якщо перейти по мнп на лайф, то можно одразу замовити тарифну підписку без сплати АП за ТП? Якщо ні, то коли почнеться дія тарифної підписки після сплати місячеої АП - одразу чи з дати наступної АП?

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Подключил сегодня себе подписку за 510 грн. В тарифе интернет безмеж. Услуга не совместима с программой лояльности "СІМагочі" отключил. И только после этого, получилось активировать) номер перенесен по мнп.

Місто
Киев
Підкажіть, будь ласка, при зміні тарифу невикористані пакети підписки анулюються?

Зверху