Тарифна підписка
lifecell⭐ Оператор вільно мобільного спілкування. ✅Офіційний сайт мобільного оператора lifecell.👍📞 Підключай майбутнє⚡
Спасибо. Добавлю в шапку.Корпоративный тариф "Ваш Выбор". Отображается, что услуга доступна для подключения.
Киевстар?"Ваш Выбор".
Lifecell тариф. Он есть в маркете на форуме. Активировать услугу комбинацией *490#, не вышло. Возможно её ещё добавят, к тарифу.Киевстар?"Ваш Выбор".![]()
Так это не новые тарифы добавили в подписку. Это такое...Мобильная забота.Прямо лучшеет жизнь с каждым месяцем!
Добавь что услуга подключается только при оплаченной АП.Обновил шапку. Добавлено стоимость.
Супер! Всё в одном месте. Спасибо!Обновил шапку. Добавлено стоимость.
Раздел.
Стоимость в тарифах.
Информация из сайта.
Добавил.Добавь что услуга подключается только при оплаченной АП.Обновил шапку. Добавлено стоимость.
Inn@, В моём тарифе. Услуги нету.Привет. Подключила.
«Послуга "Тарифна підписка з пакетом XL" підключена. Оплачено 510 грн (зі знижкою 15%). Вам нараховано 12 пакетів послуг за вашим тарифом "lifecell Сім’я". Управління послугою: *490# Деталі: s.lifecell.ua/t-p»
В описании естьInn@, В моём тарифе. Услуги нету.Привет. Подключила.
«Послуга "Тарифна підписка з пакетом XL" підключена. Оплачено 510 грн (зі знижкою 15%). Вам нараховано 12 пакетів послуг за вашим тарифом "lifecell Сім’я". Управління послугою: *490# Деталі: s.lifecell.ua/t-p»![]()
А в Bip підтримка (lifecell 24/7) кажуть, що тарифна підписка буде на стандартну ціну 150 грн зі знижкою 15%, а за 75 грн не буде.Якщо в мене спеціальна ціна на тариф, знижка надається на спеціальну ціну чи стандартну?
На спеціальну. Для абонентів, які обслуговуються на умовах тарифних планів: ... «Вільний Лайф» ... (перелік тарифів)
Як правильно тлумачити друге правило бо ці правила протиречать одне одному?Чи застосовується додаткова знижка?
Якщо за вашим номером діє знижка на пакет послуг за тарифом, при замовленні Послуги дана знижка не буде врахована.
А як отримати такі спеціальні ціни? 75грн?Тариф Вільний Лайф за спеціальною тимчасовою ціною 75 грн/28 днів (замість 150 грн). Чи можна підключити "тарифна підписка" за ціною 75 грн на 12 місяців? Читав правила тарифної підписки:
А в Bip підтримка (lifecell 24/7) кажуть, що тарифна підписка буде на стандартну ціну 150 грн зі знижкою 15%, а за 75 грн не буде.Якщо в мене спеціальна ціна на тариф, знижка надається на спеціальну ціну чи стандартну?
На спеціальну. Для абонентів, які обслуговуються на умовах тарифних планів: ... «Вільний Лайф» ... (перелік тарифів)
То як насправді буде?
І ще пишуть в правилах:
Як правильно тлумачити друге правило бо ці правила протиречать одне одному?Чи застосовується додаткова знижка?
Якщо за вашим номером діє знижка на пакет послуг за тарифом, при замовленні Послуги дана знижка не буде врахована.