Тарифна підписка
lifecell⭐ Оператор вільно мобільного спілкування. ✅Офіційний сайт мобільного оператора lifecell.👍📞 Підключай майбутнє⚡
Делят сумму на Три платежа, присылают СМС- напоминание о наступающем платеже. Проверено.Подскажите кто может уже подключал подписку с оплатой частями. Сумму разделяет на три платежа в течение 3 месяцев? Или как это происходит. Спасибо
Разве что Life к концу года возьмет, даЕсли в декабре подключать тарифную подписку XL, то даст возможность приобрести по цене 100 ₴ или нет?
100₴/4тижніПеренесли номер в lifecell (тариф "Потужний"), до конца года цена зафиксировалась на 100 ₴/месяц...
буде по новій ціні (150грн)Перенесли номер в lifecell (тариф "Потужний"), до конца года цена зафиксировалась на 100 ₴/месяц. Если в декабре подключать тарифную подписку XL, то даст возможность приобрести по цене 100 ₴ или нет? Вроде как, читаю FAQ на сайте услуги, то должно дать по тако цене.
Знижка, а ля 50% при шиномонтажі.звідки висновок? Ціна ж зафіксована до кінця року. Чи ця фіксація не є спец.знижкою а є додатковою знижкою?
Проясніть, генерале.
Котоферма у поміч)dzidzio, ну тут не факт, що ціна зафіксована на рівні знижки, а не спецціни. Фактично можна перевірити 5 лютого.
Робив сьогодні заявку у магазині, так вони самі сказали, що окрім фіксованої ціни пакету, залишиться і ціна на тарифну підписку і у грудні можна буде замовити XL за 1020грн. Але щось я сумніваюся...Котоферма у поміч)
неуважно натиснув на Підписка XL оплата частинами. Система зняла 300+ грн і дала лише 3 місяці тарифної підписки.
Делят сумму на Три платежа, присылают СМС- напоминание о наступающем платеже. Проверено.denik написал(а):
Подскажите кто может уже подключал подписку с оплатой частями. Сумму разделяет на три платежа в течение 3 месяцев? Или как это происходит. Спасибо
На номер забросить только Одну часть платежа, привязки к карте банка НЕТ. Автосписания с карты НЕТ.
Второй платеж будет на следующий месяц. Закидываем на номер нужную сумму. Повторяем через месяц.
Выходит реально Три платежа на протяжении Двух месяцев.
Та я не це хотів взнати. Я хочу замовити підписку на 12 місяців, а воно не дає. Як замовити на 12 місяців?Делят сумму на Три платежа, присылают СМС- напоминание о наступающем платеже. Проверено.
На номер забросить только Одну часть платежа, привязки к карте банка НЕТ. Автосписания с карты НЕТ.
Второй платеж будет на следующий месяц. Закидываем на номер нужную сумму. Повторяем через месяц.
Выходит реально Три платежа на протяжении Двух месяцев.
Ви вже замовили, тільки будете сплачувати частинами. По іншому вже не вийде.Я хочу замовити підписку на 12 місяців, а воно не дає. Як замовити на 12 місяців?
Так а в чому проблема? Наступні 2 платежі будуть по ціні, про яку домовились. Підвищення ціни на підписку не вплине на кінцеву вартість.Лоханувся трохи. Сьогодні, під час замовлення, замість Підписка XL, неуважно натиснув на Підписка XL оплата частинами. Система зняла 300+ грн і дала лише 3 місяці тарифної підписки. І дозамовити/відкотити не дає.
До сімки не маю доступу. Лише особистий кабінет. А там доступно лише Відключити тарифну підписку. (При спробі оплатити позачергово на сайті лайфа - ой, щось пішло не так). Натиснув. Відключилась. Але 3 оплачені пакети залишились активними.Наче можна оплату частина оплати позачергово. На сайті про це написано, але хз як це зробити. Можливо треба поповнити й набрати комбінацію *490#, дотримуватися підказок.
Не можна. Написав вище.На крайній випадок, як говорить @Howl можна оплатити достроково.
А далі, ніж 3 місяці?Так а в чому проблема? Наступні 2 платежі будуть по ціні, про яку домовились. Підвищення ціни на підписку не вплине на кінцеву вартість.
Оце була фатальна помилка.Натиснув. Відключилась.