debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Супутники Starlink із підтримкою «Direct to Cell»:
www.starlink.com | kyivstar.ua

Комерційна назва мережі — Kyivstar SpaceX 4G. Код мережі мобільного зв’язку — 707 (з урахуванням MCC — 255707).
📡 Як протестувати Starlink Direct to Cell...
Kyivstar сказав(ла):
Вітаємо!

Вам доступні: вхідні дзвінки, вхідні SMS, Інтернет. Вихідні дзвінки та SMS недоступні. Тарифікація дзвінків — похвилинна з першої секунди, без плати за з'єднання.
Станом на DD-MM-YY HH:MM:SS за київським часом на Вашому рахунку X.XX ₴.
Замовлення вхідного виклику від абонента з України: *105*380YYXXXXXXX#; вартість послуги — 7,97 ₴ за хвилину.
red-forum.com/goto/post?id=2172781

* * *​
👉 Запис на готовність тестувати вхідні та вихідні SMS:
  • жовтень—листопад 2025 року;
  • уся територія України, окрім Дніпропетровської та Чернігівської областей (а також обмеження на ТОТ і територіях бойових дій);
  • kyivstar.ua/starlink

...на час тестування абоненти Київстар користуватимуться послугою безкоштовно. У подальшому тарифи можуть бути переглянуті.

Тестування планують у таких регіонах:
  • Житомирська область;
  • Вінницька область;
  • Волинська область;
  • Хмельницька область;
  • Рівненська область;
  • Тернопільська область.

Причина: Доступність і вартість послуг — друге SMS
Останнє редагування модератором:

Higher

Sensei
Місто
Кролевец
Прийшла смс - Ваш номер не відповідає умовам для тестування... Щось не любе мене київстар :))
Аналогічно. Але мене також не включили до тесту, навіть не прислали смс. А я дійсно рідко поповнював рахунок, а після такого взагалі закину сім карту на полицю. Моє негативне ставлення до КС не змінилося, нажаль.

Місто
Славянск
Телефон
Meizu m6T ,Xiaomi 8t
Прийшла смс - Ваш номер не відповідає умовам для тестування... Щось не любе мене київстар :))
Аналогічно. Але мене також не включили до тесту, навіть не прислали смс. А я дійсно рідко поповнював рахунок, а після такого взагалі закину сім карту на полицю. Моє негативне ставлення до КС не змінилося, нажаль.
Вообще раз в год пополняемый номер.Приняли заявку и одобрили.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
У Краматорську вперше побачив мережу на другу добу блекауту (електрична енергія або має велику просадку, або взагалі відсутня). Але зареєструватися в мережі я так і не зміг (можливо, через нестабільний сигнал, бо знаходжуся в низині). Перевіряв із картки, з якої подавав заявку. З картки, з якої заявку не подавав, але отримав повідомлення про можливість тестування, не перевіряв.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
обрав старлінк, тестував Інтернет, а пише ВФ. в чому прикол?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
а пише ВФ. в чому прикол?
В тому що тест Ви проводите, знаходячись в мережі Водафон. Пінг 34-43 для супутника занадто жирно.
але я ж обрав мережу спейсХ - на скріні видно, то чому інет через ВФ іде? вимкнув 2гу сімку з ВФ - взагалі не реєструється в мережі спейсХ

Останнє редагування:

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
то чому інет через ВФ іде?
Підозрюю, що це питання треба задавати виробнику Вашого телефона, або автору прошивки.

Upd. А ще у мене, наприклад, в Андроїді є виявляється "Смарт-перемикач двох сім-карт" - "Автоматичне перемикання на SIM-карту для доступу до мережі відповідно до стану мережі"

Останнє редагування:
Місто
Славянск
Телефон
Meizu m6T ,Xiaomi 8t
У Краматорську вперше побачив мережу на другу добу блекауту (електрична енергія або має велику просадку, або взагалі відсутня). Але зареєструватися в мережі я так і не зміг (можливо, через нестабільний сигнал, бо знаходжуся в низині). Перевіряв із картки, з якої подавав заявку. З картки, з якої заявку не подавав, але отримав повідомлення про можливість тестування, не перевіряв.
В Славянске подключался,но сигнал от -120 до отвала .Смс отправить дало .Инета нет

• Like
Реакції: Howl
Місто
Вінниця
В Славянске подключался,но сигнал от -120 до отвала .Смс отправить дало .Инета нет
Аналогично в Виннице, сигнал такой же при использовании интернета сеть идет в отвал

Місто
Львів
"Автоматичне перемикання на SIM-карту для доступу до мережі відповідно до стану мережі"
Саме так.
Скільки сторінок флуду, а ще жодного нормального пруфа дзвінка з інженерного меню чи адресування пакетів не було.

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
"Автоматичне перемикання на SIM-карту для доступу до мережі відповідно до стану мережі"
Саме так.
Скільки сторінок флуду, а ще жодного нормального пруфа дзвінка з інженерного меню чи адресування пакетів не було.
Так ви ж і на скрін інженерки скажете що, воно через водафон пішло і заперечити вам не можливо буде, адже роумінг що 255 01 що 255 707 виглядатиме майже однаково. Тим більше, ще роки 2 тому скидав скріни як VoLTE дзвінок lifecell (скоріше навіть VoWiFi) телефон прокачує через інтернет з сімки КС. І це штатний режим роботи...

Останнє редагування:

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
протестувати ще раз швидкість інтернету через Kyivstar SpaceX

Оце виділене коло хіба не показує що обмін даними йде через SIM №1, а не через SIM №2 яка зареєструвалася в Kyivstar SpaceX 4G?
Post automatically merged:

обрав старлінк, тестував Інтернет,

Отут взагалі Вай-фай тестуєте.

Останнє редагування:

Akim

Gprs тоже интернет :)
Місто
Днепр
Телефон
Redmi Note 13 pro+
Зверху