debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Супутники Starlink із підтримкою «Direct to Cell»:
www.starlink.com | kyivstar.ua

Комерційна назва мережі — Kyivstar SpaceX 4G. Код мережі мобільного зв’язку — 707 (з урахуванням MCC — 255707).
📡 Як протестувати Starlink Direct to Cell...
Kyivstar сказав(ла):
Вітаємо!

Вам доступні: вхідні дзвінки, вхідні SMS, Інтернет. Вихідні дзвінки та SMS недоступні. Тарифікація дзвінків — похвилинна з першої секунди, без плати за з'єднання.
Станом на DD-MM-YY HH:MM:SS за київським часом на Вашому рахунку X.XX ₴.
Замовлення вхідного виклику від абонента з України: *105*380YYXXXXXXX#; вартість послуги — 7,97 ₴ за хвилину.
red-forum.com/goto/post?id=2172781

* * *​
👉 Запис на готовність тестувати вхідні та вихідні SMS:
  • жовтень—листопад 2025 року;
  • уся територія України, окрім Дніпропетровської та Чернігівської областей (а також обмеження на ТОТ і територіях бойових дій);
  • kyivstar.ua/starlink

...на час тестування абоненти Київстар користуватимуться послугою безкоштовно. У подальшому тарифи можуть бути переглянуті.

Тестування планують у таких регіонах:
  • Житомирська область;
  • Вінницька область;
  • Волинська область;
  • Хмельницька область;
  • Рівненська область;
  • Тернопільська область.

Причина: Доступність і вартість послуг — друге SMS
Останнє редагування модератором:
Місто
Вінниця
Як що телефон не в списку в послуги підказують для тесту ,у відповідь повинна прийти смс з таким змістом абоненту
Дякуємо за інтерес до тестування нової технології Starlink Direct to Cell, яку впроваджує Київстар в Україні. На жаль, ваш номер не відповідає вимогам і не може брати участь у тестуванні супутникового зв’язку. Більше про Direct to Cell: https://kyivstar.ua/starlink
В мене iPhone 13 який по ідеї взагалі поки не підтримується в D2C, але при цьому мене з вересня без проблем пускало в мережу і коли почалось тестування вже по всій країні я досі можу приєднатися і мені дали той самий пакет на 100 смс

Вкладення

• IMG_4201.jpeg
    IMG_4201.jpeg
    144.9 КБ · Перегляди: 55
  • IMG_4202.jpeg
    IMG_4202.jpeg
    116.2 КБ · Перегляди: 54
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Tsarsky, я про «непідтримуваний» Мене тут більше цікавить інше питання, чи виросте кількість карток київстар в підарських мопедах і як вони плвнують з цим боротися після повноцінного запуску?!)

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Мобільний оператор "Київстар" запускає відкрите тестування супутникового звʼязку Starlink Direct to Cell від SpaceX для усіх абонентів Київстар.

Про це йдеться у пресрелізі компанії.

Технологія допоможе залишитися на звʼязку там, де відсутне покриття мобільної мережі.

У повідомленні йдеться, що "Київстар" став першим оператором електронних комунікацій в Європі, який відкрив доступ до тестування супутникової технології, що дозволяє налсилати та отримувати SMS-повідомлення.

Через обмежену пропускну здатність супутникових каналів наразі доступний лише сервіс обміну SMS. У майбутньому планується розширення функціоналу – додавання голосових дзвінків та мобільного інтернету.

"Наразі функціонал доступу до технології Starlink Direct to Cell сумісний тільки зі смартфонами з підтримкою 4G (LTE) на операційній системі Android. Доступ до технології на операційній системі ІOS буле відкрито на ІPhone 13 та новіших моделях з найближчим оновленням програмного забезпечення", – зазначив очільник Мінцифри Михайло Федоров.

blacksn

Samsung Galaxy S22 Ultra
Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy Note 10
Зареєструвався в мережі успішно

Вкладення

• Screenshot_20251124_172501_Call settings.jpg
    Screenshot_20251124_172501_Call settings.jpg
    69.6 КБ · Перегляди: 67
  • Screenshot_20251124_172935_Gallery.jpg
    Screenshot_20251124_172935_Gallery.jpg
    132.8 КБ · Перегляди: 67
Місто
Київ
Пам'ятаю скільки розмов було з приводу "Не всі телефони будуть підтримувати" я ж кажу що не варто було порівнювати D2C в Україні та США, бо в США для D2C виділили частоти які не всі телефони підтримують, хз чому
Post automatically merged:

До речі на кардоні з рашкою D2C працює чудово
Post automatically merged:

До речі на кардоні з рашкою D2C працює чудово

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
это по какому кругу ?
Ну пресреліз на сайті опублікований сьогодні:

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
это по какому кругу ?
Це не коло, а спіраль.
Спочатку було обмеження по географії та по спец-сімкам.
Потім географічне зняли, а по сімкам додали звичайні, які можна було вільно зареєструвати на сайті.
Сьогодні зняли і ці обмеження, щоб Higher не жалівся що його ігнорують...

Higher

Sensei
Місто
Кролевец
это по какому кругу ?
Це не коло, а спіраль.
Спочатку було обмеження по географії та по спец-сімкам.
Потім географічне зняли, а по сімкам додали звичайні, які можна було вільно зареєструвати на сайті.
Сьогодні зняли і ці обмеження, щоб Higher не жалівся що його ігнорують...
Жаліюся))) Щось я не помітив щоб зняли обмеження, щойно перевіряв, досі не впускає зареєструватися в мережі.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Не знаю, в Запоріжжі не бачить мережі ☹️. Дивлюсь з вікна, але на відкриту місцевість, жодних перешкод.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Вінницька, Бухарест, Київ
Телефон
i13ProMax, G86 Power
Не знаю, в Запоріжжі не бачить мережі . Дивлюсь з вікна, але на відкриту місцевість, жодних перешкод.
В супутниковому зв'язку, якщо з вікна приміщення дивитись на відкриту місцевість, іде блокування по icq
Як навпаки- ситуація може змінитись, і блокування не застосовуватиметься.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
іде блокування по icq
ну-то в ЦНАПІ ж розблокують?!
А якщо серьйозно, то небо видно на 170 градусів від горизонта до зеніта і стільки ж з півночі на південь. Здається, що півнеба має бути достатньо для того, аби побачити мережу. Десь в горах огляд буде куди меншим.

Місто
Germany
Це не коло, а спіраль.

ааа, это так называется в наше время...

в Запоріжжі не бачить мережі

ну нужный спутник не всегда же там...

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Дивлюся, супутників D2C небагато. Воно так і СМС нормально не відправить, бо по кілька хвилин над Україною може взагалі не бути відповідного супутника.

Зверху