Похвалю lifecell

• Автор теми cat
  • Дата створення

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
вся прослушанная музыка
На неделе, когда КиСта, опять как в марте, саботировала поддержку своей сети и народ хлынул, через нацроуминг, на сети Лифчика и ВФ, положив сеть ВФ., я был приятно шокирован, что YTVancedМузик комфортно живет на скорости 2G/Ежа.

Останнє редагування:

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Morino, у меня именно эта точка всегда и была прописана, всегда internet исправлял.
Post automatically merged:

YTМузик комфортно живет на скорости 2G/Ежа.
Ну, чисто теоретически на низких битрейтах при хорошем EDGE следующий трек успеет подгрузиться, пока играет предыдущий. Но это только в теории, по факту у меня даже на 3G любого оператора порой можно уснуть, пока ждешь следующий, если переключить, а не подряд слушать.

• Like
Реакції: drmz
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Shinime, ну я за роки користування всім трьома операторами, у лайфа не бачив стільки глюків, скільки буває у 2х інших. По синьому зараз всі бачать що твориться, в червоних свої заскоки. Кожен обирає те, що йому підходить. Раз вас влаштовує водафон, то нащо йти в тему лайфа і доказувати який він поганий?) Мені Лайф з початку війни, як медичному працівнику, надав повністю безлімітний зв'язок та інтернет безкоштовно.І уяви скільки медиків та військових на лайфі це приємно здивувало, особливо тепер, коли багато переселенців і цілий зоопарк операторів куди треба телефонувати. Хоча б за це я йому дуже і дуже вдячний. Сподіваюсь тема закрита?
П.С. в часи першої хвилі ковіда, водафон збирав номери медпрацівників нашої швидкої і лікарень(не сімейників) щоб дати типу хвилини та інтернет поверх оплаченого пакету. Не дали!

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
через волте розмовляв півтори години один дзвінок.

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
через волте розмовляв півтори години один дзвінок.
У мене як пощастить. Буває і 100% розмови, а часто починаю в VoLTE, а основна частина розмови в Н, а то навіть в Е.
просто в мене у дворі БС Лайфселл.

Зверху