Початок надання послуг Інтертелеком у 4G (у мережах «Київстар»)

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Цікаво, які за та проти зробити номер ІТ основним на тлі подорожчання тарифів (при цьому зберегти неосновні номери в режимі прийому вхідних без сплати абонки).
Ну, у зв"язку із грядущим подорожчанням тарифів у слонів, планую присадити свій основний номер на голодування на деякий час, а поки покористуватися номером ІТ.
Але то поки теорія, бо невідомо, яке підвищення ціни тп мого основного номера буде, і які плюшки мені запропонує КС.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
knedlyk, неправильно вопрос задаешь. Ты напиши плюсы и минусы, которые видишь сам. А тебе уже тут дополнят.

Vitalik, и регистрацию в телеграм планируют разблокировать :)
Поки такі:
Плюси: експеримент + зменшення витрат.
Мінуси: інету небагато, volte/vowifi відсутнє (ітфон закриває це питання в чомусь).

Додам, що я лише на ІТФоні зараз, без (е)сімки.

Допишіть, хто вже користується.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Як для мене, то інтернету достатньо, бо я його майже не використовую, всюди, де буваю, там є вайфай.
ІТФон час від часу використовую, бо нема потреби вмикати есім ІТ на постійно. Але єдина проблема в ІТФоні - це смс живуть своїм життям. Більше не працюють, ніж працюють. А це для мене важливо, бо за допомогою смс, я управляю жсм розетками. Тому, 1-2 рази на день доводиться вмикати есім ІТ. На постійній основі не вмикаю есім ІТ, бо батарея швидше висаджується.
От коли присаджу свій основний номер КС на голодування (буде працювати лише на прийом), то есім ІТ буде увімкненою постійно. Ну й, звісно, що якби ІТ не працював в 4Ж, то про використання його есім в якості резерної сімкарти, не було б мови.

Місто
Киев
На основе того, что урезанное 4ж появилось, сделать основным номером, серьезно? Вы же в этой теме пишите. Если провтыкали то прочтите (сверху написано).
Kritik, там еще городской номер, ну что ты в самом деле, такие моменты упускаешь. Стыдно!
А по факту, сюда лучше.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
selsdd, вони ще з весни 2025 року не вирішили проблему з тем що не доходить мікровиклик на номери з кодом vodafone на іншої мережі(099 у мережі КС та у мережі LC), де треба написати 4 цифри для авторизації.

я їм у листі на email запропонував просто зробити щоб приходило смс для підтвердження, так й все

У них у системі якись баг з тими викликами для підтвердження, вирішувати проблему або не можуть або не хочуть

Останнє редагування:
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Як для мене, то інтернету достатньо, бо я його майже не використовую, всюди, де буваю, там є вайфай.
ІТФон час від часу використовую, бо нема потреби вмикати есім ІТ на постійно. Але єдина проблема в ІТФоні - це смс живуть своїм життям. Більше не працюють, ніж працюють. А це для мене важливо, бо за допомогою смс, я управляю жсм розетками. Тому, 1-2 рази на день доводиться вмикати есім ІТ. На постійній основі не вмикаю есім ІТ, бо батарея швидше висаджується.
От коли присаджу свій основний номер КС на голодування (буде працювати лише на прийом), то есім ІТ буде увімкненою постійно. Ну й, звісно, що якби ІТ не працював в 4Ж, то про використання його есім в якості резерної сімкарти, не було б мови.
ніколи не думав, що робота смс на есім впливає на батарейку якось, чи у вас 2 окремі модеми?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
ніколи не думав, що робота смс на есім впливає на батарейку якось, чи у вас 2 окремі модеми?
А я не казав, що смс їдять батарейку. Батарейка швидше з'їдається телефоном, якщо підключено одночасно 2 сімкарти. Якщо в телефоні працює лише 1 сімкарта, то батарейки вистачає на довше. Це із власних спостережень.
Модем один.

Зверху