Взяти сімку 4ж, якщо на літаку, то використовувати ітфон.knedlyk, основываясь на услуге доступа в интернет? Серьезно?
Взяти сімку 4ж, якщо на літаку, то використовувати ітфон.knedlyk, основываясь на услуге доступа в интернет? Серьезно?
"планируют" в конце 2026 годаи регистрацию в телеграм планируют разблокировать
Ну, у зв"язку із грядущим подорожчанням тарифів у слонів, планую присадити свій основний номер на голодування на деякий час, а поки покористуватися номером ІТ.Цікаво, які за та проти зробити номер ІТ основним на тлі подорожчання тарифів (при цьому зберегти неосновні номери в режимі прийому вхідних без сплати абонки).
Поки такі:
звідки така інфа?"планируют" в конце 2026 годаи регистрацию в телеграм планируют разблокировать![]()
![]()
ніколи не думав, що робота смс на есім впливає на батарейку якось, чи у вас 2 окремі модеми?Як для мене, то інтернету достатньо, бо я його майже не використовую, всюди, де буваю, там є вайфай.
ІТФон час від часу використовую, бо нема потреби вмикати есім ІТ на постійно. Але єдина проблема в ІТФоні - це смс живуть своїм життям. Більше не працюють, ніж працюють. А це для мене важливо, бо за допомогою смс, я управляю жсм розетками. Тому, 1-2 рази на день доводиться вмикати есім ІТ. На постійній основі не вмикаю есім ІТ, бо батарея швидше висаджується.
От коли присаджу свій основний номер КС на голодування (буде працювати лише на прийом), то есім ІТ буде увімкненою постійно. Ну й, звісно, що якби ІТ не працював в 4Ж, то про використання його есім в якості резерної сімкарти, не було б мови.
А я не казав, що смс їдять батарейку. Батарейка швидше з'їдається телефоном, якщо підключено одночасно 2 сімкарти. Якщо в телефоні працює лише 1 сімкарта, то батарейки вистачає на довше. Це із власних спостережень.ніколи не думав, що робота смс на есім впливає на батарейку якось, чи у вас 2 окремі модеми?