Пошук потрібних програм

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Можливо, підійде

Windows 11 / 10 / 8 / 7 / XP Service Pack 3
RU?..

Візьміть PDF24.
Я зазвичай експортую офісні доки в pdf засобами самого офісного редактора, далі користуюся naps2: дозволяє як сканувати, так й маніпулювати pdf-файлами, імпортувати зображення, експортувати в зображення та pdf, а також робити текст у pdf-файлах таким, що розпізнано.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Optimus завдяки твоєму посиланню, наче знайшов програму, яка мені підходить, але не можу ніде знайти версію з кряком, бо на фрі версії, вона проставляю водяні знаки на сторінках. Може, хтось знає де скачати з кряком цю програмку?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Себастьян Перейро, вроде как есть тут:
Качав, але архів не відкривається - пише, що пошкоджено

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
Там вроде две ссылки - полная плюс портативка. Плюс антивирь мог "пошалить" - недолюбливают они архивы с кряками.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Там вроде две ссылки - полная плюс портативка. Плюс антивирь мог "пошалить" - недолюбливают они архивы с кряками.
Качав обидві, антівір відключав

Апд: проблема з моїм архіватором

Останнє редагування:

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
У мене просто там стоїть багато ліцензійного софту для роботи, тому ніяк не перейду на новішу
Ставимо Oracle VM VirtualBox, переводимо ліцензійний софт у віртуальну машину з ХР (якщо софт не використовується постійно, а лише час від часу) - і живемо як нормальні люди :)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
переводимо ліцензійний софт у віртуальну машину з ХР
Теж хотів запропонувати, а потім згадав, що багато професійного софта підв'язується під номер мат.плати / hdd, а також має перевірку на віртуалізацію, не факт, що все запрацює, але спробувати варто.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
переводимо ліцензійний софт у віртуальну машину з ХР
Практичне рішення, але не завжди дієве: змінюється machine id, до яких старі програми полюбляли прив'язуватися, а отримати нову ліцензію на такий софт часто вже неможливо. Теж маєм на підприємстві пару машин із ХР, де стоїть софт, який ні у віртуалці, ні в ХР mode на 7ці, ні в режимі сумісності на win10+ не працює (або дає помилкові результати). Софт специфічний, малопопулярний, тому кряків до нього не існує.

Alf

Місто
Вишнёвое
Підкажіть будь- ласка хороший антивірусник для андроїд саисунг

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Забувся, ще - не рутовати девайс, це відкриті ворота для потенційних загроз.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Привіт. Скажіть, чи є опенсорсна альтернатива Anydesk? Вчора після оновлення став активно пропонувати купити, бо ніби я можу професійно ним користуватися (помагаю непрофесійно на волонтерських засадах купі друзів).

P22

Місто
Конотоп Сумской обл.
Телефон
Fire
Потрібна програма з Плей маркета для відображення реальної картини пам'яті
на смартіоні, бажано українськомовна/російськомовна. (Sys-l невідкривається)

Зверху