Так само, як і на інших принтерах - гугліть "wic reset utility" і далі модель вашого принтеру. Такий софт зазвичай платний, і призначений для професійного використання (тобто, не дуже очевидний та зрозумілий).Що робити і як мені скинути?
Так само, як і на інших принтерах - гугліть "wic reset utility" і далі модель вашого принтеру. Такий софт зазвичай платний, і призначений для професійного використання (тобто, не дуже очевидний та зрозумілий).Що робити і як мені скинути?
Дякую за пораду. я краще новий куплю з СБПЧ аніж буду з цим возитись.Так само, як і на інших принтерах - гугліть "wic reset utility" і далі модель вашого принтеру. Такий софт зазвичай платний, і призначений для професійного використання (тобто, не дуже очевидний та зрозумілий).Що робити і як мені скинути?
Це не позбавить вас від необхідності міняти абсорбер та виконувати скидання лічильника. СБПЧ це лише заміна картриджа, а не нова технологія друку.Дякую за пораду. я краще новий куплю з СБПЧ аніж буду з цим возитись.
Так але хіба в мене буде така помилка на Canon G3430? Цей принтер хоча б кращий за той. який в мене зараз.Це не позбавить вас від необхідності міняти абсорбер та виконувати скидання лічильника. СБПЧ це лише заміна картриджа, а не нова технологія друку.Дякую за пораду. я краще новий куплю з СБПЧ аніж буду з цим возитись.
На новому звісно, деякий час не буде. Але абсорбер присутній в будь-якому струменевому принтері. Хіба могли зробити скидання через панель керування, без ПК.Так але хіба в мене буде така помилка на Canon G3430?
скачайте, https://www.printhelp.info/, там нічого страшного не має, якщо ваш принтер є в списку безкоштовних, то програма все сама зробить.Так але хіба в мене буде така помилка на Canon G3430? Цей принтер хоча б кращий за той. який в мене зараз.Це не позбавить вас від необхідності міняти абсорбер та виконувати скидання лічильника. СБПЧ це лише заміна картриджа, а не нова технологія друку.Дякую за пораду. я краще новий куплю з СБПЧ аніж буду з цим возитись.
така помилка на Canon G3430
Я б брав Epson. L355 працює років з 10, без проблем. Чорнила дешеві, нема сенсу шукати замінники. L3151 у нас в ОСББ працює років з 5, була проблема з поданням паперу, але це через фізичний знос та забруднення. Полагодили, працює далі. Чорнила такі самі, але флакони значно кращі (непролівайки). Ці Епсони вже не виробляються, але щось із L3150 здається ще можна знайти новим.підкажіть який БФП з вбудованою СНПЧ варто взяти?
Є ще Canon G3430, G3460, G3470 (порадили в службі підтримки кенон)підкажіть який БФП з вбудованою СНПЧ варто взяти? бюджет 8000 грн, потрібно для друку документів та фото
Добрий день! БФП Canon i-sensys MF4320d, оригінальний картридж FX10, заправити немає можливості. Порекомендуйте, будь ласка, якісний недорогий аналог оригінального картриджа. Дякую усім!
Дякую!Добрий день! БФП Canon i-sensys MF4320d, оригінальний картридж FX10, заправити немає можливості. Порекомендуйте, будь ласка, якісний недорогий аналог оригінального картриджа. Дякую усім!
Дешевше Vinga, Freelabel, Printpro але я їх нікому не раджу брати.
Я і планувала купувати на Розетці, але не могла вибрати, я в цьому профан. Щиро дякую!Добрий день! БФП Canon i-sensys MF4320d, оригінальний картридж FX10, заправити немає можливості. Порекомендуйте, будь ласка, якісний недорогий аналог оригінального картриджа. Дякую усім!
Дешевше Vinga, Freelabel, Printpro але я їх нікому не раджу брати.
Я думаю, що ролі не зовсім грає. Найкраще брати сумісні витратні матеріали для принтера від barva/colorway/WWM.Не купуйте неорігінальні, вони дуже неякісні. Вони з першого разу вже дуже перенавантажуть механіку принтера, вони будуть швидко виходити з ладу, вони дуже погані.
Намного краще купити вже заправлений, це буде небо і земля. В мене такі картирджи, я їх купую б.у. першопрохідні і тільки так, якщо шкода механіку принтера.
Дякую!Не купуйте неорігінальні, вони дуже неякісні. Вони з першого разу вже дуже перенавантажуть механіку принтера, вони будуть швидко виходити з ладу, вони дуже погані.
Намного краще купити вже заправлений, це буде небо і земля. В мене такі картирджи, я їх купую б.у. першопрохідні. Думаю хтось може їх заправити та вислати поштою. Це буде дуже гарний варіант, ви навіть просто не уявляєте наскільки в неорігінальних картриджах все не так.
У мене 2 оригінальних картриджи з 2011 р., неодноразово заправляли, міняли фотобарабан, і ще якісь деталі, і все було добре. Але зараз немає можливості заправляти/міняти деталі.Не купуйте неорігінальні, вони дуже неякісні. Вони з першого разу вже дуже перенавантажуть механіку принтера, вони будуть швидко виходити з ладу, вони дуже погані.
Намного краще купити вже заправлений, це буде небо і земля. В мене такі картирджи, я їх купую б.у. першопрохідні. Думаю хтось може їх заправити та вислати поштою. Це буде дуже гарний варіант, ви навіть просто не уявляєте наскільки в неорігінальних картриджах все не так.
А на якому сайті купуєте першопрохідні? Мені треба купити за рахунок фірми (бо БФП не моя власність), щоб були документи. Дякую!Не купуйте неорігінальні, вони дуже неякісні. Вони з першого разу вже дуже перенавантажуть механіку принтера, вони будуть швидко виходити з ладу, вони дуже погані.
З досвіду. Я їх перенаправляв не одну сотню, та й може не одну тисячуЗвідки така впевненість, що неоригінальні(сумісні) картриджі перенавантажують механіку принтера?