Принтер і все що з ним пов'язано

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Так, хімічний склад буде інший чим в оригінальних.
Звісно ж, що інший але все ж не знаю точно як там перевіряють. Просто не хочу щоб 3 роки гарантії полетіли на Мальдіви. Заправляв ось цим https://rozetka.com.ua/ua/barva-cgi41-1k-mp/p379324155/ . Вже дешевше ці брати аніж за 2000 +- коли якість друку не відрізняється.

Місто
Самар
Так, хімічний склад буде інший чим в оригінальних.
Просто не хочу щоб 3 роки гарантії полетіли на Мальдіви.
На мій погляд економія на придбанні орігінальних чорнил перекриє ту гарантію, я б взагалі про неї не думав. Тим паче, що зазвичай там нічого не зламається, окрім як раз підсихання голови або переповнення "памперса", на що гарантія не розповсюджується.

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
На мій погляд економія на придбанні орігінальних чорнил перекриє ту гарантію, я б взагалі про неї не думав. Тим паче, що зазвичай там нічого не зламається, окрім як раз підсихання голови або переповнення "памперса", на що гарантія не розповсюджується.
А якщо ось після використання сумісних чорнил я залию оригінальні, то так добре буде? З друкуючою голівкою можна її спокійно замінити або/і абсорбери. Я спеціально такий брав щоб легко було обслуговувати самому.

Місто
Самар
Тут я не підкажу, не знаю чи взагалі перевіряють хтось орігінальні чи ні чорнила. Те саме й з тонером. Мені здається що цей пункт на випадок, коли кліент принесе принтер з претензією "не друкує", а сервіснік побачить картриджи розкурочені, заклеені, то просто відмовить. А якщо повернути чорнила оригінальні, або картриджи нові вставити, ну навіть не знаю, може хтось відпише, хто з сервісу (хоча сумнівно:)))
З приводу зміни чорнил, кожний раз ризиковано без промивки системи змінювати чорнила. Ну тобто треба знати, що так пройде безпечно. А промивку ганять теж недобре :)) Я не ризикував, а залишався на тих, які вже підходять, якщо зараз все добре.

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Тут я не підкажу, не знаю чи взагалі перевіряють хтось орігінальні чи ні чорнила. Те саме й з тонером. Мені здається що цей пункт на випадок, коли кліент принесе принтер з претензією "не друкує", а сервіснік побачить картриджи розкурочені, заклеені, то просто відмовить. А якщо повернути чорнила оригінальні, або картриджи нові вставити, ну навіть не знаю, може хтось відпише, хто з сервісу (хоча сумнівно:)))
З приводу зміни чорнил, кожний раз ризиковано без промивки системи змінювати чорнила. Ну тобто треба знати, що так пройде безпечно. А промивку ганять теж недобре :)) Я не ризикував, а залишався на тих, які вже підходять, якщо зараз все добре.
А ну тут можна тоді провернути. Є на цьому принтері "Заміна чорнила друкуючої голівки" і звісно ж багато бере чорнила ця процедура. Десь 2-10 мл з одної фарби. Абсорберу(памперсу) більше всіх дістається адже він сильно заповнюється але все ж я рахую це дієвий лайфхак

Місто
Самар
Ця процедура для зливу старої фарби та й доливу нової. Але вона не розрахована на зміну одного виробника чорнил на іншого. Тобто якщо просто змішувати чорнила, чи додавати к існуючим і це будут якісь нові неперевірені чорнила на взаємодію з попередніми, то можливо сюрпризи у випадку осадка, або зменшення густини, що може вбити дюзи

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Ця процедура для зливу старої фарби та й доливу нової. Але вона не розрахована на зміну одного виробника чорнил на іншого. Тобто якщо просто змішувати чорнила, чи додавати к існуючим і це будут якісь нові неперевірені чорнила на взаємодію з попередніми, то можливо сюрпризи у випадку осадка, або зменшення густини, що може вбити дюзи
Окей, як тоді діяти в такому випадку?

Місто
Самар
Уточнювати сумісність, з чужого досвіду бажано :))
Або промивати систему перед зміною...
Я взагалі заливав одразу неорігінал в новий принтер(юзаю inktec, правда беру літрові банки). А фарби орігінальні не став навіть заливати, лежать тепер. Ніби то можно було їх спочатку використати, але ось із-за змішування не маю бажання.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
А якщо ось після використання сумісних чорнил я залию оригінальні, то так добре буде? З друкуючою голівкою можна її спокійно замінити або/і абсорбери. Я спеціально такий брав щоб легко було обслуговувати самому.
Можуть взяти для аналізу вміст абсорбера.
Post automatically merged:

Переважно осадок буває якщо змішати пігментне і водорозчинне чорнило.

Місто
Мирноград
Я б купував заправлений картридж, оригінальний. Вийде по ціні те саме що неорігінал новий, але надійність картриджа на порядок краща.

Але якщо треба по рахунку оплата, можна й неорігінальні нові купувати. Якщо іншого варіанту немає. Тим паче якщо плануєте їх не заправляли взагалі.
Дякую!

Я б купував заправлений картридж, оригінальний. Вийде по ціні те саме що неорігінал новий, але надійність картриджа на порядок краща.

Але якщо треба по рахунку оплата, можна й неорігінальні нові купувати. Якщо іншого варіанту немає. Тим паче якщо плануєте їх не заправляли взагалі.
Так, заправлений оригінал коштує як сумісний картридж. Справа в тому, що є 2 оригінальних картриджі, але немає де заправити. Я в евакуації у селі, без автомобіля. В смт. теж немає де заправити. Біда.

Останнє редагування:
Місто
Одеса
Телефон
Ulefone Mini 20T
Справа в тому, що є 2 оригінальних картриджі, але немає де заправити. Я в евакуації у селі, без автомобіля. В смт. теж немає де заправити. Біда.
Раз такі проблеми с заправкою, купіть струменевий принтер з СБПЧ, з ним нема проблем ані с заправкою, ані з витратними матеріалами. Замовляти можна лише чорнила в Розетці. Сподіваюсь хоча б Нова Пошта у вас є?

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Справа в тому, що є 2 оригінальних картриджі, але немає де заправити. Я в евакуації у селі, без автомобіля. В смт. теж немає де заправити. Біда.
Раз такі проблеми с заправкою, купіть струменевий принтер з СБПЧ, з ним нема проблем ані с заправкою, ані з витратними матеріалами. Замовляти можна лише чорнила в Розетці. Сподіваюсь хоча б Нова Пошта у вас є?
Проблеми є) Canon g1430. Ще не робив заміну але настане час коли я матиму замінити Абсорбер (500 грн), картридж до принтера і кольоровий і ч/б размо буде 3000 приблизно, а оригінальні чорнила 2000 грн хоча якщо брати сумісні, то 500-600 але не знаю все ж чи не зіпсується гарантія.

Місто
Одеса
Телефон
Ulefone Mini 20T
Проблеми є) Canon g1430.
То не беріть Canon, беріть Epson, з ним проблем не має. Я маю 3 таких принтера з СБПЧ, два особистих і за одним приглядаю в ОСББ. Абсорбер для L3150 купляв два місяці тому, він коштував 209 грн, це разом с контейнером (тобто зручно, один вийняв помив просушив, інший працює, і так по кругу - можна взагалі нові не купляти). Чорнила копійки коштують, оригінальні 260 грн в місцевому магазині навіть замовляти не треба, завжди в наявності. Я не знаю, як ще можна дешевше або зручніше зробити.

Місто
Львів
Ще не робив заміну але настане час коли я матиму замінити Абсорбер
1. Промити і висушити;
2. Купити саму губку за 180 грн.
картридж до принтера і кольоровий і ч/б
Купити рідину для промивки голов за 120 грн. і нехай ще працюють 10 тис.

З.І. У вас домашня типографія, що вже наваляли 20 пачок паперу?

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Ще не робив заміну але настане час коли я матиму замінити Абсорбер
1. Промити і висушити;
2. Купити саму губку за 180 грн.
картридж до принтера і кольоровий і ч/б
Купити рідину для промивки голов за 120 грн. і нехай ще працюють 10 тис.

З.І. У вас домашня типографія, що вже наваляли 20 пачок паперу?
Всенсі домашня типографія? Принтеру рівно місяць.

А з тою губкою возитись одна морока, я краще дам ті нещасні 500 грн тим більш я не так багато друкую і не щодня. А рідина сама що дає. Я в принтерах розумію лише 60% якщо це струменевий але ще не була потреба промивати друкуючі голівки. Як та промивка взагалі працює і тд.

То не беріть Canon, беріть Epson, з ним проблем не має. Я маю 3 таких принтера з СБПЧ, два особистих і за одним приглядаю в ОСББ. Абсорбер для L3150 купляв два місяці тому, він коштував 209 грн, це разом с контейнером (тобто зручно, один вийняв помив просушив, інший працює, і так по кругу - можна взагалі нові не купляти). Чорнила копійки коштують, оригінальні 260 грн в місцевому магазині навіть замовляти не треба, завжди в наявності. Я не знаю, як ще можна дешевше або зручніше зробити.
У мене завжди був Canon, у знайомих Canon. Я йому довіряю найбільше.

Місто
Львів
  • Like
Реакції: yanv
Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
А з тою губкою возитись одна морока
Та губка розрахована на 10 тис. стандартних аркушів друку.
Як та промивка взагалі працює і тд.
Почитав я, тоді можна й використовувати сумісні спокійно. А з губкою я розумію але там же ж чіп є в тому абсорбері, принтер буде думати, що там заповнено.

Зверху