.Спеціальні умови підключення для неконтрактних абонентів мережі рухомого
(мобільного) зв’язку Utel
1. Спеціальні умови діють з 12 серпня до 30 листопада 2008 року включно.
2. Скористатися спеціальними умовами підключення може будь-який неконтрактний
абонент, що придбав стартовий пакет вартістю 100 гривень (на рахунку 50 гривень),
обрав тарифний план пакет послуг U’нік або U’сіті та активував USIM-карту (зробив перший дзвінок) протягом дії спеціальних умов підключення абонентів.
3. Неконтрактні абоненти, які придбали стартовий пакет вартістю 100 гривень (на
рахунку 50 гривень), обрали тарифний план пакет послуг U’нік або U’сіті та
активували (зробили перший дзвінок) USIM-карту протягом дії спеціальних умов
підключення, отримують у вартість стартового пакета один Додатковий пакет послуг
“Екстра Гігабайт”. Послуги в межах Додаткового пакета “Екстра Гігабайт” можуть
бути використані неконтрактними абонентами у будь-який час до закінчення терміну
дії мобільного номеру.
Чого це? Купляй, переводь за 30 грн. на ю-трай і все. При розрахунку виходить, що ти купуєш 1 Гб за 40 грн.хм, цікаво вирішили вони зробити. але ті пакети неконкурентноздатні... ІМХО
Можно подсчитать. Ютрай стоит 50 грн, и на счету 10 грн. Т.е. симка стоит 40 грн. Не берем во внимание 128 мб инета и т.д...хм, цікаво вирішили вони зробити. але ті пакети неконкурентноздатні... ІМХО
хм.. ну ок. згідний. а на рахунок 50 грн., якщо я раніше купив пакет Ютрай і якшо я зараз його так поповню, я теж отримаю це додатковий бонус чи ні?При потраченной сумме в 100 грн. (написаны только отличия):
1) Если купить Ютрай за 50 грн. и пополнить на 50 грн., то в итоге получаем кроме стандартных условий ютрая дополнительно 500 мб интернета.
2) Если купить Юник или Юсити с последующим переводом в Ютрай: + 1 гиг интернета и примерно 8 грн. "лишних".
це не бонус, це стандартна тарифікація 10 коп./мб. 50грн = 500 мб.хм.. ну ок. згідний. а на рахунок 50 грн., якщо я раніше купив пакет Ютрай і якшо я зараз його так поповню, я теж отримаю це додатковий бонус чи ні?
Ну это да...Мурр,
только нельзя будет барыжничать на июньских пакетах и те, кто их еще не продал, вряд ли уже продадут.
В июне была такая акция с гигабайтом. Люди побрали 3 на 200грн. А когда акция закончилась, эти пакеты стали своего рода "уникальными" и стали цениться больше тех, что за 100 грн. и без гига. Поэтому продать их 3 по 100 не составляло большого труда. А вот теперь, кому надо, лучше возьмет новый с гигой чем с рук. ОтакЭ.Мілхауз сказав(ла):Какие такие июнские пакеты.
Тю, я те пакеты, которые собирался продать - продал, а те, которые себе оставил, так и лежат. Абсолютно от этого не расстроен Нынрешняя акция рано или поздно опять кончится и те, которые не успели побарыжничать, сделают это в январе или позже.Мурр,
только нельзя будет барыжничать на июньских пакетах и те, кто их еще не продал, вряд ли уже продадут.