Captain,
1. Хто перший підпише договір с заводом та завезе в Україну першу партію - буде дистрибьютором в Україні і цей товар будуть купувати великі магазині для дистрибуції.
І буде на Хотлайні. Колись і твій Asus був "невідомим" брендом. Роутер складається з технічних компонентів, з яких виробляють і інші роутери, наприклад процессор MediaTek (виробник Тайвань) та інші мікросхеми.
2. Коли ти щось купуєш - ти шукаєш товар дешевше? Думаю, що так. Всі так роблять.
Той самий Київський торт можна придбати у Рошені або у БКК.
Так само й з роутерами: виробники виготовляють пристрої з однакових компонентів (!!!) на яких встановлюється програмне забезпечення (прошивка). То нащо мені переплачувати, коли я те ж саме придбаю в рази дешевше?!
4. Щодо гарантії. Роутери працюють багато років, але якщо буде гроза чи стрибок напруги і вигорить порт - по гарантії відмовлять. Тому переплата за гарантією роутерів - безглузда.
Дивись пункт 1, я наразі вивчаю ринок.
Зараз роутером Wavlink AX1800 на прошивці Кінетик користуються лише 39 користувачів, так як роутер - новий.
Крім користувачів користуюся і я та розробник порта прошивки.
Висновок:
Wavlink AX1800 - складається з якісних компонентів, має якісну збірку (пайка, корпус та інше), має гарне покриття WiFi, стабільну роботу, USB 3.0.
Keenetic Giga KN-1011
(який є на Хотлайні) має проблеми з якістю збірки, погане покриття. Плюси цього роутера: складається з якісних компонентів та стабільна робота.