Можна спробувати відрізати пошкоджену частину, і ще деякий час покористуватися тим, що залишилося. Але це - ризик. Не знати скільки ще проживе те, що не пошкоджене. Та й систему краще не ставити на нього, бо буде тупити. Вцілілу частину можна використати для файлозвалища.Вот результаты проверки.
Диск под замену или еще можно юзать с определенными ограничениями?
(Например, не использовать области с бедблоками)
Может стоит прогнать проверку с отметкой отличной от ignore?
5к переназначенныхМожна спробувати відрізати пошкоджену частину, і ще деякий час покористуватися тим, що залишилося. Але це - ризик. Не знати скільки ще проживе те, що не пошкоджене. Та й систему краще не ставити на нього, бо буде тупити. Вцілілу частину можна використати для файлозвалища.
Мне вот интересно, ответы вышеRoman_UA, в мусор.
Roman_UA, RIP
тебя чем не устроили? Тем более, что один из них ты плюсанул. Ну как бы теперь понятно, как ты поднимался в рейтингах, на которые некоторые обращают сильное внимание5к переназначенных
35к кандидатов на переназначение
Это труп, его лечить, только время терять, слить еще живую инфу и в мусор
Можна спробувати відрізати пошкоджену частину, і ще деякий час покористуватися тим, що залишилося.
Ну, я писав "можна спробувати..." А можна і не пробувати, а зразу на смітник. Все залежить від того, чи є бажання погратися\потренуватися\поекспериментувати.Андрюх@dp.ua, мой ответ был больше на реплику:
Которая была дана уже после первого совета "в мусор", чтобы не заморачиваться напрасными надеждами...А то, еще вдруг, вопрошающий решит пронести его мимо мусорного контейнера, а потом разочаруется, потеряв данные и время..
![]()