Провайдери не хочуть вести інтернет

• Автор теми ameg
  • Дата створення
Місто
Ромны
Все, провели мені гігабіт. Ой хлопці і намучились з саме проведенням до будинку, дав їм п'ятихатку за стоаждання.
Онушка в оренду, принаймні так в договорі написано, якщо кому цікаво.

Місто
Kyiv
Все, провели мені гігабіт. Ой хлопці і намучились з саме проведенням до будинку, дав їм п'ятихатку за стоаждання.
Онушка в оренду, принаймні так в договорі написано, якщо кому цікаво.

теперь этот кабель ваш - в прямом смысле
следите чтобы не было провисов после сильных ветров , иначе будете сидеть без интернета по оптике

• Like
Реакції: ameg
Місто
Ромны
Это то, что за 7 300 ? Поздравляю. Какой сигнал получился, не в курсе?
Хлопці заміряли тестером. Я чув цифру 5.1, ніби, але я не в темі що це таке і чи воно взагалі
Post automatically merged:

1000011592.png
Гігабіт ніби є, залишилось під нього роутер купити, а то мій старенький mikrotik hap ac lite з таким працювати не вміє

Місто
Kyiv
Хлопці заміряли тестером. Я чув цифру 5.1, ніби, але я не в темі що це таке і чи воно взагалі

Переглянути вкладення 67377
Гігабіт ніби є, залишилось під нього роутер купити, а то мій старенький mikrotik hap ac lite з таким працювати не вміє
Я так розумію що підключали ноут,пк напряму? Через дхцп налаштування? Подивився на вашого провайдера - як і більшість з 2008 , ваш з 2009 почав будувати власну мережу. У мене теж старий мікротік і лише 100мб.
Будете ще тестити увечері швидкість- цікаво як тримає порт.

Місто
Ромны

Переглянути вкладення 67377
Я так розумію що підключали ноут,пк напряму? Через дхцп налаштування? Подивився на вашого провайдера - як і більшість з 2008 , ваш з 2009 почав будувати власну мережу. У мене теж старий мікротік і лише 100мб.
Будете ще тестити увечері швидкість- цікаво як тримає порт.
Я нічого не налаштовував, просто вставив напряму в комп і погнав спідтест, бо то був робочий час і я взагалі не був впевнений що мій мікротік стартане одразу з ним без проблем, оскільки налаштований під wifi міст був, циферки з роутера близько 95-98, але то і роутер під 100мбіт.
Якщо комусь цікаві які тести, то можу зробити.

Місто
Ромны
Укртелеком так і не зв'язався зі мною, а вже пройшов тиждень
Як ви мали розмову? Дзвінок на 0800 чи знайомий в утк , або звернення на фб як наприклад???
Я замовив підключення через сайт. До мене передзвонили через кілька годин, я уточнив деталі, мені сказали що заявку прийняли і чекати.
Вчора, нарешті, подзвонили і сказали що технічної можливості немає, не вистачає опор, треба ставити додаткові і нічого не буде. Я спробував щось пояснити, але по факту мене не чули.

Зверху