Провайдери не хочуть вести інтернет

• Автор теми ameg
  • Дата створення
Місто
Ромны
Все, провели мені гігабіт. Ой хлопці і намучились з саме проведенням до будинку, дав їм п'ятихатку за стоаждання.
Онушка в оренду, принаймні так в договорі написано, якщо кому цікаво.

Місто
Kyiv
Все, провели мені гігабіт. Ой хлопці і намучились з саме проведенням до будинку, дав їм п'ятихатку за стоаждання.
Онушка в оренду, принаймні так в договорі написано, якщо кому цікаво.

теперь этот кабель ваш - в прямом смысле
следите чтобы не было провисов после сильных ветров , иначе будете сидеть без интернета по оптике

• Like
Реакції: ameg
Місто
Ромны
Это то, что за 7 300 ? Поздравляю. Какой сигнал получился, не в курсе?
Хлопці заміряли тестером. Я чув цифру 5.1, ніби, але я не в темі що це таке і чи воно взагалі
Post automatically merged:

1000011592.png
Гігабіт ніби є, залишилось під нього роутер купити, а то мій старенький mikrotik hap ac lite з таким працювати не вміє

Місто
Kyiv
Хлопці заміряли тестером. Я чув цифру 5.1, ніби, але я не в темі що це таке і чи воно взагалі

Переглянути вкладення 67377
Гігабіт ніби є, залишилось під нього роутер купити, а то мій старенький mikrotik hap ac lite з таким працювати не вміє
Я так розумію що підключали ноут,пк напряму? Через дхцп налаштування? Подивився на вашого провайдера - як і більшість з 2008 , ваш з 2009 почав будувати власну мережу. У мене теж старий мікротік і лише 100мб.
Будете ще тестити увечері швидкість- цікаво як тримає порт.

Місто
Ромны

Переглянути вкладення 67377
Я так розумію що підключали ноут,пк напряму? Через дхцп налаштування? Подивився на вашого провайдера - як і більшість з 2008 , ваш з 2009 почав будувати власну мережу. У мене теж старий мікротік і лише 100мб.
Будете ще тестити увечері швидкість- цікаво як тримає порт.
Я нічого не налаштовував, просто вставив напряму в комп і погнав спідтест, бо то був робочий час і я взагалі не був впевнений що мій мікротік стартане одразу з ним без проблем, оскільки налаштований під wifi міст був, циферки з роутера близько 95-98, але то і роутер під 100мбіт.
Якщо комусь цікаві які тести, то можу зробити.

Місто
Ромны
Укртелеком так і не зв'язався зі мною, а вже пройшов тиждень
Як ви мали розмову? Дзвінок на 0800 чи знайомий в утк , або звернення на фб як наприклад???
Я замовив підключення через сайт. До мене передзвонили через кілька годин, я уточнив деталі, мені сказали що заявку прийняли і чекати.
Вчора, нарешті, подзвонили і сказали що технічної можливості немає, не вистачає опор, треба ставити додаткові і нічого не буде. Я спробував щось пояснити, але по факту мене не чули.

Місто
Ромны
Вчора дивився як вони провели, насправді я і одразу був здивований, бо провели зі сторони, з якої я не очікував, і у мене розрахунок в метрах не сходився дуже сильно (у приємніше для мене сторону). Виявилось що вони біля "сусідів" за ~800 метрів від мене новий щиток поставили, там їх 3 хати. Короче практично всі щасливі, крім сусіда підприємця, до якого вже вести ніхто не буде, скоріше за все, може йому радіоміст забабахаю від себе бо двоє сидимо маємо готові зайві sxt, головне щоб потім нам по шапці не дали😁

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
головне щоб потім нам по шапці не дали😁
Поради від старого вайфай-пірата)) Менше триндіть про це, по можливості замаскуйте, запрограмуйте канали, на яких немає інших точок.

Зверху