Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Liki24 - пришло повторно 500 грн на акк, где год назад уже воспользовался этой акцией.
Само пришло или как-то активировали? Какой срок действия?
Само. Судячи з усього пройшов рік з попереднього.

andreuskas

Заблокований
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Liki24 - пришло повторно 500 грн на акк, где год назад уже воспользовался этой акцией.
Само пришло или как-то активировали? Какой срок действия?
Само. Судячи з усього пройшов рік з попереднього.
Анналогично.

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Motorola edge 60 pro
Де що не в тему. Як ви зрозуміли з нікнейму то я фармацевт. Відкрили с другом аптеку. Народ задовбує. Приходять "посмотреть на новую аптеку". Кажу, а що ви хочете подивитися? Кажуть асортимент та ціни. Так кажу асортимент то не все, згідно с законом, можна на відкриту викладку класти. Вони - а чого?? :ROFLMAO: А друга серія то ціни. Вогни ж не знають цін. Але з розумним виглядом питають що "почём". А потім друге питання - а в місті воно скільки?? Нарід )) думає що я знаю всі ціни у місті. )) Та от тільки що бабулька була. У вас корвалмент є? Є! Добре. А валідол? Є! Добре. А омепразол є? Ну й так далі десь 10 найменувань. На останньому питає - є? А я - нема. Вона - тю, шо то за аптека... Фігня а не аптека раз нема... Я отетерів.

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Motorola edge 60 pro

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Motorola edge 60 pro
Місто
Пригород
Де що не в тему. Як ви зрозуміли з нікнейму то я фармацевт. Відкрили с другом аптеку. Народ задовбує. Приходять "посмотреть на новую аптеку". Кажу, а що ви хочете подивитися? Кажуть асортимент та ціни. Так кажу асортимент то не все, згідно с законом, можна на відкриту викладку класти. Вони - а чого?? :ROFLMAO: А друга серія то ціни. Вогни ж не знають цін. Але з розумним виглядом питають що "почём". А потім друге питання - а в місті воно скільки?? Нарід )) думає що я знаю всі ціни у місті. )) Та от тільки що бабулька була. У вас корвалмент є? Є! Добре. А валідол? Є! Добре. А омепразол є? Ну й так далі десь 10 найменувань. На останньому питає - є? А я - нема. Вона - тю, шо то за аптека... Фігня а не аптека раз нема... Я отетерів.
А скільки відсотків навару зазвичай в цині? Бо інколи в аптеках дуже дивні речі бачу, на приклад, коли ліки замовлені онлайн через сайт, або tabletki.ua можуть бути на 30% відсотків дешевше ніж в тій самій аптеці, але без онлайн замовлення.
Я такий маркетинг звичайно розумію, але виходить, що пенсіонери, які в силу віку вже не можуть користуватися тими інтернетами мають платити на 30% більше на рівному місці зі своїх копійчаних пенсій.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Де що не в тему. Як ви зрозуміли з нікнейму то я фармацевт. Відкрили с другом аптеку. Народ задовбує. Приходять "посмотреть на новую аптеку". Кажу, а що ви хочете подивитися? Кажуть асортимент та ціни. Так кажу асортимент то не все, згідно с законом, можна на відкриту викладку класти. Вони - а чого?? А друга серія то ціни. Вогни ж не знають цін. Але з розумним виглядом питають що "почём". А потім друге питання - а в місті воно скільки?? Нарід )) думає що я знаю всі ціни у місті. )) Та от тільки що бабулька була. У вас корвалмент є? Є! Добре. А валідол? Є! Добре. А омепразол є? Ну й так далі десь 10 найменувань. На останньому питає - є? А я - нема. Вона - тю, шо то за аптека... Фігня а не аптека раз нема... Я отетерів.
А скільки відсотків навару зазвичай в цині? Бо інколи в аптеках дуже дивні речі бачу, на приклад, коли ліки замовлені онлайн через сайт, або tabletki.ua можуть бути на 30% відсотків дешевше ніж в тій самій аптеці, але без онлайн замовлення.
Я такий маркетинг звичайно розумію, але виходить, що пенсіонери, які в силу віку вже не можуть користуватися тими інтернетами мають платити на 30% більше на рівному місці зі своїх копійчаних пенсій.
Останнім часом зустрічав, що при замовленні онлайн через таблетки - ціна в оффлайн дешевше

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Останнім часом зустрічав, що при замовленні онлайн через таблетки - ціна в оффлайн дешевше

Цікаво... Це в якій мережі?
Не запам'ятав. Знайшов найдешеву ціну по таблеткі.юа, замовив, прийшов забирати, але пкред цим спочатку запитав ціну на ці ліки і назвали меншу, то я навіть номер замовлення не назвав, а купив оффлайн у них

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
пенсіонери, які в силу віку вже не можуть користуватися тими інтернетами мають платити на 30% більше на рівному місці зі своїх копійчаних пенсій.
ха!!!

Сестра дружини розповідала, як їх дядько (який живе в колишньому райцентрі за 60км від міста) замовляє ліки в нас, вона їх по різним аптекам "збирає" та відправляє йому маршруткою. Один раз замовив в шести! аптеках по всьому місту, вона позвонила "натягнула" його за таке, каже тепер замовляє в аптеках тільки поруч з домом чи роботою.

Зверху