Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Хтось нещодавно (2-3дні потому) брав на Лікі24 зі знижкою 500грн.?
Кому они дают 500грн скидки?
Тем кто в прошлом году пользовался этой програмой (короче на старые аккаунты)
Я в этом году, первый раз оформил.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Хтось нещодавно (2-3дні потому) брав на Лікі24 зі знижкою 500грн.?
Кому они дают 500грн скидки?
Тем кто в прошлом году пользовался этой програмой (короче на старые аккаунты)
Сейчас и новым тоже дают

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Що воно таке?
🥳 RB60E12 — ваш промокод на 70 грн. У вівторок-19- го отримав.
Активуйте промокод протягом 10 днів і отримайте знижку 70 грн. Промокод діє на замовлення від 1100 грн з доставкою «Стандарт» або «Поштою».
🤭
Схоже на liki24

Місто
Коростень
Чи є наразі онлайн аптеки щоб надсилали замовлені ліки безкоштовно Укрпоштою ? Так як раніше скажімо 9.1.1 надсилала?

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Чи є наразі онлайн аптеки щоб надсилали замовлені ліки безкоштовно Укрпоштою ? Так як раніше скажімо 9.1.1 надсилала?
Ліки24 від 1000грн
Якщо є ПУМБ, то в крамницях кешбеків 3% за замовлення з доставкою (ліки24).
Screenshot_20240407-201247.jpg

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Ліки24 від 1000грн
Переглянути вкладення 60866
Там ціна така, що таксі до найближчої аптеки окупиться.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
Телефон
POCO M5
Ліки24 від 1000грн
Переглянути вкладення 60866
Там ціна така, що таксі до найближчої аптеки окупиться.
Там купляти можна тільки коли є знижка 500 грн

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Як людина яка працює у фармації не перший рік, то скажу своє ІМХО. Ці "таблетки" вже в поперек горла. Закриють - буду тільки аплодувати.

Тара

Заблокований
Місто
Одеса

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Це тобі як продавцю.
а нам як покупцям? Начебто непоганий сервіс
Таблєтки можуть стати поперек горла тільки у випадку, коли твоя аптека або валить високі націнки, або не дотримується стандартів обслуговування "таблеток". В першому випадку до тебе ніхто не йде, бо купляють в іншому місці дешевше, в другому випадку "таблетки" тобі вводять санкції або взагалі банять, і ти смокчеш, коли в твоїх конкурентів замовлення течуть річкою. В таблеток жорсткі вимоги і стандарти, і це чудово.
Для покупців взагалі ніяких мінусів.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Єдина країна в світі, де аптек більше ніж сміттєвих баків. Символ будь-якого гетто - три ломбарди, дві аптеки, одна ігорка. Це не треба, це мусить піти, але, як я розумію, власники цих монстрів, лобіюють щоб в нас залишився цей аптечний В'єтнам всупереч ринковим механізмам

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Це тобі як продавцю.
а нам як покупцям? Начебто непоганий сервіс
Таблєтки можуть стати поперек горла тільки у випадку, коли твоя аптека або валить високі націнки, або не дотримується стандартів обслуговування "таблеток". В першому випадку до тебе ніхто не йде, бо купляють в іншому місці дешевше, в другому випадку "таблетки" тобі вводять санкції або взагалі банять, і ти смокчеш, коли в твоїх конкурентів замовлення течуть річкою. В таблеток жорсткі вимоги і стандарти, і це чудово.
Для покупців взагалі ніяких мінусів.
Це позиція дилетанта. Великі мережі купують у дистрибютерів ліки з великим дисконтом. Бо оборот. А ще в "чорну" за готівку. Дешевше офіційної собівартості. Таке чули?? Наприклад упаковку відомого медикамента АНЦ купує у дистрибютера (БадМ, Вєнта, Оптима) за 100 грн. Мені, як ФОПу те саме пропонують за 150, а то й вище. Беремо націнку. Потім дисконт "таблеток". Виникає питання, чи можу я конкурувати? Так що ви дивитесь ДУЖЕ поверхово не знаючи реального стану речей. Вибачте, займаєтесь бла-бла-бла прикриваючи своє дилетанство та незнання цього ринку красивими фразами.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
Телефон
POCO M5
Єдина країна в світі, де аптек більше ніж сміттєвих баків.
Это точно. В любом городе можно легко найти 5-6 аптек на каждом оживленном перекрестке.И больше.(В микрорайоне, где я сейчас живу, на отрезке 500 м их ДЕСЯТЬ).
Взять к примеру европейскую страну Словению. На 2 млн населения всего 300 аптек. Цены во всех одинаковые и по закону одна аптека от другой должна находиться не менее чем через 10 км.

Останнє редагування:

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Великі мережі купують у дистрибютерів ліки з великим дисконтом. Бо оборот. А ще в "чорну" за готівку. Дешевше офіційної собівартості. Таке чули??
І винні в цьому таблетки, тому їх потрібно закрити, я правильно зрозумів?)

Зверху