А мене, як покупця, не влаштовують умови від liki 24.мережам набридли
А мене, як покупця, не влаштовують умови від liki 24.мережам набридли
їх теж прикриютьА мене, як покупця, не влаштовують умови від liki 24.мережам набридли
Друже хитрий провiзор, ми тут i не тiльки тут хочемо купувати найдешевше, за твоею риторикою ми всi дебiли бо чогось не розумiемо?Хочеш бути на цьому ринку - будь як всі.
По перше. Зараз провізорів немає. Є фармацевти. По друге. Я когось дебілом називав? Чи ти сам визначився? Звісно всі хочуть купувати дешевше. Але я ситуацію розбираю з іншої сторони. Зі сторони фармацевта ФОПа.Друже хитрий провiзор, ми тут i не тiльки тут хочемо купувати найдешевше, за твоею риторикою ми всi дебiли бо чогось не розумiемо?Хочеш бути на цьому ринку - будь як всі.
По перше. Зараз провізорів немає. Є фармацевти.
А це шедевр. Бо якщо ти почнеш нижче пояснювати, чому так, поясню для публiки ще раз бiльш розгорнуто...., хто е провiзор, а хто фармацевт.....Зі сторони фармацевта ФОПа.
Тю. Ти при розумі? Згідно з новим класифікатором професій на разі є фармацевт (раніше провізор), асистент фармацевта (раніше фармацевт). Чи ти потриндіти? А фармацевт ФОП так у мене аптека. Та й що з того? Що незрозумілого для тебе? Відкрий класифікатор та ознайомся з предметом. Знаток.По перше. Зараз провізорів немає. Є фармацевти.
Все стало ще яснiше про тебе. Нема слiв.
Post automatically merged:
А це шедевр. Бо якщо ти почнеш нижче пояснювати, чому так, поясню для публiки ще раз бiльш розгорнуто...., хто е провiзор, а хто фармацевт.....Зі сторони фармацевта ФОПа.
Дуже тебе розумію. Колись мені було вигідно торгувати компʼютерною комплектухою, доки Розетка не вбила цей ринок демпінгом, коли на ssd 1 tb різниця від оптової ціни 1 долар - це смішно, це не бізнес. Прикро, але ж треба якось адаптуватись. Тому хай цим займаються ті великі ігроки, хто лишився, я зробив ставку на послуги, а не на торгівлю.Зі сторони фармацевта ФОПа.
Зрештою так. Я згоден з тобою. Просто те, що писав вище це був крик душі. А про твою торгівлю я пам'ятаю ще з часів 3G.CO.UAЗаборонити щось, що не порушує закон - це не ринковий підхід. Багато аптек - що в цьому поганого, якщо є попит? Краще відкривати казіно і ганделики?
Дуже тебе розумію. Колись мені було вигідно торгувати компʼютерною комплектухою, доки Розетка не вбила цей ринок демпінгом, коли на ssd 1 tb різниця від оптової ціни 1 долар - це смішно, це не бізнес. Тому хай цим займаються ті великі ігроки, хто лишився, я зробив ставку на послуги, а не на торгівлю. Треба якось адаптуватись.Зі сторони фармацевта ФОПа.
Ну и продал бы им подороже, и бабы рады, и ты в наваре.. )Они - а чего так дёшево, вы его наверное сами выпускаете где-то в подвале. ПЗДЦ!
1 - они не видели что и как. Они начали бухтеть по факту сказанной мной цены.И в чем дамы не правы ? Если Монфарм это и есть фактически "подвал".Оце таке!
Тільки що приходять дві дами пенсійного віку. Далі на рос. Дайте цитрамон. Я - 9 грн. Они - а чего так дёшево, вы его наверное сами выпускаете где-то в подвале. ПЗДЦ!
Post automatically merged:
От де тут "дешево"??
Цитрамон В таблетки №6 : инструкция + цена в аптеках | Tabletki.ua
У них часто то таблеток в блистере нехватает (в запаянном блистере попадаются пустые ячейки), то растворимость таблетки ужасная, часто какую таблетку принял такая из зaдницы и выходит, в неизменном состоянии. Так что на дам ненадо наговаривать, видимо уже надегустировались они Монфарма.
Та ну. Они взяли 5 упаковок.Ну и продал бы им подороже, и бабы рады, и ты в наваре.. )Они - а чего так дёшево, вы его наверное сами выпускаете где-то в подвале. ПЗДЦ!
Вже давно, але здебільшого в аптеці відпускають.П.С. замовляв солпадеїн актив - давали без рецепту, зараз замовив просто солпадеїн - не дають. Виявляється в ньому кодеїну 8 мг, а в "активі" немає. Кодеїн в такій дозі вже для рецептурного спецбланку?
Та й я не був. Дружина з дітьми на початку повномасштабки були. Й її здивувало, що багато рецептурниз у нас ліків, там без рецепту.Openpharmacist, в Польщі не був, можливо
Півроку минуло – щось не помітив, щоб хтось зник з Таблеток.Отключаются. Не буду тыкать пальцем. Увидите.Надоели - пусть отключаются. Сами. Все сразу.Це мережам набридли ультимативно - кабальні умови таблеток.
Спойлер: не очень торопятся, правда.
Більше того,- кожна мережа намагається зліпити найкрутіший/найзручніший сайт, а в результаті виходить "чорт ногу зломить".і не треба стрибати по вкладках браузера/додатках