Це завжди перевірити варто, буває туди-сюди, причому досить суттєво на недешеві ліки.Ціни в них на сайті і на таблетках вже майже однакові
Це завжди перевірити варто, буває туди-сюди, причому досить суттєво на недешеві ліки.Ціни в них на сайті і на таблетках вже майже однакові
Замовляєте онлайн на сайті Подорожника. При оплаті сплачуєте карткою Мастеркард. До кінця травня бонус 5%. Бонуси при оплаті не використовуйте, тільки карткою платите. Потім використаєте. Можна Глобусом оплатити мастером, там кешбек на аптеки 2,5%Нагадайте, як зараз найвигідніше свинорильнути в Подорожнику.
В мене по Глобусу обрані інші категорії.Можна Глобусом оплатити мастером, там кешбек на аптеки 2,5%
Кредит Дніпро 2%В мене по Глобусу обрані інші категорії.Можна Глобусом оплатити мастером, там кешбек на аптеки 2,5%
какие склады?)а если ещё по складам пошарить, то ещё меньше будет...
УЗ дає додатково 10% крім всього іншого.Нагадайте, як зараз найвигідніше свинорильнути в Подорожнику.
Не діє на онлайн замовлення. А ціни в аптеці оффлайн вище значно.УЗ дає додатково 10% крім всього іншого.Нагадайте, як зараз найвигідніше свинорильнути в Подорожнику.
В Глобусі можна переобрати категорію кешбеку, якщо по категорії ще не було нарахувань кешбеку в цьому місяціВ мене по Глобусу обрані інші категорії.Можна Глобусом оплатити мастером, там кешбек на аптеки 2,5%
В будь-якій мережі купуючи таблетки, варто порівняти упаковку N10-20 з тією де 90-100. З великої взяти потрібну кількість блістерів, буває суттєво вигідніше.свинорильнути
Бувають аптеки (раніше вони були державними), котрі в мережі вважаються складськими. Там дешевше. В Харкові два-три рази, в таких купував.какие склады?)а если ещё по складам пошарить, то ещё меньше будет...
и где шарить, подскажите
Бувають аптеки (раніше вони були державними), котрі в мережі вважаються складськими. Там дешевше. В Харкові два-три рази, в таких купував.какие склады?)а если ещё по складам пошарить, то ещё меньше будет...
и где шарить, подскажите
А є окремо склади, в такому колись донька знайомої працювала.
Але зараз не знаю як відбувається, бо "втратив доступ до тіла"...![]()
Та знижка взагалі не діє на лікиНе діє на онлайн замовлення. А ціни в аптеці оффлайн вище значно.УЗ дає додатково 10% крім всього іншого.Нагадайте, як зараз найвигідніше свинорильнути в Подорожнику.
какие склады?)а если ещё по складам пошарить, то ещё меньше будет...
и где шарить, подскажите