У мене на роботі Водафон тільки 2G/4G.
У столиці теж багато лайфівських мережевих ям. Робота повʼязана з рухом по місту, то інколи спостерігаю просідання шв. Інету < 5 Мб/с. І це на вулиці - не в будівлях, не в підвалах, чи ще десь там. Той же VF [на другій sim] стабільніший буде. В будь-якому випадку, для збільшення абонбази новому (чи старому) власнику треба буде добряче вкластись в мережу. На одних плюшках для MNP-перебіжчиків далеко не заїдеш.В кожного свій досвід користування
Надворі був 2 -й рік, а в моєму 18 квартирному будинку крім Укртелекому є тільки 1 провайдер, який ми заснували разом з сусідом усі Хлопці з нашого двору ))) І жоден Київстар чи інший грант не хоче заходити в будинок якому 18 квартир )))У перспективі злиття Лайфселл і Датагруп нормально вдарить по Укртелеком. Укртелекому не має що запропонувати абоненту і ціни вищі.
Я не розумію чому вас твсіх так дивує ¿ Адже В багатьох країнах до сих пір телефон при підписанні контракту коштує дешевше в тому числі iPhone і в нас так було на старті усякі там телефони за гривню від umc при підписання доп угоди на 2 роки. До нас вже до сих пір везуть залочені під оператора iPhone і потім Роблять з них r-sim і продають стражденним дешевше.Навіщо тобі те весло?Можно мне ультру 24?
І взагалі я щось слабо вірю що французи щось будуть роздавати. Вони більше будуть займатись консолідацією купленого в одну компанію та запуском об'єднаної послуги за більші гроші
Я б той айхвон котрий з отим костильом задарма не хотів би.Адже В багатьох країнах до сих пір телефон при підписанні контракту коштує дешевше в тому числі iPhone і в нас так було на старті усякі там телефони за гривню від umc при підписання доп угоди на 2 роки. До нас вже до сих пір везуть залочені під оператора iPhone і потім Роблять з них r-sim і продають стражденним дешевше.
Ми тут взагалі не кажемо про досвід. В цілому всі знають що у Вф мережа краща. А без цього другим не стати. Інвестицій в таких обьемах під час війни не буде.кожного свій досвід користування і стан
Ой не, мой опыт говорит совершенно об обратном. Тут каждому своё и мнение всех мне не надо, только собственный опыт...В цілому всі знають що у Вф мережа кращ
Зачем мне сколько там станций, или стоимость компании? Юзал я и водафон долгое время, прекрасно знаю, как оно работает, хай хоть миллион станций, но спасибо, мне не надо. Квакает ужас, интернет хуже, биллинг вообще из 80х, ну и в ТП разобраться, нужно отдельное образование, водафоновское.@Persona, опять опыт. По количеству общему станций, покрытию мы говорим о стране, по стоимости компании
Ну тобі ж кажуть не рівняй по своїй місцевосці в тебе паршиво, а в когось краще, в мене наприклад товариш каже в нього ВФ краще ловить ніж КС і я з тим згоден, ЛС в мене зовсім нема покриття.Зачем мне сколько там станций, или стоимость компании? Юзал я и водафон долгое время, прекрасно знаю, как оно работает, хай хоть миллион станций, но спасибо, мне не надо. Квакает ужас, интернет хуже, биллинг вообще из 80х, ну и в ТП разобраться, нужно отдельное образование, водафоновское.@Persona, опять опыт. По количеству общему станций, покрытию мы говорим о стране, по стоимости компании
проблема в тому, що всі керманичі операторів вважають себе умніше всіх і думають, що після того як вони побудували мережу можна спочивати і косить бабло, а ні за мережею ще куча роботи на яку забивають болт, для КС це виявилась безпека, для ВФ це білінг+маркетинг (як можна залишатися таким убогим гівном цього зовсім не розумію), на фоні інших ЛС залишається хоча б сучаснішим по всіх параметрах, але з меншою мережею. А тарифна політика всіх ну це ж дно повне, ми ціну піднімемо а вам + 100 смс в подарунок, ну зайдіть до будь яких європейських операторів там уже інтернет вимірюється 100-200 гб в пакеті, я не кажу шо всім воно потрібне, але ж потрібно якось розмежовувати кому потрібен інтернет кому дзвінки, в Індії дзвінки зовсім побудували на мережі 4г, і біднота ходить з кнопочним і не задумується що звонить через інет. Короче в сухому залишку, дійсно поки не зайде хтось європейський толку не буде, ВФ це приклад, поки дійсно були якісь договора з англійцями шось змінювалось, а після шахермахера все якось затухло.Toyvo, я не уверен кто за этим стоит и нет ли там кой кого с "Лазурного Берега".
Вы же понимаете, что за Вф совсем не то что здесь ожидали 5 лет назад. Очень хорошо помню как со мной спорили по Вф.
Post automatically merged:
Persona, опять опыт. По количеству общему станций, покрытию мы говорим о стране, по стоимости компании. Что тебе нравится вопрос другой.
Речь вообше не о тебе, юзай на здоровье. Здесь упомянули, что они могут стать вторыми, я аргументирую почему в ближайшей перспективе это не возможно.Зачем мне сколько там станций, или стоимость компании? Юзал я и водафон
Там вже на Лайф штрафи пішли за пагані аккуми на базахВійна тому що. Ось скажіть зараз прості тарифи (пішов купив) дешеві?Чому у нас це має бути по іншому, з огляду на те, що ринок і так заповнений?
Post automatically merged:
С таким состоянием сети? В прошлом году у меня сеть без света держала 3 часа, в этом уже не держит. Значит батареи того. Вы же не подвержены наивным фантазиям, ну какой второй...Если купят, то есть большой шанс стать вторым оператором, у Водафона дела не очень
Він ще надіявся залишитись«Можливо, це одна з причин, через яку я не хочу залишатися в компанії після закриття угоди», — пояснив Ісмет Язиджи.
Устинову ж азербайджанці лишили.Він ще надіявся залишитись