Пропозиції та акції від mastercard/Visa

Voffka

I'M HERE.
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
iPhone
Тому й питаю: чому вони (одні й інші) на глобальному рівні діють таким чином: одні переманюють, а інші й у вус не дують?

Щодо зацікавленості у ринку - можливо, це має сенс, але тут би пояснення одразу, як це відібʼється у довгостроковій перспективі: картки відкривають на роки. А клієнта простіше втримати, ніж отримати.
Post automatically merged:

Бо у довгостроковій перспективі краще, коли є конкуренція, ніж монополія.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
на глобальному рівні діють таким чином: одні переманюють, а інші й у вус не дують?
Бо якщо загратись в цю гру то можна влетіти на антимонопольне розслідування, і втратити набагато більше ніж здобути.
Post automatically merged:

картки відкривають на роки. А клієнта простіше втримати
Для компаній які працюють 50 років 3...5 років це ніщо., крім того ніхто не забороняє отримати картку адепту мпс в іншому банку.

Voffka

I'M HERE.
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
iPhone
Я тебе розумію і чую: ти у цьому не бачиш нічого критичного і тобі підходить поточний стан справ.

Моє ж питання у тому, чому Visa проводить різні акції (зазвичай короткотривалі), щоб люди почали користуватись їхніми послугами, а МС - ні.

Місто
Київ
Моє ж питання у тому, чому Visa проводить різні акції (зазвичай короткотривалі), щоб люди почали користуватись їхніми послугами, а МС - ні.
Тут як подивитися. До повномасштабки, а тим паче до ковіду, Мастери були в Україні активніші візи - Більше, Ревордс, Селектів, інші акції та знижки

Щоб далеко не ходити, можна по цій темі про акції (яка ведеться з 2013 року) пошукати по словам Visa та Mastercard - у останнього згадок тут в кілька разів більше

Останнє редагування:

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Мастери були в Україні активніші візи
Отже, що змінилось?
Головной офис визы бюджет подкинул на промоушн в Украине, вот и активничают.
У мастеров тоже периодически нагребает
Не вижу ничего сверхъестественного ни в акциях, ни в активности визы. Такое... Ну пообещали Гороху больше откат, а МС дожать не удалось. Горох обиделся и решил устроить демарш.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Буквально на цьому тижні спеціально міняв візу на мастеркард щоб долучитись до акції з авророю. Крім того наче вже давно на розетці акція -5% за оплату мастером.

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
andreuskas, Сейчас акция с бесплатной доставкой при оплате Визой у Авроры, а какая с Мастером? Или Вы о Привате с 5% кешбеком?
Кстати, срабатывает ли Приватовская акция, если заказать в точку выдачи и там оплатить? Никто не проверял?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Я розумію це, але чому від МС нічого такого майже нема? Невже їх позиції такі, що можуть собі дозволити ігнорування втрати клієнтів і переходу їх до Visa?

Я навіть не пригадую чогось схожого від МС: переходь до нас, ми або наші партнери тобі дамо щось. Як це є у Visa.
Та чого ж? Он на Укрнафті всі акції лише з Мастеркард. Минулого місяця був МК від Ощадбанку, зараз від А-банку. Та багато де бачив акції саме з МК.

Voffka

I'M HERE.
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
iPhone
на Укрнафті всі акції лише з Мастеркард
Але немає масштабу Visa: ми тобі кешбек, а ти переходь до нас. Знижку у пару відсотків дати - це дрібʼязок, порівняно із CLV.

Але, припустимо, що це цікаво. Тоді ця пропозиція - дуже нішева. І не така глобальна, як Visa Business GO. Які умови вони там пропонують? На «Укрнафті».

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
От одного не розумію, чому всі повинні носитись з клієнтами як чорт з бубном, не подобається не користуйся, подобається бери що дають. Більшість людей взагалі не звертають уваги на ті акції, а просто користуються картками.

milan27

fiber engineer
Місто
Луцьк
Телефон
OnePlus 10pro 8/128
От одного не розумію, чому всі повинні носитись з клієнтами як чорт з бубном, не подобається не користуйся, подобається бери що дають. Більшість людей взагалі не звертають уваги на ті акції, а просто користуються картками.
Коли клієнти не користуюся, вони не приносять дохід(а також прибуток).

Можливий і варіант, коли всі твої клієнти перейдуть до конкурента. І це ж залежить ніяк не від простих людей, а від банку. Банк видає карту клієнту, яка може бути від мастер, а може бути від віза, і не завжди банк дає зробити цей вибір при відкритті/перевипуску карти

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Коли клієнти не користуюся, вони не приносять дохід(а також прибуток).

Можливий і варіант, коли всі твої клієнти перейдуть до конкурента. І це ж залежить ніяк не від простих людей, а від банку. Банк видає карту клієнту, яка може бути від мастер, а може бути від віза, і не завжди банк дає зробити цей вибір при відкритті/перевипуску карти
Я таких недобанків знаю лише 2. Піреус і тепер от моно. Всі інші з якими мав справу давали можливість, не завжди безкоштовно, вибрати платіжну систему.

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Я таких недобанків знаю лише 2. Піреус і тепер от моно. Всі інші з якими мав справу давали можливість, не завжди безкоштовно, вибрати платіжну систему.
Еще есть БВР, который всегда Мастер.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Еще есть БВР, который всегда Мастер.
Ну да, забыл, есть ещё и другая крайность.

Зверху