Шановна life
командо,
Сьогодні ми оголосили про важливі зміни в нашій компанії, що стосуються інформаційно-консультаційного центру.
Згідно з рішенням менеджменту у сфері надання послуг call-центру, ми будемо співпрацювати зі спеціально заснованим офісом компанії Global Bilgi, провайдером послуг для кол-центру оператора Turkcell.
Global Bilgi Україна почне свою роботу з надання послуг оператору life
з 1 грудня 2008 року.
life
став першим оператором на українському ринку, що зробив подібний крок, який принесе нові можливості як для нашого бізнесу, так і для бізнесу Turkcell Group.
Рішення перетворити інформаційно-консультаційний центр life
на окрему структуру було прийнято Радою директорів та менеджментом компанії, щоб підвищити якість та урізноманітнити послуги інформаційно-консультаційного центру, які надаються нашим абонентам. За угодою з компанією Global Bilgi інформаційно-консультаційний центр переходить до неї разом з усіма його працівниками та всім необхідним для них обладнанням.
Я хочу скористатися цим шансом і подякувати всім працівникам інформаційно-консультаційного центру за їхню кропітку працю в нашій команді та побажати їм нових горизонтів і можливостей у подальшій кар’єрі.
Оскільки Global Bilgi є афілійованою компанією нашого акціонера Turkcell, звичайно, у своїй роботі вона буде дуже тісно пов'язаною з life
– тобто всі робочі та інформаційні процеси будуть організовані таким чином, що всі його учасники почуватимуться як велика єдина команда. Для працівників інформаційно-консультаційного центру двері life
завжди будуть відчиненими – ми й надалі будемо віддавати перевагу працівникам інформаційно-консультаційного центру як кандидатам на вільні посади в нашій компанії.
Усі робочі умови для співробітників Global Bilgi будуть збережені на такому самому рівні, якими вони були в life
. Більше того, Global Bilgi як спеціалізована компанія відкриє для працівників нові кар’єрні перспективи та проводитиме спеціальні програми лояльності для агентів інформаційно-консультаційного центру.
Я хочу подякувати усім командам, що працювали над цим проектом майже рік, та звернутися до всіх працівників life
з проханням підтримувати нову організацію, щоб перехідний процес минув рівно та безперешкодно.
З повагою,
Тансу Єен
P.S. Прощай, кол-центр, здравствуй, аутсорс! Похоже на кидок с экспертами, только в профиль
Сьогодні ми оголосили про важливі зміни в нашій компанії, що стосуються інформаційно-консультаційного центру.
Згідно з рішенням менеджменту у сфері надання послуг call-центру, ми будемо співпрацювати зі спеціально заснованим офісом компанії Global Bilgi, провайдером послуг для кол-центру оператора Turkcell.
Global Bilgi Україна почне свою роботу з надання послуг оператору life
life
Рішення перетворити інформаційно-консультаційний центр life
Я хочу скористатися цим шансом і подякувати всім працівникам інформаційно-консультаційного центру за їхню кропітку працю в нашій команді та побажати їм нових горизонтів і можливостей у подальшій кар’єрі.
Оскільки Global Bilgi є афілійованою компанією нашого акціонера Turkcell, звичайно, у своїй роботі вона буде дуже тісно пов'язаною з life
Усі робочі умови для співробітників Global Bilgi будуть збережені на такому самому рівні, якими вони були в life
Я хочу подякувати усім командам, що працювали над цим проектом майже рік, та звернутися до всіх працівників life
З повагою,
Тансу Єен
P.S. Прощай, кол-центр, здравствуй, аутсорс! Похоже на кидок с экспертами, только в профиль