Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:

Sem

Місто
Тернопіль
Телефон
Apple iPhone 11
Я думаю що ситуація з дефіцитом триватиме до виходу на ринок Glusco/Нафтогаз і відкриття Orlen'івських заправок по Україні :pirat: (поточні монополісти з ними не домовляться, а ці матимуть свої привілеї в постачанні палива).
я сумніваюсь, що до нас буде заходити Orlen у військовий час. Це просто суперечить усім правилам економіки. Занадто великі ризики для інвестицій.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Так а на що ще крім совка посилатись? Є звичайно Венесуелла, наприклад, але совок то для більшості більш наочно.
Щодо держрегулювання - то воно працює м'яко кажучи погано. Аби пересічному заправитись треба
- або моніторити куди завезли дешеве паливо і нестися туди стоячи години у черзі з ненульовою імовірністю що паливо закінчиться раніше, ніж надійде твоя черга
- мутити невідомо де талони за вже неринковою ціною а реальною ціною
- шукати ноу-нейм заправки з паливом і так само по 70

З найсвіжіших спогадів це мені нагадує 2014 коли офіційний і ринковий курси валют відрізнялися суттєво. І під держбанками збиралися кілометрові черги аби купити 100$. У результаті усе одно курс відпустили і доллар одразу з'явився у вільному продажі у необмеженій кількості. Так буде і з пальним, бо, на жаль, влада нічому не вчиться...

Таку монополію ми вже бачили, коли усі великі мережі певний час тримали завжди одну ціну і підвищували її синхронно.
Смішно, можна було без проблем заправитись у конкурентів на кілька гривень дешевше, без націнки за бренд.

Я думаю що ситуація з дефіцитом триватиме до виходу на ринок Glusco/Нафтогаз і відкриття Orlen'івських заправок по Україні :pirat: (поточні монополісти з ними не домовляться, а ці матимуть свої привілеї в постачанні палива).
Теж смішно. Які привілеї у нафтогаза у постачанні палива? В Україні на разі бензин не виробляється. При чому тут орлен без жодної АЗС - теж незрозуміло

Sem

Місто
Тернопіль
Телефон
Apple iPhone 11
Смішно, можна було без проблем заправитись у конкурентів на кілька гривень дешевше, без націнки за бренд.
Можливо, але я віддаю перевагу перевіреним заправкам з хорошим паливом. Так як заміна дизельних форсунок доволі не дешеве задоволення.

Заправляючись більше року на одній з брендових заправок, при знятті паливного фільтру, він в дуже чистому стані. Це для мене є показником чистоти палива.

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
Можливо, але я віддаю перевагу перевіреним заправкам з хорошим паливом. Так як заміна дизельних форсунок доволі не дешеве задоволення.

Заправляючись більше року на одній з брендових заправок, при знятті паливного фільтру, він в дуже чистому стані. Це для мене є показником чистоти палива.
у меня бензин и позиция аналогичная ;)

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Щодо держрегулювання - то воно працює м'яко кажучи погано
о, то есть шансы были все таки, а то все совок и приговор ...
Шанси у держрегулювання можуть бути, але у випадках зловживанням монопольним становищем, а не у випадках ай-ай-ай, як же так війна і ціни на паливо ростуть, давайте скажемо ніззя! Бо крім сказати "ніззя" нічого не робиться.

напротив, любая влада в Украине быстро осваивает темы, в этом случае разница между ценой на границе и оптом не вся идет в карманы "бизнесу"
Це до чого сказано? До піклування про пересічного? У данному випадку це популізм за який економіка платить уже зараз.

у меня бензин и позиция аналогичная ;)
До війни вистачало нормального бензину не тільки на ОККО, ВОГ і Сокар, на яких були найвищі ціни.

Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
Уряд вирішив призупинити державне регулювання цін на паливо

Під час зустрічі представників уряду з операторами паливного ринку вирішили призупинити державне регулювання цін на паливо. Це дозволить компаніям закупити необхідну кількість бензину, дизелю тощо в різних куточках світу та задовольнити попит українців.

Про це в ефірі телемарафону повідомила міністр економіки Юлія Свириденко.

«За результатами сьогоднішнього засідання оперативного штабу було прийнято домовленість, щоб ми з боку держави призупинили цінове регулювання, щоб оператори могли наситити ринок необхідним ресурсом», — сказала вона.

За її словами, у такому випадку уряд оцінює, що ціни на дизель не будуть вищі за 58 гривень за літр, а ціни на бензин — за 52 гривні за літр.

Водночас Свириденко підкреслила, що якщо оператори почнуть зловживати цінами — то держава готова карати їх за це. Вона зазначила, що з кожним тижнем ситуація на АЗС ставатиме все краще і краще, а черги зменшуватимуться

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Це дозволить компаніям закупити необхідну кількість бензину, дизелю тощо в різних куточках світу та задовольнити попит українців.
Так вроде проблема была с доставкой топлива, а не с закупкой ...
Что в следующий раз будет?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
До війни вистачало нормального бензину не тільки на ОККО, ВОГ і Сокар, на яких були найвищі ціни.
все равно со скидками на брендах было не дороже ...
Порівняно з КЛО - було дорожче. Ну а з появою держрегулювання(ще до війни) усе +- зрівнялось і по факту подорожчало, бо знижки зникли

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Так вроде проблема была с доставкой топлива, а не с закупкой ...
Что в следующий раз будет?
Проблема була в тому, що мережам було не вигідно продавати паливо за визначеними цінами. Усе інше протягом місяця максимум буде вирішено.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Порівняно з КЛО - було дорожче
да ну, на ОККО имел с некоторым количеством карт длительное время от 6 до 8 грн., на сколько Кло был дешевле ?
Знижки від 6 до 8 це ж бла-бла кар? Ну тоді так було так само. Але бла-бла кар то вже зовсім не для всіх бо треба їздити між містами і когось возити. То не для всіх знижки.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Проблема була в тому, що мережам було не вигідно продавати паливо за визначеними цінами
:ROFLMAO:, потому что разрешали продавать оптом выгоднее
Тому що державне регулювання то дно і уряд це нарешті визнав

Зверху