Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Приймемо, що в Херсоні-Маріуполі гівна немає
Я такого не казав
Якщо те гівно звільняти не треба
І цього теж не казав
Доцільність чи недоцільність звільнення визначається не відсотком гівна, а іншими міркуваннями
Згоден. Але конфлікт був взагалі не про це, хоча я радий що ти доказав те, з чим ніхто не сперечався :)

Я зрозумів так, що спроба звернути увагу на факт присутності в Маріуполі певного відсотка гівна викликала різке обурення й заперечення. Чому й зауважив, що гівно в тому чи іншому відсотку існує завжди і всюди. Що, в свою чергу, теж викликало заперечення.
Але тут на допомогу прийшла незаперечна логіка, і всі зі всіма порозумілися :D

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
В тому й справа, що не
певного відсотка
а "подавляющая масса", така генералізація на все населення. Доречі про кримчан я б так не казав, якось сталось що в моєму оточенні це дуже правильні люди :)
Про те що це третій абзац останнього релізу методички "раздєляй і властвуй" вже мовчу.

Про "подавляющу масу" - то вони й справді даремно генералізують.

За моїм досвідом, "подавляюща маса" всюди та завжди складається не з зрадників і не з героїв, а з прагматичних флюгерів з дулею в кишені, котрі не дуже переймаються цінностями та готові зобразити з себе все, що від них вимагають, аби лише від них відчепилися та "дали жити". І, певно, в практичному сенсі, вони найбільш праві.
Розраховувати на них як на героїв марно, навіть коли вони погоджуються з правильними гаслами. Як, утім, і вважати гівном чи зрадниками.
(Хоча я, чесно кажучи, вважаю - навіть усвідомлюючи об'єктивну помилковість цього максималістського погляду).

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Vesper, не переймайтеся, щодо Маріуполя, ви дуже близькі до істини. Процент вати ще до війни зашкалював, зараз там лишилися рафіновані рашкофіли, 99% адекватних вже виїхали звідти.

Tabarik

Без ГМО
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G
Які АЗС, крім Єнержи, не змінили умови по придбаним у додатку літрам? Так, для себе на майбутнє інформація

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Які АЗС, крім Єнержи, не змінили умови по придбаним у додатку літрам? Так, для себе на майбутнє інформація
Тут хтось писав що йому UPG дизель перерахували, але сьогодні вибрав з балансу останні літри газу, мені ніхто нічого не перераховував. Але зараз нові ліри немає змоги купити.
З.І. Газ продовжує падати в ціні, UPG відкотив ціну до 37, та і на інших дивлюсь меньше 38, на авантажі 36.95

Місто
Львів
все правильно, дизель та бензин UPG вирішив не заливати згідно куплених раніше літрів в додатку, для цього навіть ввели їх нові види з приставкою UPG впереді. Пропонують перерахувати з коефіцієнтом 0.5 або забрати гроші, вибрав другу опцію.

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Xiaomi 12 Lite
Якось можна в додатку Енерджі поміняти 95енерджі на 95? Бо в місті тільки 95. На гарячу лінію телефонував, не беруть трубку.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Пропонують перерахувати з коефіцієнтом 0.5 або забрати гроші, вибрав другу опцію.
Яким чином віддають гроші? Чи можна отримати не відвідуючи АЗК? Віддають стільки скільки витратив чи є якась фіксована ціна за літр?

Місто
Коломия, Умань
Телефон
iPhone XR / POCO M5
газ по 16, бенз по 23.
Це просто торба шановне панство. Написав там відгук... російською, щоб не з’їжджали, що українською не зрозуміло. Щоб вата читаючи жовчю попирхнулася. І як ви думаєте, скільки мій коментар протримався? 7 секунд! Боже, я б так про них всіх висказався... від душі би все виговорив. Сказати, що я шокований - нічого не сказати. «Повезло» же нашій неньці Україні з такими «українцями».

Останнє редагування:
Місто
Львів
Пропонують перерахувати з коефіцієнтом 0.5 або забрати гроші, вибрав другу опцію.
Яким чином віддають гроші? Чи можна отримати не відвідуючи АЗК? Віддають стільки скільки витратив чи є якась фіксована ціна за літр?
Все онлайн. Повертають на картку з якої був розрахунок. Віддають скільки витратив. В мене умовно було 50л, востаннє я купляв 30л в січні, а 20л в грудні. Ця інформація є в особистому кабінеті upg. Знайшов виписки в онлайн банкінгу, завантажив квитанції, запросив ще одну квитанцію з реквізитами в чаті банку і то всьо їм вислав. В разі питань- звертайтесь в пп.
Для повернення грошових коштів необхідно оформити та підписати заяву.
Заява пишеться від руки і відправляється разом з додатками на електронну адресу [email protected]

Місто
Харьковская область

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
Знайшов виписки в онлайн банкінгу, завантажив квитанції, запросив ще одну квитанцію з реквізитами в чаті банку і то всьо їм вислав.
Странный Shell, хоть не морочил этим голову, по телефону приняли заявку на возврат средств, уточнили номер карты которой платил и ровно через 30 дней вернули все в полном объеме ...

Місто
Львів
Телефон
POCO X3
Я написав, оновив сторінку, комент є. Ще раз оновив - все, немов вітром здуло.
перевірте на інших каналах, бо цілком може бути, що ви в тіньовому бані на Ютубі. Це якраз його ознаки.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
У нас на Укрнафті газ сьогодні бачив 36.95, ще у середу заправлявся тамо ж по 41.95

Зверху