Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
omni, и цены там адекватные по сравнению с теми, что на стеллах. 95: 52 vs 55, газ 25 vs 26+

К вечеру газ уже на 50 коп подорожал

Останнє редагування:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
omni, и цены там адекватные по сравнению с теми, что на стеллах. 95: 52 vs 55, газ 25 vs 26+
Ось тільки паливо говніще те ще... Хоча, якщо порівнювати з тим же БРСМ чи бочкою у дороги, то там ще гірше...

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Ось тільки паливо говніще те ще... Хоча, якщо порівнювати з тим же БРСМ чи бочкою у дороги, то там ще гірше...
Ну сорян, у нас нет этих ваших БДСМов, только куча бениных заправок, окко и трошки местных наливаек, поэтому приложение джет все еще актуально

Місто
Жовті Води
Ось тільки паливо говніще те ще.
Теж, останній час так вважав, але заправився на тій неділі газом і мені сподобався.Спитав звідки газ у заправшика, той сказав із западної везуть, не з Кременчука.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
...паливо говніще те ще... Хоча, якщо порівнювати з тим же БРСМ чи бочкою у дороги, то там ще гірше...
Є якісь докази? Лабораторний аналіз, наприклад, палива з БРСМ?
Для мене БРСМ - найближча мережева АЗС, заливав там багато, жодних проблем не було.
Також часто користуюсь КЛО, не бачу якоїсь різниці по якості

Pahan2k

Заблокирован
Місто
Запоріжжя
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
Місто
Kiev
Телефон
Poco F3
А вас не дивує чому на заправках їхньої мережі вже давно немає звичайного 95євро, але при цьому є так званий "покращений" який типу з присадками 95plus? На основі чого він зроблений, якщо немає у продажу першого?

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Ось тільки паливо говніще те ще.
Теж, останній час так вважав, але заправився на тій неділі газом і мені сподобався.Спитав звідки газ у заправшика, той сказав із западної везуть, не з Кременчука.
А хіба газ на кременчуцькому НПЗ роблять?

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Є якісь докази? Лабораторний аналіз, наприклад, палива з БРСМ?
Там в кінці табличка.
Вот это по делу уже( а не всякие субъективные ощущения). Надеюсь, что статья честная и таблица анализа тоже. Продолжаю пользоваться БРСМ, значит.
Жаль, что КЛО нет там в таблице

Місто
Харьков
Сегодня какой то треш на Авиасе, приехал заправится бензином, подъехал с левой стороны подходит пистолетчик Вам 95й говорю да, он ожидайте сейчас вот человек с правой стороны заправится 600литров (большую часть топлива он уже заправил), а потом мне зальют, проходит минуты 4 человек уже почти закончил заправку, осталось ему около пары минут, подъезжает бус на дизеле, интересуется что да как, говорю ждем тут около минуты осталось, в этот момент начинает орать пистолетчик убирай свою машину на другую сторону пускай заправляется бус, я с какого перепугу моя очередь подошла, чел что заправлял 600 литров уехал, вставляю пистолет выбегает пистолетцик и начинает рассказывать что колонка сломана с этой стороны переезжай на правую, короче переезжаю на правую сторону заправляюсь (этот нехороший человек пистолетчик ходит бухтит, так как он спровоцировал скандал) уезжаю с заправки, отъехал к магазину купить хлеб и через 5 минут вижу как это чмо заправляет машину 95тим на том месте с которого он меня прогнал, вообщем тут я уже не выдержал и навел суеты на этом сраном заведении

P.S. хотя не понятно, на том пистолете так прилично топливо лилось на землю при заправке авто (с 20 литров грамм 300 точно мимо на асфальт потекло), какого лешего они не повесили табличку, или не обмотали скотчем, пленкой ту ячейку где висит пистолет и сделали б надпись неисправен (человеку что принимал смену, говорили что пистолет течет и там есть проблема, это я уже внутри узнал когда общались на повышенных оборотах), и этот же пистолетчик когда я только подъехал и стоял порядка 5-7 минут ждал, почему сразу не сказал что пистолет с левой стороны течет? Вообщем какой то звиздец у меня сегодня с этой заправкой, звоночек на всяк случай на горячую линию сделал...

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
От читаю ці історії з авіасами і бдсмамі і тд, навіщо туди їздити ? То с персоналом шляпа, то скандали, то з паливом? На інших азк, використовуючи потрібні бонуси вийдуть ті ж самі ціни на бенз

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
От читаю ці історії з авіасами і бдсмамі і тд, навіщо туди їздити ? То с персоналом шляпа, то скандали, то з паливом? На інших азк, використовуючи потрібні бонуси вийдуть ті ж самі ціни на бенз
У мене перша думка така ж була. Але це Вам або мені, мешканцям мільйонників, це так просто - тут собі окко-воги, тут сокари, а хочеш - купа бочок по гаражах. А якщо трохи з міст або з трас з'їхати, навіть по райцентрах - часто нема інших мережевих, тільки оці стрьомні разливайки. Я вже мовчу за села. А кататися на заправки по 20 км ну хто буде. Банальний приклад із своїх маршрутів - Київ-Сміла, траса Н-01, національна. Так от остання пристойна заправка - Сокар в Обухові. І все, більше ніде нема - Кагарлик, Миронівка, Корсунь, Городище. Є вог наче в Кагарлику але він якийсь такий стрьомний, колонки наче з колгоспного стану. В Смілі є вог один, там вічно натовп. І далі до Кропивницького - нічого теж. Тільки стрьомні.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
ZTE Blade 20 Smart
А на інших нічого не було?
Вже забули ОККО?

Зелена жижа, а не бензин: у Львові стався скандал на одній з АЗС​

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Тара, це да але тим не менш ситуація має бути. Хтозна де зараз автор. Для сільської місцевості така ситуація є - там авіаси і бдсм брсм це і є мережеві пристойні.

Зверху