Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
omni, Окко за весь час один випадок. Як і на вог був такий випадок в Одесі у нас минулого року. Це погано звісно. Але по одному випадку.
А на інших азк чи не щомісяця якась хрінь буває

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
omni, буває, це життя. Бува і соляру наллють замість бенза або соляру не арктичну в мороз. Але це разові історії, а заливаються там мільйони щодня.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
А про Motto хто що скаже? Треба трохи бензу капнути в бак, аби було, їх навіть по Києву не так багато, але буду днями повз їхати, по Монобренд непогана знижка.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
А про Motto хто що скаже? Треба трохи бензу капнути в бак, аби було, їх навіть по Києву не так багато, але буду днями повз їхати, по Монобренд непогана знижка.
жалоб на них багато, що їхати починає погано, то чеки вискакують. До вторгнення мені один приятель розповідав що мотто то мережа збуту якогось нелегального нпз в Харківській області. Як там зараз після вторгнення-хз.
Але минулого літа заливав у них пару баків бензина, коли ніде взагалі ніякого не було, а у них за кеш по 65 був, правда казали що румунський. Так от 1.8т октавія нормально його перетравила.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Ще до війни у Маріуполі заправляв в них тільки газ (бо знижки, програми лояльности...). Бенз лити не ризикував. І взагалі, скільки бачив, їх клієнтами були в основному діди на жигуляторах та вантажівки на ДТ.
Пам'ятаю, що це чи не єдина мережа азс була, де 95біо заливали, але про його якість чув дуже різні думки, більше негативні.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
В мене наприклад на кло і вог просто не приходять смски для логіну в аппку, пару разів вирішував через підтримку, але вони часто оновлюються і розлогінюються, не хочу користуватись.
Ну і взагалі, трошки бісить, що ринкова ціна на бенз в топових АЗС тільки через ігри в програми лояльності. Я тому більше лояльний до нормальної ціни одразу на стеллі :)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
А ещё есть такие, где "нормальная" цена на стелле, а если заправляешься за наличку от 20л, то ещё 1 грн/л скидку делают ))

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
тільки через ігри в програми лояльності.
Якщо це пряма миттєва знижка від стели - то ще норм, але якщо заплати свої гроші, а потім починаються накопичення бонусів-шмонусів, то в таке я не граюсь.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Я тому більше лояльний до нормальної ціни одразу на стеллі :)
До якої мережі це відноситься?
Певно, UPG.
Там також програма лояльності і знижка при купівлі у додатку.
Post automatically merged:

Якщо це пряма миттєва знижка від стели - то ще норм, але якщо заплати свої гроші, а потім починаються накопичення бонусів-шмонусів, то в таке я не граюсь.
Так у ОККО так. Мені подобається. Тим більше, що ті бонуси можно не тільки на ОККО потратити

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Взагалі, дуже багатьом людям насрати на ті знижки і лояльність, колись часто дувся на БДСМ, спостерігав - в черзі дуже багато хто не має додатку, заправляються по стелі, хоча отримати -90коп на бенз і -50 на газ дуже просто з нуля. Але багатьом пофіг.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Не хочу я шукати, де то можна потратити, ні на окко, ні ще десь. Хочу витрачати зекономлені гроші як мені треба, тому на окко, кло не їду давно.
Мені навпаки з ОККО зручно. В першу чергу тому що можу заправитись самстійно через додаток. При цьому із стабільною знижкою для "таксистів" 4грн бенз/5грн дизель - по факту виходить як мінімум не дорожче ноунеймів, а то і дешевше. Не на ОККО заправляюсь тільки в поїздках Україною коли на маршруті немає ОККО, що буває нечасто.

Ну а з бонусами мене влаштовує. Можна розглянути як перша заправка без знижки а далі за рахунок колооберту списання нарахування знижка можна вважати живими грошима, якщо заправлятись на одну і ту саму суму.

Місто
Харків
До трапилось з автогазом?
Вже на ОККО и вог 27.99
За тиждень +¹грн

Зверху