Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:

Supermen

Заблокований
Місто
Львів
Паук, ти ріл кажеш що 21 місяць бенз не добавляв, все той самий в баці й плюхкався і влітку і взимку, і все одно він норм вибухав в двигуні?
От й я сумніваюсь. Бо бенз має термін придатності та "прокисає".

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Motorola edge 60 pro
Паук, ти ріл кажеш що 21 місяць бенз не добавляв, все той самий в баці й плюхкався і влітку і взимку, і все одно він норм вибухав в двигуні?
От й я сумніваюсь. Бо бенз має термін придатності та "прокисає".
Ось й відповідь.
ПиСи: я не чекав, що так явно це буде відображено на роботі авто.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Так, кажу. З початку війни перший раз заправився на початку цього листопада. Заводиться на бензині, в теплу пору року майже відразу переключаєтся на газ (ставив 20°С перемикання), взимку пара хвилин роботи (30° ставив) - двигун гріється дуже швидко. Тому витрати бєнза мізерні.
З іншої сторони - те, що нам везли влітку 22го - мотоцикл (карбюраторний двигун) не заводився на тій мочі, простоявши 2 тижні без руху.

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Motorola edge 60 pro
Адекватності в Укрнафті ноль. Наприклад газ. Стела - 32,49, додаток 30,49
Только узнал, что у Укрнафты есть додаток...
Посмотрел, в додатке газ 29,90, на стелле тоже 29,90 и скидка 2,40
Угу. Ніяк не звикну, що Авіас та Укрнафта розлучилися. Бо в Jet ціна не адекватна.
Та Укрнафті до БдСМ далеко.

Місто
Львів
Телефон
ZTE
Місто
Львів
Телефон
ZTE
По приложению на газ всего 50коп.
Я так зрозумів, особисті спостереження, коли довго не дуєшся у них, знижка росте, як тільки пару раз задувся - вже знов 50 коп
Майже.Мені минулого тижня пропонувало знижку -1.4грн, не заправлявся там давно, а сьогодні вже 0.5грн.Так , шо хз як нараховується😉

bossy

Заблокований
Місто
Харків
Я так зрозумів, особисті спостереження, коли довго не дуєшся у них, знижка росте, як тільки пару раз задувся - вже знов 50 коп
Я 3 года у них не был, и скидки нет.
Где ее посмотреть?

Місто
Бердичів
Я 3 года у них не был, и скидки нет.
Где ее посмотреть?
В додатку
Post automatically merged:

На брсм знижка зразу в чеку чи в додатку осідає? І чи то правда, що лише два раза на добу можна заправитися зі знижкою?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Так вигідніше через рідний додаток упг, там -2грн/л на дп/бенз/газ до 31.12 від 25л
Задувся газом по цій акції, ще й 50 грам не влізло в балон, вже як не розгойдував машину.. :LOL: (з цього висновок, що "до повного" рахують як треба). Але акційну ціну не скасували, ще й запропонували в додатку зіграти в наперстки - витягнув каву глясе)) Заправка велика недалеко від мене, зручно, частіше б такі акції.

bossy

Заблокований
Місто
Харків
Так вигідніше через рідний додаток упг, там -2грн/л на дп/бенз/газ до 31.12 від 25л
Задувся газом по цій акції, ще й 50 грам не влізло в балон, вже як не розгойдував машину.. :LOL: (з цього висновок, що "до повного" рахують як треба). Але акційну ціну не скасували, ще й запропонували в додатку зіграти в наперстки - витягнув каву глясе)) Заправка велика недалеко від мене, зручно, частіше б такі акції.
так можно и на вог с таксоскидкой получить такую цену.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
так можно и на вог с таксоскидкой получить такую цену.
Можна, але треба задрачуватись з перекидкою на віза приват з моно, втрачається моно-кешбек, якщо це можна не робити, то краще не робити зайві рухи.

Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
В додатку UPG пропонує знижку 2 грн. Це бонусами на рахунок чи -2грн при оплаті?

Вкладення

• Screenshot_20231227-221456.png
    Screenshot_20231227-221456.png
    116.9 КБ · Перегляди: 29
Зверху