Максимум на недельку, и то в последнее время серьезно не цепляло (ковидло не считаем, все равно был локдаун).А от грипа и простуды ты не выпадаешь на недельку другую?
Максимум на недельку, и то в последнее время серьезно не цепляло (ковидло не считаем, все равно был локдаун).А от грипа и простуды ты не выпадаешь на недельку другую?
Я сдавал анализы до вакцинации.а как его выявить в наших реалиях, чтоб вот так прям сразу.. как будто кто-то делал анализы до и после...
Тогда уже добавь пункты "вколюсь, когда прижмут" и "куплю справку о вакцинации" для полноты, так сказать, статистики.Додав опитування
на перший погляд, чим ці показники менші - тим краще...Так, за останні три місяці лише 0,7% людей, яким діагностували коронавірусну хворобу, були щеплені двома дозами антиковідної вакцини. І лише 0,4% госпіталізованих хворих були повністю вакциновані.
с чего вдруг ?судя по голосовалке, 8 человек имеют среди родственников/знакомых умерших от вакцинирования?
предлагаю сократить до одного слова в опросе "антивакц"Тогда уже добавь пункты "вколюсь, когда прижмут" и "куплю справку о вакцинации" для полноты, так сказать, статистики.Додав опитування![]()
Не от вакцинирования, а от ковида.родственников/знакомых умерших от вакцинирования?
хах... журналіст, що писав статтю на ЛБ - не сильно професіонал... упустив важливу деталь з методом підрахунку (яка є на сайті МОЗ)![]()
Вакцинація від COVID-19 знижує ризик тяжкого перебігу хвороби в 15 разів, - МОЗ
За останні три місяці лише 0,7% людей, яким діагностували коронавірусну хворобу, були щеплені двома дозами.lb.ua
Вакцинація від COVID-19 знижує ризик госпіталізації та тяжкого перебігу хвороби в 15 разів. Про це свідчать дані аналізу Міністерства охорони здоров’я.
Так, за останні три місяці лише 0,7% людей, яким діагностували коронавірусну хворобу, були щеплені двома дозами антиковідної вакцини. І лише 0,4% госпіталізованих хворих були повністю вакциновані.
За даними МОЗ, станом на 3 серпня серед 24 442 госпіталізованих з COVID-19 лише 95 людей були повністю вакциновані. Це складає відповідно 0,39% від усіх випадків госпіталізації.
Всього на цей час було зареєстровано 99 583 випадків захворювання українців на COVID-19. 662 з них, або 0,66%, були щеплені двома дозами.
Водночас у міністерстві наголошують, що це попередні дані, і вони не враховують безсимптомні захворювання та ті випадки, в яких хворі на COVID-19 люди не робили тестів та не зверталися за медичною допомогою.
"Ця статистика свідчить про те, що усі вакцини, які використовує Україна, ефективно запобігають тяжкому перебігу хвороби", - зазначають у МОЗ.
Нее, истинный антивакс не уколется, даже когда прижмут.предлагаю сократить до одного слова в опросе "антивакц"
Значит я не понял ход твоей мысли - ты же вроде бы предлагал два пункта заменить одним (словом).viktoralex, там же вариант "купит справку"
я предлагал ОДИН пункт заменить одним словомЗначит я не понял ход твоей мысли - ты же вроде бы предлагал два пункта заменить одним (словом).viktoralex, там же вариант "купит справку"
Дошло.я предлагал ОДИН пункт заменить одним словомЗначит я не понял ход твоей мысли - ты же вроде бы предлагал два пункта заменить одним (словом).viktoralex, там же вариант "купит справку"
немного не так.по Израилю, где один из самых высоких процентов вакцинированного населения в мире. Причем исключительно Пфайзером
Ну ходити в одній масці цілий день (а то і кілька днів) - справді можна нашкодити. І маска захищає, в першу чергу, не носія, а тих - хто навколо ньогоЦе об'єктивна оцінка чи ви так себе переконали? Ви в курсі що на центральних станціях наприклад метро поштова, чергова у мікрофона нагадує щоб ПРАВИЛЬНО натягнув маску, а у селі усі без масок. А дипломований лікар каже що у масці ходити це собі шкоди робити. Он проголосували: більше половини обо зовсім не хворіли або у легкій формі. Де епідемія, у інтернеті та на екрані телевізора?