Про вакцинацію

Коронавірусна хвороба (COVID-19)

• Не хворів

Голосів: 84 25.0%
  • Перехворів декілька разів

Голосів: 17 5.1%
  • Перехворів в тяжкому стані

Голосів: 8 2.4%
  • Перехворів в легкому стані

Голосів: 81 24.1%
  • Перехворів в середньому стані

Голосів: 57 17.0%
  • Вакцинувався; без побічних

Голосів: 178 53.0%
  • Вакцинувався; з побічними

Голосів: 48 14.3%
  • Вакцинуватися не збираюсь

Голосів: 37 11.0%
  • Є летальні випадки серед родичів чи знайомих

Голосів: 64 19.0%
  • Не вакцинувався, але планую

Голосів: 8 2.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
В вашем диалоге об очень важной теме, от которой зависят жизни и здоровье, вышло, что население немногим больше 14 млн
Якщо ти уважно читав, то в нашому діалозі вийшло, що кількість тих, хто потребує вакцинації (за винятком дітей, зовсім стареньких, проживаючих в ОРДЛО, заробітчан, що знаходяться за кордоном і т.д.) не набагато більше 14 млн. А не все населення країни дорівнює 14 млн. осіб.
На цьому форумі майже немає антивакцинаторів. Наприклад, я і дружина вакцинувались зовсім добровільно без примусу це робити (тому що нема кому примушувати, самі собі роботодавці), але це не означає, що не можна піддавати сумніву якості вакцин. Більше того, критичне мислення потрібно в будь-якій ситуації. А те, про що кажеш ти:
Кидать вводящую даже в сомнения инфу о вакцинах - уже приравнивается к ущербу
це вже майже релігія. Як антивакцинатори, тільки навпаки.
в следствие чего мои родственники так до сих пор и не привились и оскорбляют мой интеллект тупейшими тезисами антивакцинаторов, а я устал ограничивать себя в контактах или нервничать навещая родственников.
Співчуваю, але якщо навіть хтось на форумі помиляється, це не привід закривати всім роти та ображати інших. Свої домашні проблеми вирішуй вдома. А в принципі, якщо ти так нервово кидаєшся з поясненнями і на своїх родичів, то не дивно, що вони тебе не хочуть чути.

татаринн

Заблокирован
Місто
Одесса
Вы с Prizer диалог поддерживающий вели мыслей в слух. Prizer указал 7 млн вакцинированных = якобы 50%. А вы приплюсовали еще иммунитет заболевших и задались вопросом с чего у нас растет заболеваемость вместо падения, что бросает тень на вакцины. Дело в том, что коронавирусом болеют теперь даже дети и младенцы.
я удивился росту заболеваемости, и что? Я где то чёрным по белому писал что население 14 млн? Не нужно свои какие то мысли выдавать за тексты других людей и потом этих людей в глупости обвинять, так как показалось что они что-то сказали такое, чего они не говорили.

В вашем диалоге об очень важной теме, от которой зависят жизни и здоровье, вышло, что население немногим больше 14 млн и вакцинация не помогает. Сейчас инфопоток загажен разным бредом, разбавленным с правдой, в следствие чего мои родственники так до сих пор и не привились и оскорбляют мой интеллект тупейшими тезисами антивакцинаторов, а я устал ограничивать себя в контактах или нервничать навещая родственников.
Вы сами это назвали мыслями вслух. Я предлагаю поменьше воды лить в данную тематику, а только лишь проверенную информацию. Кидать вводящую даже в сомнения инфу о вакцинах - уже приравнивается к ущербу как к вранью в моем понимании, то есть к глупости.
А это вобще что за посыл? Я допустим привит. И всем рекомендую прививаться, и сам завожусь когда человек мне в ответ говорит, что просто не будет прививаться потому что не будет. То есть аргументов нет. Просто не хочу.
Ну и что дальше? Ты от этого меня сразу в дураки и антиваксеры записал? Потому что тебе что-то показалось?
и то что я за прививку, никак не запрещает мне все равно удивляться почему же никак не стихает пандемия. Хотелось бы чтобы все уже скорее закончилось и люди перестали болеть и умирать. Ты что-то себе придумал, потом всех глупыми обозвал и сидишь довольный 🤪

Місто
Киев
Поменьше мыслей в слух пишите - сойдете за умного. А то только _____ может приравнять население нашей страны к 14 млн человек.
Для протокола, я написал "__________", не вставив даже единой литеры и позволил каждому представить по своей совести. Я рад, что своими предположениями вы оба подсознательно сами подтвердили мою правоту.

P.S. "в нашому діалозі вийшло, що кількість тих, хто потребує вакцинації" - ну-ну. В старіючому населенні так багато дітей виходить, що дорослих 17 млн залишилося.:censored:

татаринн

Заблокирован
Місто
Одесса
Поменьше мыслей в слух пишите - сойдете за умного. А то только _____ может приравнять население нашей страны к 14 млн человек.
Для протокола, я написал "__________", не вставив даже единой литеры и позволил каждому представить по своей совести. Я рад, что своими предположениями вы оба подсознательно сами подтвердили мою правоту.

P.S. "в нашому діалозі вийшло, що кількість тих, хто потребує вакцинації" - ну-ну. В старіючому населенні так багато дітей виходить, що дорослих 17 млн залишилося.:censored:
Твою правоту? Ещё и подсознательно?
Как скажешь.
Заканчиваю этот диалог, так как ты какие то непонятные выводы из любых текстов делаешь. Написано одно, но тебе кажется совсем другое.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Жовківський районний суд Львівської області 28 вересня виніс перші в Україні вироки за підробку сертифікатів про вакцинацію від COVID-19.

Мешканець Івано-Франківщини та жителька Хмельницького отримали штрафи за те, що підробили документи і використали їх під час спроби перетнути кордон з Польщею, повідомляє ZAXID.NET.

Як зазначається, мешканець села Бабче Івано-Франківської області знайшов в інтернеті бланк про щеплення вакциною Pfizer з реквізитами Івано-Франківської обласної клінічної лікарні, звантажив його на комп’ютер і за допомогою спеціальної програми вніс туди свої дані та дані свого сина. Він також підробив підпис лікаря на цих сертифікатах.

15 вересня чоловік намагався перетнути кордон до Польщі у пункті пропуску "Рава-Руська-Гребенне" і показав прикордонникам підроблений COVID-сертифікат. Працівники прикордонслужби виявили підробку. Чоловіка затримали.

"Суддя Руслан Зеліско 28 вересня визнав Анатолія Іванцюка винним у підробленні документів і призначив йому покарання у вигляді 850 грн штрафу", - сказано в повідомленні.

Того ж дня, 28 вересня, інший суддя Жовківського райсуду Роман Ясиновський розглянув схожу справу про підробку ковід-сертифіката працівницею АЗС "БРСМ" у Хмельницькому. Жінка також завантажила з інтернету сертифікат про вакцинацію препаратом Pfizer з реквізитами медичного закладу "Мірамед", внесла туди свої дані та підробила підпис лікаря.

Її затримали під час перетину кордону з підробленим сертифікатом у ПП "Рава-Руська-Гребенне" 11 вересня. 28 вересня Жовківський райсуд оштрафував Альону Михалюк також на 850 грн.
Post automatically merged:

Міністерство охорони здоров'я ініціювало відсторонення головних лікарів 15 медичних закладів, які фігурують в кримінальних справах про підробку документів про вакцинацію.

Листи-подання відправили до об'єднаних територіальних громад, які є власниками цих закладів охорони здоров’я, повідомляється на сайті міністерства.

"Якщо слідство виявить, що головний лікар закладу не причетний до махінацій, його відновлять на посаді. У разі повторного порушення МОЗ ініціюватиме анулювання ліцензії закладу охорони здоров’я та розривання контракту між закладом та Національною службою здоров’я. Відтак територіальна громада фінансуватиме заклад охорони здоров’я самостійно", - заявило міністерство.

За даними МОЗу, в Україні відкрито вже 350 кримінальних справ про підробку документів, що посвідчують вакцинацію від COVID-19.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
У нас очередная победа! Помните бестолковую курицу, которая на мои уговоры сходить и вштыриться с ста метрах от работы, бесплатно, без очереди и всё такое - всё время отказывалсь и мотивировал тем что УЖЕ переболела 9 лет назад? И что ей врачиха сказала что не надо? Ну так вот - она таки вакцинировалась! Лично я несказанно рад, так как она стоит на переднем плане общения с людьми - продавщица в прод маге. И если сляжет - то стоять придётся неизвестно кому (я не хочу)...

татаринн

Заблокирован
Місто
Одесса
У нас очередная победа! Помните бестолковую курицу, которая на мои уговоры сходить и вштыриться с ста метрах от работы, бесплатно, без очереди и всё такое - всё время отказывалсь и мотивировал тем что УЖЕ переболела 9 лет назад? И что ей врачиха сказала что не надо? Ну так вот - она таки вакцинировалась! Лично я несказанно рад, так как она стоит на переднем плане общения с людьми - продавщица в прод маге. И если сляжет - то стоять придётся неизвестно кому (я не хочу)...
Что же ее убедило ширнуться?

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Что же ее убедило ширнуться?
та я ещё не знаю. Она набрала полировочных материалов (ну там коньяк-винишко-сметану-пивчанский) и со своим новым мужчиной отправилась домой, потому что "что то после прививки плохо" :p

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Доречі, вчора спостерігав цікаву картину: у нас заступник декана прибиральницям, які показували довідку що ширнулись, наливав коняк і давав кусок торта. В черзі десь 5 стояло з довідками.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
аа... Ты про это. Ну я не исключаю такую возможность. Капал то я жёстко, употребляя фразы по типу "шо за детский сад?" или там "кукуха как? нормально? в гнезде?" 🤦‍♂️

Доречі, вчора спостерігав цікаву картину: у нас заступник декана прибиральницям, які показували довідку що ширнулись, наливав коняк і давав кусок торта. В черзі десь 5 стояло з довідками.
Слушай... А збс же! Я, пожалуй, так и у нас сделаю! Сенк за идею.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro

У Швейцарії пропонують вечерю в ресторані коштом уряду тим, хто переконає друга щепитись​

viktoralex

Циничный реалист
Місто
Ахтырка
Телефон
Redmi 7A
Ниже 5* только не предлагай.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
5* за астразенку, 7* за файзер, 3* за короновак. Так пойдёт?

viktoralex

Циничный реалист
Місто
Ахтырка
Телефон
Redmi 7A
Не 7* а два по 5* за файзер. С остальным согласен. :)
Сорри за оффтоп.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
5* за астразенку, 7* за файзер, 3* за короновак. Так пойдёт?
как и обещал
1.PNG
2.jpg

А вот второй не повезло...
1.jpg

Вкладення

• 2.jpg
    2.jpg
    44.2 КБ · Перегляди: 38
Останнє редагування:
Зверху