Про вакцинацію

Коронавірусна хвороба (COVID-19)

• Не хворів

Голосів: 84 25.0%
  • Перехворів декілька разів

Голосів: 17 5.1%
  • Перехворів в тяжкому стані

Голосів: 8 2.4%
  • Перехворів в легкому стані

Голосів: 81 24.1%
  • Перехворів в середньому стані

Голосів: 57 17.0%
  • Вакцинувався; без побічних

Голосів: 178 53.0%
  • Вакцинувався; з побічними

Голосів: 48 14.3%
  • Вакцинуватися не збираюсь

Голосів: 37 11.0%
  • Є летальні випадки серед родичів чи знайомих

Голосів: 64 19.0%
  • Не вакцинувався, але планую

Голосів: 8 2.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
о, кстати. Вспомнил про вопрос, который мне тут задавали...
Крч одна вакцинировалась потому что свадьба у дочери. А вторая... ну её мужчину заставили на работе, а она "раз умирать - то вдвоём" - пошла за компанию "сдаваться" 🤦‍♂️

Місто
Bielsko-Biała, PL | Нікополь | Цумань
Телефон
Poco X3 Pro

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
1.jpg
Нифига себе, я думал "Болград" - местный коньяк, только у нас продаётся...

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
я думал "Болград" - местный коньяк, только у нас продаётся
Открою тайну, винишко от них тоже много где продается.. ;)
ПотапаПапа, может, тебе более глобальную пиар-акцию магаза замутить - наливать каждому покупателю по чеку от 100 грн, кто покажет серт в Дие или с куаром? :LOL:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
у тебя тут ошибка в предложении. Нужно писать не "местный коньяк", а "шмурдяк"... 🤦‍♂️ Хотя должен сказать шо норот его пьёт как не в себя. Наравне с закарпатским шмурдяком и старым кахети... 🤦‍♂️
Post automatically merged:

@ПотапаПапа, может, тебе более глобальную пиар-акцию магаза замутить
с какой целью?.. :unsure: Местных жителей от этого не прибавится. А они и так усе скупляются тут.
Может ты имеешь в виду что целью акции может быть желание чтобы местные привились и таким образом не уменьшилась их популяция? (тогда такая акция имела бы смысл), но меня и это не пугает. Центр города - это то место которое не вымирает. На место убывших тут же прибывают новые потребили, так что - пусть антиваксы мрут на здоровье.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
у тебя тут ошибка в предложении. Нужно писать не "местный коньяк", а "шмурдяк"... 🤦‍♂️ Хотя должен сказать шо норот его пьёт как не в себя. Наравне с закарпатским шмурдяком и старым кахети... 🤦‍♂️
Post automatically merged:

@ПотапаПапа, может, тебе более глобальную пиар-акцию магаза замутить
с какой целью?.. :unsure: Местных жителей от этого не прибавится. А они и так усе скупляются тут.
Может ты имеешь в виду что целью акции может быть желание чтобы местные привились и таким образом не уменьшилась их популяция? (тогда такая акция имела бы смысл), но меня и это не пугает. Центр города - это то место которое не вымирает. На место убывших тут же прибывают новые потребили, так что - пусть антиваксы мрут на здоровье.
Несмотря на то, что эпоха бедности закончилась, мудрый норит до сих пор не может себе позволить хеннесси или прости хоспаде... курвуазье

Причина: typo

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
блин... Вот как хреново жить на самом краю страны :Olen:
Приколи! Нам не сообщили! Ща пойду в магаз сообщу - нехай срочно прививаются и полируют курвуазьёй с хенеси (у меня есь).

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Раскрутка, привлечение покупателей:) Чем еще завлечь, как не актуальной темой вакцинации?? Ясен пень, что упертого антивакса это не заставит вакцинироваться, они готовы по 5 косарей отвалить за серт, только бы не колоться бесплатно - тут любая логика не работает..

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Раскрутка, привлечение покупателей:) Чем еще завлечь, как не актуальной темой вакцинации?? Ясен пень, что упертого антивакса это не заставит вакцинироваться, они готовы по 5 косарей отвалить за серт, только бы не колоться бесплатно - тут любая логика не работает..
Свінорил, який всім наливає, переходить в категорію "спонсор банкету" ;)

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Знаешь, как по аналогии с самоубийцами - так можно и про антиваксов сказать:
Чем больше антиваксов - тем меньше антиваксов
Та что нехай повыздыхают нахрен, бабы новых нарожают.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Рідні розповідали, що ПЦР-тест на КППВ сходу України коштує 650 грн. Доволі високі гроші, тому при перетині кордону водій "домовляється" з ким треба, а далі пасажири "відстьогують" водієві меншу суму. В підсумку, всі програють, крім водія.

Проситься думка, що тестування вразливих груп варто зробити за рахунок податків. Це своєю чергою вплине й на реалістичність показників, , які щодня публікує МОЗ.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Проситься думка, що тестування вразливих груп варто зробити за рахунок податків.
Це буде просто ще один розпил бюджету, особливого сенсу в тесті зараз немає. В плані захисту від розповсюдження хвороби це було актуально, коли хворіли десь в далекому Ухані і всі боялися завезти заразу в Україну. А зараз вірус присутній всюди: в кожному містечку, кожному магазині, кожній школі і т.д. Тому врятує тільки вакцинація і самостійне обмеження зайвих факторів ризику. От як раз вакцинацію і проводять безкоштовно, але чи багато людей туда йде?

Тому доцільніше навпаки: тести роботи за гроші громадянина, ще як можна частіше (щотижня, наприклад). Це був би дуже гарний стимул для величезної частини антиваксів передумати ;)

Зверху