Про вакцинацію

Коронавірусна хвороба (COVID-19)

• Не хворів

Голосів: 84 25.0%
  • Перехворів декілька разів

Голосів: 17 5.1%
  • Перехворів в тяжкому стані

Голосів: 8 2.4%
  • Перехворів в легкому стані

Голосів: 81 24.1%
  • Перехворів в середньому стані

Голосів: 57 17.0%
  • Вакцинувався; без побічних

Голосів: 178 53.0%
  • Вакцинувався; з побічними

Голосів: 48 14.3%
  • Вакцинуватися не збираюсь

Голосів: 37 11.0%
  • Є летальні випадки серед родичів чи знайомих

Голосів: 64 19.0%
  • Не вакцинувався, але планую

Голосів: 8 2.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

Черниговец

Заблокирован
Місто
Киев
Re: Обсуждение прививок

так привитые от коклюша, тоже им вовсю болеют, но доктора пишут ОРВ, на ушко шепчут что коклюш :)

Місто
Киев
Телефон
Pixel 6A

Черниговец, иммунитет против коклюша сохраняется только в течение 4-12 лет

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3

неоднозначно как-то - или 95% вакцина - но трое заразятся на миллионы, или 50% эффекта, но не заразятся, или - "випадки" .
пероральную прививку могут делать своим детям только родители-изверги... это же живые бактерии, ну их нафих
я уже молчу, что некоторое время это просто разносчик бактерий через слюну

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
В МОЗ заехал Капитан Адекватность, не верю своим глазам!

http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20161125_b.html

Застосування груп препаратів при ГРВІ:

Антибіотики – Не рекомендовані.

Противірусні препарати – Не рекомендовані (крім озельтамівіру та занамівіру за показаннями).

“Імуномодулятори” – Не рекомендовані. Можуть бути шкідливі.

Інтерферони – Не рекомендовані. Ефективність співрозмірна з плацебо.

Антигістаміни – Не рекомендовані. Ефективність при лікуванні ГРВІ не доведена.

«Сиропи від кашлю» – Не рекомендовані. Можуть бути шкідливі у дітей до 4 років.

«Комбіновані ліки від застуди» – Заборонені дітям молодшого віку. Полегшують симптоми у дорослих.

Вітаміни – Не рекомендовані.Ефективність не доведена.

Рослині препарати – Ефективність не доведена.

Но почему не написали про гомеопатию? Это понятно, что херня полная, но все равно люди с выcшим образованием лечатся медикаментами с одной малекулой действующего вещества на ведро

Rainbow

Отакої
Місто
Саливінки(Київська обл.)
Телефон
Huawei V8/Nokia.gov.no1.4
Дивно що не написали, що негайно вакцинуватись від грипу. То нічого що ефективність не доказана.

PS. Янус ви особисто класичною гомеопатією лікувались? 100% впевнений що ні, якщо несете таку хрінь. Навіть толком не знаєте що там не хімічний принцип дії.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5

Черниговец

Заблокирован
Місто
Киев
Проветривать и увлажнять воздух в комнате, обильно пить компот из сухофруктов, и через 5 дней ОРЗ само собой пройдёт. (с)Комаровский

а если ничего не делать, через неделю попустит :)

Місто
Крым(контрабандист из Армянска)
Телефон
Qumo Quest 474, Было МТС Команда ДДД, а теперь хрензнаетчто.
То нічого що ефективність не доказана.
Никого в секту:D не зову, но двигаюсь от грипа уже лет 10 точно так как много приходится контактировать с людьми. Эффект на лицо-при всех эпидемиях максимум были сопли. Единственный раз подвело в прошлом году - перешел на российскую вакцину после канадской-была температура пару дней, хотя может это туземцы завезли в Крым какую свою хрень хз.

Rainbow

Отакої
Місто
Саливінки(Київська обл.)
Телефон
Никого в секту:D не зову, но двигаюсь от грипа уже лет 10 точно так как много приходится контактировать с людьми. Эффект на лицо-при всех эпидемиях максимум были сопли. Единственный раз подвело в прошлом году - перешел на российскую вакцину после канадской-была температура пару дней, хотя может это туземцы завезли в Крым какую свою хрень хз.
Моя cім`я взагалі взагалі в аптеку не ходить. У дитини навіть карточки немає. Згідно вашої теорії ми б мали давно вимерти. Ха-ха-ха.

Щодо ефективності, то доказ може бути тільки один. Контрольна група щеплених і нещеплених, котрі відмовились через особисті переконання а не по медичним показникам. Покажете таке? Ніхто чомусь таке не проводить. Ай-яй-яй.. чого б це?

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Ну так чим лікуватися?
Спроси доктора. Этот список для того, чтобы понять, что если доктор это назначил, то нужно от него молча уйти.
PS. Янус ви особисто класичною гомеопатією лікувались? 100% впевнений що ні, якщо несете таку хрінь. Навіть толком не знаєте що там не хімічний принцип дії.
Иногда я думаю что ты тролль, как вот сейчас :)
Конечно же я не буду лечится плацебо. Я придерживаюсь доказательной медицины, знаете ли.
Наука находится в локомотиве нашего общего поезда, невежды, верующие, маргиналы тоже едут в этом поезде, иногда мне жаль, но такова жизнь. Главное чтобы машинист локомотива не отцепил вагоны :D так как я тоже там еду

Rainbow

Отакої
Місто
Саливінки(Київська обл.)
Телефон
Зрозумів.
"Не читал, но осуждаю". (с)
Якщо б трішки пошукати гуглом, то можна знайти:
http://homeoint.ru/homeopathy/essence/immunology4a.htm http://homeoint.ru/homeopathy/essence/immunology4b.htm
(там є посилання на оригінал)
І таких є на різні теми. Опубліковані в наукових журналах.

До речі, королівська сім`я Англії теж тупі ідіоти, якщо користуються гомеопатією.

До речі, як там там у доказової медицини з доказами ефективності щеплень? Щось ніхто не може провести дослідження щеплені vs нещеплені. Як це так?

Андреас Бахмаєр за них це зробив, але результати для Братства Святої Вакцинації просто плачевні.

• Like
Реакції: Crow

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
"Не читал, но осуждаю".
Ты зачем-то постоянно додумываешь и дофантазируюшь реальность.
Я прочитал и осуждаю.
И то что МОЗ в своем списке не указал гомеопатию - тоже осуждаю. Вероятно они решили, что это давно само собой разумеющееся, но это их не оправдывает.
До речі, як там там у доказової медицини з доказами ефективності щеплень?
Вообще отлично, благодаря массовой вакцинации в СССР отдельные болезни исчезли, а многие - существенно сократились. И лишь недавно к нам вернулось такое "счастье" как полиомиелит, например. В этом виноват конкретно ты и другие твои единомышленники

Rainbow

Отакої
Місто
Саливінки(Київська обл.)
Телефон
А що МОЗ істина останньої інстанції?
Якщо не користувався, тоді про що говорити можна? Я можу описати декілька цікавих випадків з мої практики. Якщо комусь цікаво, можу написати.

Вообще отлично, благодаря массовой вакцинации в СССР отдельные болезни исчезли, а многие - существенно сократились. И лишь недавно к нам вернулось такое "счастье" как полиомиелит, например. В этом виноват конкретно ты и другие твои единомышленники
Цю байку співають для лохів вже десятки років. От тільки забувають привести хоч якісь докази. Сама страшна правда в тому, що задовго до святих вакцин, захворюваність і без того падала. Я вже приводив ряд графіків. Навіть у великій радянській медичній енциклопедії є. Недавно хтось докопався і виложив інет.
Це не доказ, це балаболство.

Я вже сказав який доказ. Група щеплених і не щеплених. Порівняння. Все.
До речі, одне є. Ефективність БЦЖ - 0.
http://homeoint.ru/vaccines/malady/bcg_who.htm

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Ваши доказательства - не доказательства, дайте ссылку на гомеопат.сру, где об этом написано :D

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Моя cім`я взагалі взагалі в аптеку не ходить. У дитини навіть карточки немає. Згідно вашої теорії ми б мали давно вимерти. Ха-ха-ха.

Щодо ефективності, то доказ може бути тільки один. Контрольна група щеплених і нещеплених, котрі відмовились через особисті переконання а не по медичним показникам. Покажете таке? Ніхто чомусь таке не проводить. Ай-яй-яй.. чого б це?
Може мене зараз забанять,але...Якщо на своє життя пофіт,то хоч про дітей шановний подумайте...Ви знаєте,що може бути з неприщепленою дитиною,яка зконтактується з хворим на дифиерію наприклад?!Вмієте ж гуглом користуватись?!А потім кричите,що "врачі убійци"-нічого не роблять і не можуть допомогти....Народ,думайте головою хоч інколи....

Зверху