Rainbow
Отакої
Мені достатньо того як з допомогою вакцин мені пересрали життя. А саме: хронічний гастрит, проблеми зі слухом на ліве вухо. Я навіть знаю що після якого щеплення що було. Якщо першу проблему вірив з допомогою клятої гомеопатії, то друга проблема, похоже не рішається.Може мене зараз забанять,але...Якщо на своє життя пофіт,то хоч про дітей шановний подумайте...Ви знаєте,що може бути з неприщепленою дитиною,яка зконтактується з хворим на дифиерію наприклад?!Вмієте ж гуглом користуватись?!А потім кричите,що "врачі убійци"-нічого не роблять і не можуть допомогти....Народ,думайте головою хоч інколи....
У випадку з дітьми, то не треба розказувати байки. Я добре бачу різницю, між дітьми котрі отримали вакцини, батьки котрих бігають в аптеку по жаропинижаючі і т.і,; і з дітьми котрі не вакциновані і не знають що таке антибіотики. От з зором у мене все в порядку.
Недавно була історія. У ванні закрив кран з гарячою водою. Купався хвилин 10 в дубаку. Хоч би чхнув. Я після такого точно б валявся з 40ма градусами.
Ага, ой яке дивне співпадіння.У моих детей тоже ни одной прививки. Заметил летом завезли вакцины АКДС - сразу чуть ли не эпидемия коклюша началась, даже я стремался в общественных местах с детьми быть. Сейчас снова какие-то завели, - сразу необьявленная эпидемия гриппа. Совпадение? Я уже про полио молчу.
Тільки забули розказати скільки людей в наслідок АКДС померло і скільки ще помре. Так для прикладу компанія поліо вбила більш ніж 20 дітей.
У вакцинаторів є наступні відмазки: Чорнобиль, генетика, екологія.а ну да, это всё экология
Останнє редагування: