- Місто
- Хмельницкий
Напевно ось цей фуфел
ага, но подождем ответ "знающего" человека )
Напевно ось цей фуфел
Смотря какой БАД. Много лекарств за бугром идет именно как БАД из-за сложности(или дороговизны) лицензирования лекарственных препаратов. Скажем у нас продается гептрал(Эббот) по цене ~800 грн за 20 табл. 500мг. И БАД Sam-e(разных производителей и цен), который можно купить например за ~1000 грн 60 табл. 400мг. Состав единахов. Ну или силимарин, который по сути карсил, т.е. основа - расторопша. Но цена просто небо и земля. Если тот же дохтур продаст силимарин чуть дороже, чем на забугорном сайте, но значительно дешевле, чем карсил, то вполне себе нормальное предложение. Вопрос в том, предлагается ли к обоюдному удовольствию необходимое или просто втюхивается набор витаминов за бешенные бабки.окремо про БАДи мені особисто пропонували різні лікарі і не раз і не один лікар
Смотри, я ребёнок СССР, все те прививки школьные делал вместе со всеми, ни одной не пропуская! И толку? В 1983 году заболел корьевой краснухой, благодаря чему потерял зрениеЗгадую своє совкове/постсовкове минуле...прийшов до школи і кличуть в медпункт на прививку...ніхто дозволу ні в кого не питався...Ніхто нікого в медзакладі не спостерігав. Сказали треба, значить треба...І ніякої корі з краснухою в школах тоді не було. Тепер же всі стали дуже розумні і начитані...тому і епідемії хвороб, яких теоретично давно вже могло не бути.
Не воспринимай этот сериал как документальное кино, они многое в чем отошли от реальных событий! Хочешь знать более-менее правду про чернобыльскую аварию - почитай "Чернобыльскую тетрадь" Григория Медведева. Он сам атомщик, собрал всю максимальную информацию, воссоздал практически посекундно, ЧТО происходило на ЧАЭС до и после аварии, и какие именно действия и бездействия, а также халатное злоупотребление, привели к той злополучной аварии!..
А на рахунок Чорнобиля, я глянув серіальчик...багато на що відкрилися очі...і добре, що тепер не совок!
Тоді вакцини від кору не було...Смотри, я ребёнок СССР, все те прививки школьные делал вместе со всеми, ни одной не пропуская! И толку? В 1983 году заболел корьевой краснухой, благодаря чему потерял зрение
Не воспринимай этот сериал как документальное кино, они многое в чем отошли от реальных событий! Хочешь знать более-менее правду про чернобыльскую аварию - почитай "Чернобыльскую тетрадь" Григория Медведева. Он сам атомщик, собрал всю максимальную информацию, воссоздал практически посекундно, ЧТО происходило на ЧАЭС до и после аварии, и какие именно действия и бездействия, а также халатное злоупотребление, привели к той злополучной аварии!
Некоректне порівняння. Можна порівнювати Целестодерм від Шеринг плау із нашими бетаметазонами. Обидва - креми, в обох та сама діюча речовина, швейцарська, правда, чистіша, і основа краща для шкіри.webivan, смысл то понятен. Не могут же производители печатать описалово под копирку для своего продукта с одинаковым действующим веществом. Тогда будут брать только более дешевое. Например мазь дипросалик и бетаметазон. Какая там разница в цене? Была раз в 10, сейчас наверно и того более... А у гептрала и Sam-e "всего" 2.5, но при его цене это ух как дохрена.
Так і зараз вакцини не є джерелом прибутку для держави. НавпакиСитуація у ті часи була кардинально іншою.
В ті часи вакцини не були для держави джерелом прибутку(як це є для сучасних фармацефтичних компаній). Виготовляли їх у запланованій кількості. Тому майже не було потреби у консервантах для вакцин, якщо вони і використовувались, то не були такими агресивними до людського організму, як зараз.
Альтруїзм? Може для держави ні, але що, виробники вакцин будуть виробляти їх собі у збиток?Так і зараз вакцини не є джерелом прибутку для держави. Навпаки
А може їх виробляють тому що є замовлення? Чи думаєте штампують як кондоми ?! З такими вимогами до умов зберігання і термінів ніхто не буде робити конвеєрно "на потім" Є календар щеплень, є минулорічні показники по вакцинації, може ще якісь параметри і все.Альтруїзм? Може для держави ні, але що, виробники вакцин будуть виробляти їх собі у збиток?
Я думаю, спочатку компанії-виробники "підїджають" до "впливових осіб" різних рівнів, ті роблять "ажіотаж" у засобах масової інформації, далі потрохи йдуть замовлення...Чи думаєте штампують як кондоми ?!
Чому альтруизм, раціоналізм. Епідемії обійдуться державі дорожче, ніж щеплення.Альтруїзм? Може для держави ні, але що, виробники вакцин будуть виробляти їх собі у збиток?
Що за?))))Я думаю, спочатку компанії-виробники "підїджають" до "впливових осіб" різних рівнів, ті роблять "ажіотаж" у засобах масової інформації, далі потрохи йдуть замовлення...
вроде как должна появиться скоро
Маякните тут, когда появится, на таблетках.уа на сейчас - Ваксигип - не найдено.
Маякните тут, когда появится, на таблетках.уа на сейчас - Ваксигип - не найдено.