Про вакцинацію

Коронавірусна хвороба (COVID-19)

  • Не хворів

    Голосів: 84 25.0%
  • Перехворів декілька разів

    Голосів: 17 5.1%
  • Перехворів в тяжкому стані

    Голосів: 8 2.4%
  • Перехворів в легкому стані

    Голосів: 81 24.1%
  • Перехворів в середньому стані

    Голосів: 57 17.0%
  • Вакцинувався; без побічних

    Голосів: 178 53.0%
  • Вакцинувався; з побічними

    Голосів: 48 14.3%
  • Вакцинуватися не збираюсь

    Голосів: 37 11.0%
  • Є летальні випадки серед родичів чи знайомих

    Голосів: 64 19.0%
  • Не вакцинувався, але планую

    Голосів: 8 2.4%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Реєстрація
30.03.10
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Як мінімум ми повинні досягнути 50% провакцинованого населення принаймні двома дозами антиковідної вакцини, після цього будемо переходити на бустерну дозу
Краще сотні тисяч доз утилізувати...
 

Elephant

Все буде добре!
Реєстрація
31.12.11
Місто
Новослобідка
Телефон
Nokia 3100
Я не читал все сообщения, но могу сказать лишь одно, что надо ВАКЦИНИРОВАТЬСЯ! Другого быть не должно, когда вокруг тебя умирают люди и все не хотели вакцинироваться, то вывод может быть только один - НАДО, ФЕДЯ!

Спутник В, Файзер -полет нормальный!
 

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Реєстрація
07.05.11
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Другого быть не должно, когда вокруг тебя умирают люди и все не хотели вакцинироваться, то вывод может быть только один - НАДО, ФЕДЯ!
а когда люди умирают и все хотят вакцинироваться - то вывод что не надо? :Olen:
 
Реєстрація
30.05.12
Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2

Elephant

Все буде добре!
Реєстрація
31.12.11
Місто
Новослобідка
Телефон
Nokia 3100
Другого быть не должно, когда вокруг тебя умирают люди и все не хотели вакцинироваться, то вывод может быть только один - НАДО, ФЕДЯ!
а когда люди умирают и все хотят вакцинироваться - то вывод что не надо? :Olen:
Надо не хотеть...
 
Реєстрація
29.03.18
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Будь ласка, уточніть, чи є дослідження впливу вакцинації різного роду вакцинами на вагітних, зокрема на різних термінах?
Є ще дослідження на практиці, що вагітні жінки мають більшу імовірність негативних наслідків від коронавірусу.
Хотілося би дізнатися більше, бо дані якісь неоднозначні...
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

В Україні відсторонили від роботи 2,8 тис. педагогічних працівників через відсутність щеплення від коронавірусу.

Про це у Telegram повідомив міністр освіти й науки Сергій Шкарлет.

"На жаль, є вчителі, відсторонені від роботи. За оперативною інформацією департаментів освіти і науки, це 2,8 тис. педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти. Найбільше таких на Рівненщині та Київщині – 384 і 281 особа відповідно", - написав Шкарлет.

Він зазначив, що вакцинальна кампанія від COVID-19 серед освітян триває. Однією дозою вакциновано 96,5% працівників закладів загальної середньої освіти, з них повний цикл вакцинації вже пройшли понад 563 тис., або 86,4% від загальної кількості.

Дистанційно в Україні продовжують працювати 1,2 тис. шкіл через відсутність 100% рівня вакцинації працівників у "червоній" зоні (22 листопада було 1,7 тис. шкіл).

"Сподіваюся, що найближчим часом вдасться відновити очне навчання в школах по всій території України. Однак наголошую, що це залежатиме від кожного з нас та нашого сумлінного ставлення до протиепідеміологічних заходів", -написав Шкарлет.
 
  • Like
Реакції: idea
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
Хто не давав улітку вакцинувати 100% вчителів? Та і взагалі у школах під час канікул відкрити пункти щеплень.
 
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
Нам так не жити і не голосувати
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

У Києві наразі від коронавірусу вакциновано більш ніж три мільйони людей. Однак лише половина з них отримала дві дози.

Про це міський голова Києва Віталій Кличко розповів під час міжнародного форуму "Корея-Україна".

"Єдиними захистом від ковіду є вакцинація. У місті вакциновано понад три мільйони людей. Приблизно півтора мільйона з них вакциновано двома дозами", - розповів Віталій Кличко.

За словами міського голови, дивно, коли молоді освічені люди розповідають, що від вакцинації можуть вирости роги чи хвіст.

"Ми живемо у світі, де є багато різної інформації і дуже багато інформаційного сміття. Однак я хочу наголосити, що спиратися можна виключно на фахову думку, а не довіряти джерелам із сумнівною репутацією", - наголосив він.

Також Віталій Кличко зазначив, що більшість ліжок у Києві забезпечені киснем, попри проблеми з постачанням.

Крім того він додав, що наступного року збільшиться сума фінансування протиепідемічних заходів у столиці.

"Минулого року ми витратили на підтримку лікарів, медичне обладнання, підтримку транспорту тощо один мільярд гривень. На наступний рік на ці потреби зарезервовано 1,2 мільярди гривень", - розповів Кличко.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн вважає, що країнам Європейського Союзу варто обговорити питання обов'язкової вакцинації від коронавірусу.

"Третина населення Європи не вакцинована, це 150 мільйонів людей. Це дуже багато", - сказала фон дер Ляєн в середу.

За даними Європейського центру з профілактики та контролю захворюваності, станом на початок грудня в Євросоюзі хоча б одну дозу вакцини від COVID-19 отримали 70,6% населення (319,9 млн людей), дві - 66,2% (300,1 млн людей). Найкращий рівень вакцинації - у Португалії (74,3% повністю вакцинованих), найгірший - в Болгарії (25,4% повністю вакцинованих).

Фон дер Ляєн визнала, що не всі можуть бути вакциновані, наприклад, маленькі діти або люди з певними медичними ускладненнями. Але, вважає голова Єврокомісії, переважна більшість може і повинна бути вакцинована. Тому було б "зрозуміло та доречно" подумати в ЄС про заохочення вакцинації та можливість обов'язкової імунізації. "Це потребує обговорення, це вимагає спільних дій, але дискусія має вестись", - сказала вона.

Фон дер Ляєн уточнила, що це її особиста думка, а політику вакцинації визначають національні уряди країн ЄС. Втім, за її словами, Єврокомісія пропонує згуртовано протидіяти зростанню показників зараження COVID-19 та новому варіанту коронавірусу омікрон. Також фон дер Ляєн застерегла людей, які не бажають вакцинуватися, від "величезних наслідків для здоров'я".
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Горецький, розбавлю твої новини
Як пише BBC, за допомогою кріоелектронної мікроскопії спеціалісти вирішили простежити за аденовірусом, який вакцина від AstraZeneca використовує для доставки генетичного матеріалу коронавірусу в клітини. Вони з’ясували, що поверхня аденовірусу, наче магніт, притягує специфічний білок крові, відомий як фактор тромбоцитів 4 (PF4). Цей білок – маленька молекула. Він відповідає за згортання крові. Врешті організм починає атакувати PF4, оскільки сприймає його за частину чужорідного аденовірусу, до якого білок «прилип». Таким чином, у кров виділяються антитіла, які злипаються з PF4 та викликають утворення згустків крові.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Повністю щеплені українці зможуть витратити нараховану їм 1000 гривень лише протягом чотирьох місяців. У разі невикористання коштів вони повернуться назад державі.

Про це у відеоблозі розповів міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

"Виплату в 1000 гривень зможуть отримати всі повнолітні громадяни України, які зробили два щеплення від ковіду. Як підтвердження цьому використовується зелений сертифікат у поратлі "Дія". Після верифікації у мобільному додатку громадяни зможуть отримати кошти на безкоштовні віртуальні банківські картки", – зазначив він.

Щеплені громадяни без "Дії" також зможуть отримати кошти, але пізніше. Цю альтернативу нині допрацьовують.

Точний перелік послуг, за які можна буде розплатитися цими грошима, ще формується, але серед планів – авіа- та залізничні квитки на внутрішні рейси, абонементи до спортзалів, квитки в кіно, театри, музеї, купівля книг.

"Вивести гроші на іншу картку чи використати їх інакше неможливо", – додав він.

Ця 1000 гривень не буде оподатковуватись і не завадить субсидіям.
 
  • Haha
Реакції: ed4t

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Уже 43,8% дорослого населення України отримали принаймні одне щеплення проти COVID-19. 37,2% дорослого населення пройшло повний курс вакцинації проти коронавірусної хвороби.

Загалом в Україні зроблено понад 25 мільйонів щеплень проти COVID-19, повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров’я.

Як зазначають у МОЗ, згідно з рекомендаціями ВООЗ показник щеплених людей у світі до кінця року має становити 40%.

За минулу добу проти COVID-19 в Україні вакциновано 206 710 людей. Одну дозу отримала 70 581 людина, повністю імунізовані – 136 129 осіб.

Від початку вакцинальної кампанії щеплено 13 610 070 людей, з них отримали одну дозу – 13 610 068 осіб, повністю імунізовані та отримали дві дози – 11 549 490 людей. Загалом проведено 25 159 558 протиковідних щеплень.
Post automatically merged:

 
Останнє редагування:
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

У період з 2 по 4 грудня на території аеропорту “Бориспіль” 19 осіб пред’явили документи про вакцинацію від коронавірусу з ознаками підробки.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Київської області.

Поліція відкрила кримінальні провадження за ст. 358 Кримінального кодексу України щодо підробки, а також використання підроблених документів.

За кожним із фактів буде здійснено перевірку та надано відповідну правову кваліфікацію.
 

SeLena

Шаровик-любитель
Реєстрація
06.10.11
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
"Минулого року ми витратили на підтримку лікарів, медичне обладнання, підтримку транспорту тощо один мільярд гривень. На наступний рік на ці потреби зарезервовано 1,2 мільярди гривень", - розповів Кличко.
Хай він (коронавірус - ред.) подавится!
 
Зверху