Дагаварняк. Ахмєтов домовився з росіянами. Ті імітували атаку на енергосистему, щоб можна було продавати за кордон. І вночі цистернами вивозять кіловати в Румунію. Інфа сотка, в мене кум - помічник машиніста на мотовозі.
Хоч не буде обмеження по об'єму?Ще чув що планується саботаж пивного ринку. Пиво будуть продавати тільки 5 годин на день в обрані проміжки. Щоб знали, суки
ничего святогоГоловна ціль - продавати менше, щоб підготувати публіку до підвищення цін на лагери і стаути
А ми цю енергетику пивную- водярою, а я самогоном. Ну і тема ?продавати пиво тільки на Хрещатику, Грушевського і Прорізній, решта без пива будуть!
Я не знаю, что и как было.Атаки не було?Клоуны
Так чому тоді клоуни, і хто саме ці клоуни?Я не знаю, что и как было.
Те, кто уничтожает свой народ изнутриТак чому тоді клоуни, і хто саме ці клоуни?Я не знаю, что и как было.
У Львові не буде.Із 13:00 до 24:00 12 вересня застосовуватиметься одна черга Графіка погодинних відключень (ГПВ).
того що тількиУ Львові не буде.
У Києві, а також у Київській, Одеській, Дніпропетровській та Донецькій області 12 вересня повертаються до стабілізаційних відключень.
Теж не правда, ці області згадані в пресрелізі ДТЕК, тому що ДТЕК постачає е/е саме в ці областітого що тільки
Ні, не тільки. Це у вас перелік тих областей, де ДТЕК обслуговує мережі.того що тільки
У Києві, а також у Київській, Одеській, Дніпропетровській та Донецькій області 12 вересня повертаються до стабілізаційних відключень.