А там що енергії як гуталіна, чи поки я стрибну з Селянкою у гречку за мене хтось роботу зробить?виїжджали на липень з великих міст в село, де багато зелені
Це звідки в нас зараз 20000 МВт?Цікаво, що вони з 40 млн населення і робочою промисловістю задовольняються 19000 МВт. А у нас своїх 20000 МВт не вистачає (а до війни було 44000 МВт генерації)
Це поки що. І є вірогідність, що у серпні-жовтні відключень не буде. А узимку може бути і навіть гірше, ніж було. І це без врахування можливих обстрілів.колапса вдалося уникнути
Та що на мене униканта дивитися? Світло вимкнули - їду на озеро, увімкнули - повертаюся працювати.Подивимося на вашу поведінку... ©
плавки ждостаємо акумулятори
Але б я на вашому місці планував романтік з комарами не на понеділок, а з вівторка...
На Львівщині на понеділок на вечір деякі групи вимикатимуть. Ще й газ на 60 годин вимкнуть.З понеділка достаємо акумулятори. Дві черги
Клоуны«Була загроза, що не втримаємо енергосистему». Росія провела одну з найбільших атак на енергетику України.
«Це був один із найбільших ударів», – повідомив президент Володимир Зеленський у соцмережах. «На певному етапі сьогодні вранці була загроза, що не втримаємо систему», – ділиться з Forbes топчиновник в уряді, знайомий з деталями чергової повітряної атаки Росії на Україну 26 серпня.
Росія за день випустила по Україні щонайменше 127 ракет і 109 дронів, сказав президент. Сили ППО збили 102 ракети та 99 дронів. За інформацією прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, головною ціллю російських терористів була енергетична інфраструктура.