Андрюх@dp.ua
Пенсіонер
Від сплати цих внесків. Наприклад, мені який сенс платити ці внески, якщо я вже пенсіонер і в цю систему вже не попадаю?незрозуміло від чого саме може відмовитися працівник?
Від сплати цих внесків. Наприклад, мені який сенс платити ці внески, якщо я вже пенсіонер і в цю систему вже не попадаю?незрозуміло від чого саме може відмовитися працівник?
Такий сенс що при тому ж податковому навантаженні 9% з податків буде ваш депозит, який повернеться вам у 65роківНаприклад, мені який сенс платити ці внески, якщо я вже пенсіонер і в цю систему вже не попадаю?
А якщо не доживу?який повернеться вам у 65років
То нічого для вас не зміниться.А якщо не доживу?який повернеться вам у 65років
Можно подумать граждане к государству со всей ответственностью...У нас государство законно становится всё более безответственным по отношению к своим гражданам.
Такий сенс що при тому ж податковому навантаженні 9% з податків буде ваш депозит, який повернеться вам у 65років...Наприклад, мені який сенс платити ці внески, якщо я вже пенсіонер і в цю систему вже не попадаю?
спадок будеА якщо не доживу?який повернеться вам у 65років
«Скільки у держави не кради – свого не повернеш»Можно подумать граждане к государству со всей ответственностью...У нас государство законно становится всё более безответственным по отношению к своим гражданам.
Взаимная любовь...
краще вже у садочок, під грушу......
Такий сенс що при тому ж податковому навантаженні 9% з податків буде ваш депозит, який повернеться вам у 65років...
Але ж ніхто вам тих 9% не віддасть. Тобто на виході або все залишаєм як є або за умови що диживете до 65 отримаєте додатково якісь кошти, ну або ваші рідні кому ви їх відпишете.краще вже у садочок, під грушу......
Такий сенс що при тому ж податковому навантаженні 9% з податків буде ваш депозит, який повернеться вам у 65років...