LiquidStrm
>/dev/null
Але треба користати правило 20/80 чи як воно, себто використати як фортифікаційні споруди суддів і решту пиявок, аби при утилізації малого відсотка пенсії, фонди максимально розвантажилися.
Хороший план! Неясно тільки, якщо прибрати налог, то з чого продовжувати платити пенсію нинішнім пенсіонерам.Краще вже мабуть прибрати вікову пенсію геть, налог і нехай люди відкривають рахунки та відкладають собі на старість самі, чи хранять в банці в огороді.
Так суддів, що у відставці, меньше 4к, і на 1 км не вистачить. І захмарні "пенсії" з них отримують лише окремі, з вищих судів, тобто економії 20/80 явно не буде.себто використати як фортифікаційні споруди суддів
Ті що планують отримувати пенсії за віком 25+ котрі, так і платять далі+дотації від держави, пф завжди був дотаційним, а ті що 18 вже починають працювати без ПФ, десь так.Хороший план! Неясно тільки, якщо прибрати налог, то з чого продовжувати платити пенсію нинішнім пенсіонерам.Краще вже мабуть прибрати вікову пенсію геть, налог і нехай люди відкривають рахунки та відкладають собі на старість самі, чи хранять в банці в огороді.
Я пишу, що зараз об'єктивно єдине джерело з якого реально можна платити пенсії - це зовнішня допомога, а після перемоги буде ще гірше.з чого продовжувати платити пенсію нинішнім пенсіонерам.
Ага! Тобто все одно заплатить платник податків: замість прямого податку із заробітної плати доведеться компенсувати цей брак дотаціями - кошти на які теж десь треба назбиратиТі що планують отримувати пенсії за віком 25+ котрі, так і платять далі+дотації від держави, пф завжди був дотаційним, а ті що 18 вже починають працювати без ПФ, десь так.
Штрафи, не 500 грн, а як в ЕС, ну і звісно ніяких зп в конвертах, це у нас тут до смішного доходить, там таке не працює.Ага! Тобто все одно заплатить платник податків: замість прямого податку із заробітної плати доведеться компенсувати цей брак дотаціями - кошти на які теж десь треба назбиратиТі що планують отримувати пенсії за віком 25+ котрі, так і платять далі+дотації від держави, пф завжди був дотаційним, а ті що 18 вже починають працювати без ПФ, десь так.
А, тобто крім додаткового навантаження на бюджет пропонується штрафи, ще більше драконівських штрафів. Кажу ж, хороший план.Штрафи, не 500 грн, а як в ЕС, ну і звісно ніяких зп в конвертах, це у нас тут до смішного доходить, там таке не працює.
Интересно, кому из нас с вами под 60.Alekokot, Чудова пропозиція, особливо для тих, кому зараз 50+
и поэтому, также по вашей риторике, только уже в других темах, война должна длиться минимум лет эдак 50, ну что бы ваше благосостояние не сильно страдало и в дальнейшем вы могли рассчитывать на пенсию.зараз об'єктивно єдине джерело з якого реально можна платити пенсії - це зовнішня допомога, а після перемоги буде ще гірше.
Мені 50, пенсія в мене по інвалідності, це не я повинен думать де держава буде брати на пенсії гроші, зараз війна і більша частка іде на нуль, раніше же до війни гроші десь брали. В ЕС ні копалин, ні особо ресурсів, але вони чогось живуть краще за нас, може проблема не в війні? А в пережитках совка від яких ніяк не відмовляться?Интересно, кому из нас с вами под 60.Alekokot, Чудова пропозиція, особливо для тих, кому зараз 50+
По вашей риторике наверное вам, а не мне.
и поэтому, также по вашей риторике, только уже в других темах, война должна длиться минимум лет эдак 50, ну что бы ваше благосостояние не сильно страдало и в дальнейшем вы могли рассчитывать на пенсию.зараз об'єктивно єдине джерело з якого реально можна платити пенсії - це зовнішня допомога, а після перемоги буде ще гірше.
Так саме тому нам треба максимально швидко вступати в ЄС і займатись тим, чим всі сусіди - брати гроші із спільного бюджету, які заробили німці і "надрукували" в ЄЦБВ ЕС ні копалин, ні особо ресурсів, але вони чогось живуть краще за нас, може проблема не в війні?
Так, надрукували, але гроші повинні чимось забезпечуватися, якщо вони їх постійно будуть друкувать - інфляція, а ЕС вже скільки існує і не думають вмирати як і США з їх зовнішнім боргом, ведуча економіка світу.Так саме тому нам треба максимально швидко вступати в ЄС і займатись тим, чим всі сусіди - брати гроші із спільного бюджету, які заробили німці і "надрукували" в ЄЦБВ ЕС ні копалин, ні особо ресурсів, але вони чогось живуть краще за нас, може проблема не в війні?
Вам уже отвечали, и довольно убедительно, даже нечего добавитьТак саме тому нам треба максимально швидко вступати в ЄС і займатись тим, чим всі сусіди - брати гроші із спільного бюджету, які заробили німці і "надрукували" в ЄЦБ
Ще ні одна країна не стала членом ЄС з Ужгородською національною ідеєю яку Ви пропагуєте - "тупо сісти на шиюЦисарю/Масарику/ЄС і бовтати ніжками". І чомусь підозрюю, і Вам теж це не вдасться...
Ну це доки війна, а потім всім дадуть волшебний пендюль на неньку.cds, сотні тисяч закарпатців, і пенсіонерів в тім числі, вже сіли на шию, а я ще поки занадто молодий...
Как там закарпатський вуйко Циган Йосип Золотий зуб, вже виїхав після спроб 3 бусіфікацій, забрав всіх кого зміг і вже шикує в Німеччиніcds, сотні тисяч закарпатців, і пенсіонерів в тім числі, вже сіли на шию, а я ще поки занадто молодий...
ИМХО враховуючи демографічну ситуацію то я не очікую на пенсію для себе взагалі (в кращому випадку буде якась мінімалка в 50$). ЄСВ - це як донат в фонд відновлення охматдиту: платиш, а гроші підуть кудись не за призначенням.наскільки це вплине на розмір майбутньої пенсії?