Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Ну а в мене трохи по-іншому:
Screenshot_2025-12-29-16-48-50-436_com.android.chrome-edit.jpg
тобто, достатньо інколи засвітитися у банку, де отримуєш пенсію і олл райт... я навіть не знаю, чому там саме ця дата фігурує, бо спеціально для ідентифікації туди не звертався ніколи. Щоправда, я там вже років 15 (набагато раніше, ніж сам вийшов на пенсію) періодично (десь ~ раз на півроку) з'являюсь як довірена особа парочки ФОПів – може останнього такого візиту і про свої пенсійні справи із дівчиною-менагером принагідно потеревенив – не пам'ятаю.

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Трохи із пенсійного буття медійних осіб.
-----------
"У мене є пенсія, це 9 з чимось тисяч гривень. І я трішки накопичив собі..."
© Comments.ua

студент

Moderator
Команда форуму
Місто
Вінницька, Бухарест, Київ
Телефон
i13ProMax, G86P, bbQ20
Трохи із пенсійного буття медійних осіб.
Пенсія, а точніше її розмір, в більшості своїй, залежить не від кількості років (стаж), а величини відрахувань. Тож, це ще й небагато .... :)

Місто
Dakragestown
Сьогодні помітив, що у родича зник пункт замовлення ідентифікації - "Ідентифікація у режимі відеоконференцзв’язку". Ще пару днів тому він там був.
Якраз хотіли замовити, хоч і з запізненням. Хтось щось про це знає?

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Хтось на форумі розбирається в пенсійному законодавстві? Мама має 66 років і вона має 35 років стажу, тому мала б з 1 січня зрости пенсія до 40% мінімальної зарплати - 3458.80 грн, але за постановою кабміну в неї пенсія 3758.00 грн. вже з березня 2025. Сьогодні за січень отримала ті ж 3758 грн і ніякого підвищення не відбулося. В мене 2 запитання:
1. На основі чого кабмін встановив розмір 3758.00 гр. , бо я в законі не знайшов.
2. Чи будуть вони в цьому році підвищувати пенсію в березні?

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
magodzec, мама не працює. Пенсію нарахували дуже маленьку (
Розмір пенсії за віком (ст.27) (6690.81 * 0.35167)
2352.96​
, тому там ніякі індексації не допоможуть, в неї вся надія на зростання мінімальної пенсії.

Останнє редагування:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
2. Чи будуть вони в цьому році підвищувати пенсію в березні?
Повинні. Але пенсіонери поділяються на працюючих та ні. Працюючим індексують не так регулярно.
Індексують. Моїй жінці 66, досі працює. Індексують щорічно (перші 3 роки на пенсії - ні, як заведено, на жаль). Тьху, тьху.

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C

Місто
Хмельницький
Не тільки за пенсіонерів. ТГ канал Доброго вечора, ми з Хмельницького
Screenshot_2026-01-10-12-00-39-674-edit_org.telegram.messenger.jpgScreenshot_2026-01-10-12-00-17-276-edit_org.telegram.messenger.jpg
Щось схоже?

❗️Гроші отримають усі! Через вкрай складну зиму та аномальні морози в Україні Президент підписав розпорядження про виплати до 15 січня.

Оскільки цьогорічна зима стала справжнім випробуванням, кожен українець має право на 19 400 грн допомоги. Ці кошти спрямовані на підтримку населення в умовах сильного похолодання.

Оберіть ваш вік, щоб підтвердити особу та отримати кошти 👇

▪️ Від 18 до 28 років ➔ ОФОРМИТИ ВИПЛАТУ

▪️ Від 28 до 40 років ➔ ОФОРМИТИ ВИПЛАТУ

▪️ Від 40 до 55 років ➔ ОФОРМИТИ ВИПЛАТУ

▪️ Від 55 до 70 років ➔ ОФОРМИТИ ВИПЛАТУ

▪️ Від 70 до 85 років ➔ ОФОРМИТИ ВИПЛАТУ

Більше 10 000 людей вже подали заявку і отримали кошти на картку.

#промо

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Не тільки за пенсіонерів ‹...› Щось схоже?
Мені подібне із різноманітних приводів, що актуальні на моменті, вже ХЗ скільки часу перманентно (раз на місяць точно) валиться на парочці ТГ-каналів, здавалось би адекватних – просто ігнорую, пролистую транзитом. Але ж воно неперсоніфіковано, без вимог – тупо вкид у натовп на авось.

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Не тільки за пенсіонерів ‹...› Щось схоже?
Мені подібне із різноманітних приводів, що актуальні на моменті, вже ХЗ скільки часу перманентно (раз на місяць точно) валиться на парочці ТГ-каналів, здавалось би адекватних – просто ігнорую, пролистую транзитом. Але ж воно неперсоніфіцировано, без вимог – тупо вкид у натовп на авось.
Хіба тільки там. Періодично в новинах гугла, в проплаченій рекламі фейсбука таке лізе.

Зверху