Це що, постанову лише вчора прийняли?постанови уряду від 25.02.2026 №236
Пригадую що минулого року теж в останні дні лютого перерахунок здійснили.щороку до 1 березня приймають
В кабінеті перерахунок появивсь 28.02.2025Пригадую що минулого року теж в останні дні лютого перерахунок здійснили.щороку до 1 березня приймають
Ще ні в кого немає, ані у мене, ані в кабінетах чотирьох близьких родичів.В моїх батьків поки нема.
Воно не те, щоб немає перерахунку, у мене там зараз сума пенсії 0 гривеньЩе ні в кого немає, ані у мене, ані в кабінетах чотирьох близьких родичів.В моїх батьків поки нема.
только перед перерасчётом+индексацией
Наверное у всех. Заливают проиндексированные пенсии. Эх, теперь заживем...Сьогодні зранку в мому особистому кабінеті в додатку зникли всі дані, а пункт "пенсія" взагалі відсутній. При тому за GovID заходжу без проблем.
Це у всіх так?
Емм... перепрошую, в якому додатку?в мому особистому кабінеті в додатку
Про это наверное речь.Емм... перепрошую, в якому додатку?в мому особистому кабінеті в додатку
Андроід-додатку.якому додатку?
Ага, дякую. Я й забув про нього... колись придивлявся, але побачивши оцінку та відгуки, не став завантажувати - здавна (ще років за 5 до виходу на пенсію авторизувався) користуюсь веб-порталом ПФ через файловий ключ.Про это наверное речь.
Ну і як він зараз працює? Чи варто юзати?Андроід-додатку.
...що значить - знеособлюються?Для використання вимагає наявності у користувача:
- або ключа кваліфікованого електронного підпису (який раніше називався ЕЦП): доступний повний набір можливостей;
- або попередньої реєстрації на Веб-порталі ПФУ через веб браузер: в цьому випадку дані користувача знеособлюються.
Болтается на телефоне на всякий случай. Пользуюсь вебом.Ну і як він зараз працює? Чи варто юзати?
Інтерфейс, як на мене, дубовий, але користуватися можна.як він зараз працює? Чи варто юзати?
Можна зайти через логін-пароль, але тоді залишиться лише перегляд, та й то не усього, лише базових даних.значить - знеособлюються?