protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Все ж таки грішно Вам повинно бути на владу батон кришити
коли влада виконує свою роботу і піднімає пенсії, роздає гроші, знижує тарифи і при цьому не займається друком грошей, то її треба хвалити, а коли не виконує - то чому б не покришити батон?

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
Бо влада - плоть від плоті ваша, така ж інфантильна. І так само не розуміє як і Ви, що чим більше вона роздає незароблених грошей і знижує тарифи, ти більш хреново в подальшому живеться пересічному..

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Невже хочуть аби ними (їхніми грішми) Урсула керувала?
ЄС не керує грошима країн членів. Британці зараз загалом дуже раді були б повернутись до ЄС, бо економічний ефект від виходу зовсім невтішний. Та і з міграцією ситуація краще не стала, просто замість мігрантів з ЄС тепер мігранти з бідніших країн з більш відмінною ментальністю. Загалом суцільні мінуси на виході.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
ЄС не керує грошима країн членів.
Тоді звідки ці гроші,-
Загальний бюджет Євросоюзу на 2026 рік становить 192,8 млрд євро зобов'язань та 190,1 млрд євро платежів, з яких 715,7 млн євро залишено як резерв на непередбачені події
.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Тоді звідки ці гроші,-
Загальний бюджет Євросоюзу на 2026 рік становить 192,8 млрд євро зобов'язань та 190,1 млрд євро платежів, з яких 715,7 млн євро залишено як резерв на непередбачені події
.
Це внески які усі члени роблять в бюджет ЄС. Так само як країни роблять внески в бюджет НАТО чи ООН. Але ж ніхто не каже що НАТО чи ООН керує грошима країн-членів. Більш того економічний ефект від спільного ринку у випадку з Британією помітно перевищував розмір цих внесків. Станом на зараз щорічні втрати бюджету від Brexit оцінюються в 90 млрд фунтів стерлінгів, тоді як внески Британії до ЄС до Brexit становили чистими грошима 12.6 млрд щорічно. Місцеве населення зараз прозріло від просадки економіки внаслідок Brexit.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Місцеве населення зараз прозріло від просадки економіки внаслідок Brexit.
Тоді я чекатиму коли "місцеве населення" прозріє від розвалу совка...🤭
Закарпатський осередок мене підтримає, чи ні?🤭

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Ну, не сравнивайте *** с пальцем.
Совок - это нищий колхоз за колючей проволокой ©.
Но есть индивидумы, которые не жили в нем, но мечтают, чтобы он вернулся.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Місто
Київ
Pepto, выбор есть всегда.
ЮлиПетиБарбершопери за роки нічого не зробили для пенсіонерів, так і далі буде років 50
Post automatically merged:

Ну, не сравнивайте *** с пальцем.
Совок - это нищий колхоз за колючей проволокой ©.
Но есть индивидумы, которые не жили в нем, но мечтают, чтобы он вернулся.
Ти що моя теща каже що було охренено і жили всі чудово, головне що всі рівні, так я кажу що ваша сусідка їла цибулю , а ви мʼясо , а разом ви жили добре

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
Так, так це ж не ми обираємо, тому і ніякої, навіть моральної, відповідальності за свій вибір нести не бажаємо. Це злобний інопланетний розум/темне закулісся/Роштільди/Ватикан/потрібне підставити/ нам з вами владу призначають..

Зверху