LiquidStrm
>/dev/null
UK норм країна? А от прикольнулися і проголосували за брексіт ...как в нормальных странах
UK норм країна? А от прикольнулися і проголосували за брексіт ...как в нормальных странах
коли влада виконує свою роботу і піднімає пенсії, роздає гроші, знижує тарифи і при цьому не займається друком грошей, то її треба хвалити, а коли не виконує - то чому б не покришити батон?Все ж таки грішно Вам повинно бути на владу батон кришити
Подивись на фунт, подивись на євро,- точно прикольнулися?UK норм країна? А от прикольнулися і проголосували за брексіт ...как в нормальных странах
Якщо запитати пересічних бритів, більшість шкодує щодо brexit, десь так само, як муриканці щодо обрання трумпа.Подивись на фунт, подивись на євро
Невже хочуть аби ними (їхніми грішми) Урсула керувала?більшість шкодує щодо brexit
ЄС не керує грошима країн членів. Британці зараз загалом дуже раді були б повернутись до ЄС, бо економічний ефект від виходу зовсім невтішний. Та і з міграцією ситуація краще не стала, просто замість мігрантів з ЄС тепер мігранти з бідніших країн з більш відмінною ментальністю. Загалом суцільні мінуси на виході.Невже хочуть аби ними (їхніми грішми) Урсула керувала?
Тоді звідки ці гроші,-ЄС не керує грошима країн членів.
Це внески які усі члени роблять в бюджет ЄС. Так само як країни роблять внески в бюджет НАТО чи ООН. Але ж ніхто не каже що НАТО чи ООН керує грошима країн-членів. Більш того економічний ефект від спільного ринку у випадку з Британією помітно перевищував розмір цих внесків. Станом на зараз щорічні втрати бюджету від Brexit оцінюються в 90 млрд фунтів стерлінгів, тоді як внески Британії до ЄС до Brexit становили чистими грошима 12.6 млрд щорічно. Місцеве населення зараз прозріло від просадки економіки внаслідок Brexit.Тоді звідки ці гроші,-
Загальний бюджет Євросоюзу на 2026 рік становить 192,8 млрд євро зобов'язань та 190,1 млрд євро платежів, з яких 715,7 млн євро залишено як резерв на непередбачені події.
Тоді я чекатиму коли "місцеве населення" прозріє від розвалу совка...Місцеве населення зараз прозріло від просадки економіки внаслідок Brexit.
Ну, не сравнивайте *** с пальцем.Тоді я чекатиму коли "місцеве населення" прозріє від розвалу совка...Місцеве населення зараз прозріло від просадки економіки внаслідок Brexit.
Закарпатський осередок мене підтримає, чи ні?![]()
А мне, в полях нравятся золотистые пшеничные/ржаные колосья, они когда созреют,- ихние верхушки напоминают солнечные лучи.cds, у меня с полей в совке всегда дома было много всякого добра
Огласите фамилии для выбора.Pepto, выбор есть всегда.
ЮлиПетиБарбершопери за роки нічого не зробили для пенсіонерів, так і далі буде років 50Pepto, выбор есть всегда.
Ти що моя теща каже що було охренено і жили всі чудово, головне що всі рівні, так я кажу що ваша сусідка їла цибулю , а ви мʼясо , а разом ви жили добреНу, не сравнивайте *** с пальцем.Тоді я чекатиму коли "місцеве населення" прозріє від розвалу совка...Місцеве населення зараз прозріло від просадки економіки внаслідок Brexit.
Закарпатський осередок мене підтримає, чи ні?![]()
Совок - это нищий колхоз за колючей проволокой ©.
Но есть индивидумы, которые не жили в нем, но мечтают, чтобы он вернулся.
уже объявили выборы?Огласите фамилии для выбора