які ще сайти і мультимедія на такому дохлому залізі? Зараз не 2010 рік все-таки, вимоги контенту трохи підвищились.Потрібно в основному месенджери, перегляд сайтів, мультимедія
які ще сайти і мультимедія на такому дохлому залізі? Зараз не 2010 рік все-таки, вимоги контенту трохи підвищились.Потрібно в основному месенджери, перегляд сайтів, мультимедія
поставить планку памяти на 4 gb, заменить диск на ssd. Установить windows 7. Можно ещё попробовать windows 10 ltsc iot. Но процессор все равно не потянет нормально мультимедиа.Acer Aspire One D270
Там проц не підтримує, тільки 2, якщо я вірно пам'ятаю.поставить планку памяти на 4 gb
я правильно зрозумів, що на скріншоті показано 4К-відео на ютубі? Вибач, але не вірю. Я не впевнений, що цей проц потягне навіть 720р, враховуючи нові кодеки і відсутність їх апаратної обробки.Ось що завантажено
Я не зустрічав. Усі LTSС десятки чи кастровані збірки що ставив, як на мене, ресурсожерністю та швидкістю нічим не відрізнялися за оригінальні MSDN образи, прокачані вручну Modern Tweaker-ом. А може навіть ще й гальмівніші були.10ки такої немає?
подивіться atlas osmagodzec, а 10ки такої немає?