Підприємці-спрощенці (за спрощеною системою оподаткування)

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
ФОП-єдиноподатківці (спрощена система оподаткування)

tax.gov.ua сайт ДПС || ✎ ЗІР Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс
0 (800) 501-007 по Україні, ✆ +380 (44) 454-1613 із-за кордону || ✉ [email protected]
Електронні кабінети cabinet.tax.gov.ua платника податків, portal.pfu.gov.ua портал е-послуг ПФУ (перевірка сплати ЄСВ)
— — —
☝️ Податковий календар: taxer.ua, СОТА

Причина: виправлена е-адреса
Останнє редагування модератором:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Без паперів та держреєстратора: на порталі Дія можна автоматично закрити ФОП

Хочете закрити бізнес? Тепер це можна зробити за 1 секунду на порталі Дія без участі реєстратора. Більше не потрібно чекати, поки заяву опрацює людина, — усе автоматично.

Скористатися послугою можуть:
фізичні особи-підприємці, які мають РНОКПП
підприємці, які використовують паспортні дані замість картки платника податків

Щоб закрити ФОП Авторизуйтеся на порталі Дія Оберіть послугу — Автоматичне закриття ФОП Натисніть Подати заяву. Необхідна інформація підтягнеться з ЄДР Перевірте, чи всі дані правильні Підпишіть заяву електронним підписом ФОП або КЕПом фізичної особи.

https://diia.gov.ua/services/avtomatichne-zakrittya-fop

Після цього дані про закриття ФОП автоматично надійдуть у ЄДР та до податкової за місцем реєстрації. І все! Закрити бізнес ще ніколи не було так просто

Створюємо найкращі умови для підприємців!

Послуга реалізується Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерством юстиції України за підтримки Програми EGAP, що впроваджується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Місто
Полтава
Телефон
Meizu M2 Note
Одже, повертають податок з 2 на 5%
А сплата ЄСВ залишається не обов'язковою, чи теж повертають необхідність?

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Себастьян Перейро, на ютубі є відео людей хто тестив, працювало нормально ще давно, але як буде з початку місяця коли почнуть масово йти платежі - один бог знає. Киньте 1 грн подивіться що буде в кабінеті.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Bebobi, на фінансах читав, що таксер надсилає листи користувачам з повідомленням, що податкова ще приймає платежі зі старим шаблоном призначення платежу

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Maxxx, в монобанку теж старі шаблони, я не тестував ще, але думаю якщо виправити шаблон на новий формат то все буде ок (можна кинути 1 грн для перевірки).

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
таксер надсилає листи користувачам з повідомленням, що податкова ще приймає платежі зі старим шаблоном призначення платежу
А чого сам тоді генерує по старому шаблону? :unsure: Хотів сплатити податок, поки зупинився..
Бо податкова приймає за старими шаблонами за їх даними

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Як завжди, не треба поспішати. Любить у нас податкова якусь підлянку підсунуть - то форму поміняє, то рахунки.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Maxxx, в монобанку теж старі шаблони, я не тестував ще, але думаю якщо виправити шаблон на новий формат то все буде ок (можна кинути 1 грн для перевірки).
Знайомий у Неділю сплатив - все прийшло, але в призначенні він додатково вказав ПІБ. Я сьогодні оплатив за новим шаблоном - подивлюсь що воно та як

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
горіх, про це було попереджено завчасно, можна було заплатити в кінці минулого місяця тим, хто переживає

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Maxxx, так всі лише говорять що не працює новий формат, а реальних тестів я не бачив невдалих. Я дивився відео ще за квітень і у людей проходили платежі за новим форматом. У нас як завжди, спочатку понити. Хоча новий формат простіший ніж старий бо там лише пробіли немає дурних символів непотрібних

Зверху