Підсилення сигналу мобільного зв'язку CDMA, GSM/Покращення прийому

merlinlogin

Заблокований
Місто
Одеса
Работаю в море, поэтому имею многолетний опыт в деле усиления сигнала. Для wifi вытравил на текстолите 24Дб антенну с 8 прямоугольниками, - великолепно работает всегда и везде. А вот с 4G все очень плохо: сигнал может быть в диапазоне 800-2600 МГц, таких широкодиапазонных антенн не бывает, предсказать заранее, в каком диапазоне предстоит работать - невозможно. Делал около 6 антенн различных конструкций. Самые лучшие - патчевые и остро направленные, но их крайне неудобно направлять и эксплуатировать в судовых условиях (на якоре всегда вертит, волна, да и просто направить и закрепить 60см штырь с кучей кругляшек на подоконнике у иллюминатора - тот ещё геморой. Попутно сломал разъёмы на 4-х модемах за 15 лет... Итого: обычный тазик или дуршлаг спасают положение всегда. Просто грамотно разместить в фокусе обратного излучения модем. Походный вариант-обычный лист жести или накленная на картон фольга. Сгибаем полукругом, пристраиваем модем свисающим с краю примерно в фокусе - все, свои 6 децибел усиления имеем.
Есть у меня в запасе проверенный широкополосный баттвиг 800-2600 МГц. (В очередной раз спасибо форуму 4pda!!!) Прицепил недавно к модему, - а ни фига он сигнал с единственной в округе немецкого села вышки 900 МГц и не усиливает... В дело пошёл излучатель из пищевой фольги, - все ок.
По модемам рекомендую Huawei. Либо старые чёрные квадратные, с раскладным штекером usb, с двумя надёжными антенными разъёмами, покупал в США, фирму не помню производителя, там ещё GPS встроенный зачем-то. Очень хороши на дальнем приёме сигнала.
Всем шустрого инета!

Останнє редагування:
Місто
Харьковская область
Можливо хтось порадить репітер для підсилення сигналу мобільного зв'язку. Цікатить голос, мобільний інтернет не в пріорітеті. Хочу замовити з Алі. Якщо по ціна/можливості буде ще й забезпечувати 4G то буде супер.

Місто
Vinnitsa
На алі колись купував в магазині lindratek. Продавець відповідальний, асортимент великий. Можете там подивитись.

Місто
Коростень
Можливо хтось порадить репітер для підсилення сигналу мобільного зв'язку.
Якось вирішили це питання?
Теж цікавить це. Є населений пункт де звязок поганий. Може хтось щось порадить?

Місто
Vinnitsa
Дивись ліндратек. На алі їх вагон. Зараз розпродаж, тож можна дешевше урвати. Напевно, зараз краще трьохдіапазонний брати.
Post automatically merged:

Саме основне на частоти дивитись потрібно, бо можна викупити те що не буде в нас працювати.

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco F7
в батьків в селі уже років 7 стоїть Lintratek 2G+4G, працює добре. Живлення через блок живлення 5В 2А. Коли нема світла, то підключають через павербанк, щоб був зв'язок і інтернет.

Місто
kyiv
Можливо хтось порадить репітер для підсилення сигналу мобільного зв'язку.
також шукаю щось подібне, бажано якомога дешевше бо потреба 50/50

Місто
Харьковская область
Купив ось таку модель. Все працює, але є певні моменти. На Водафон працює досить пристойно 4G Інтернет, а от говорити нормально не можу, потрібно в телефоні вмикати на сім підтримку мереж 2G, лише тоді можна нормально розмовляти. Ала в такому разі нема інтернету 4G:). (Інтернет мені і не потрібен, просто це не зовсім ОК. Не виключено, що я щось не так обрав для свого регіону або не так підключив.)

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Купив ось таку модель. Все працює, але є певні моменти. На Водафон працює досить пристойно 4G Інтернет, а от говорити нормально не можу, потрібно в телефоні вмикати на сім підтримку мереж 2G, лише тоді можна нормально розмовляти. Ала в такому разі нема інтернету 4G:). (Інтернет мені і не потрібен, просто це не зовсім ОК. Не виключено, що я щось не так обрав для свого регіону або не так підключив.)
У вас volte не працює?

Зверху